- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
-
benim yaşım 24 daha bu sene üni den mezun olacağım 3 yıllık ilşkim var
mesleği var ama askerliği yok ben ne yapayım sen de bana söyle =)
bu arada polis olursa askerlik yapmasına gerek kalmıyor
canım senın yaşlarında bende öyle düşünüyodum yanı şuan 22 yasındayım bir yıl öncesi falançevremde evli olanları gördükçe hayatın zorluklarını gördükçe bi 5 yıl daha düşünmüyorm evlenmeyi falan erken evlenipte ne yapacaksın gençliğini doyasıya yaşa gez toz sevdiklerınle vakit geçir evlilik nezamansa oluyor
herkes bir şeyleri bekliyor, burada hep okuyorum 6 7 sene sevgili olan, sabırla evliliği bekleyen, şimdi çok mutlu olan hanımlar yazıyorlar kendi hayatlarından örneklerini..
benimde erkek arkadaşımla niyetlerimiz ciddi, ama en az 4 5 sene evlenmeyiz diyoruz. imkansızlıklardan değil de, çok bir gerek görmediğimizden. 23 yaşına yeni girdim ben de..
evlilik hemen olacak bir şey değil ki.
zaten sen de daha hayatını şekillendirememişsin, erkek arkadaşın da aynı şekilde. bütün taşların yerine oturması için zaman lazım. bu zamanda sizin iyi yaşamanız için ileride. olumlu düşün derim :)
Polislik sınavlarını napıp edip kazansın,askere gitmesine gerek kalmaz o zaman.2 yıl okur bitirir iş bulur evlenirsiniz.
24 yaş evlenmek için geçse 25 yaşındaki ne zaman evleneceği belirsiz olan ben evde kaldım eyvahlar olsun.
hayatta hiçbir şey kesin değildir ki.
olabilir evlenmeyebilirsin, belki bu zaman zarfında sıkılacaksın sen ya da erkek arkadaşın.
ya da ayrılık olacak.
kimse ayrılmak için ilişkiye başlamaz.
ama ya ayrılırsa vakit kaybı diye de düşünülmez yani.
30 yasına gelipde hala bu konuyla ilgili sıkıntı yasamayan bekar bayanları gordukce ben hic takılmıyorum hayırlısı deyip gecmek lazım seni bile bile bekletir ayrıl derim ama suanki olaya baktıgında is guc derken ancak yani 20 yasındasın henuz 5 sene sonra evlensen bile erken cunku zaman gectikce evlenme yası yukseliyor
ben senin bir konunu okumuşştum canm 7 senelik birliktelğin var sanırım demi :)
maşşalah dile kolay 7 yılll kırkbirkere maşşllah canm ya aboo :) peki siz neyi bekliyorsunuz hala.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?