• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR FİKİLERİNİZE İHTİYACIM VAR ZOR DURUMDAYIM

Arkadaşlar gercekten anliycak bi insan olsa kesinlikle söylerdim. Ben bunla övünmüyorum her gün tövbe ediyorum. Dürüst olmak istiyorum. Ama bundan anliycak biri değil. Üni.deki erkek arkadaşlarım yuzunden bile ki su an gorusmememe rağmen benle kavha ed3n biri. Çok tutucu ve eski kafalı. Ilk sevgilisi de benim belki de ondan. Ayrilmak da istemiyorum bana olan ilgisi sevgisi her sey cok güzel. Sigara icki içmez. Benim istediğim gibi bi insan ve tek kotu huyu bu anlayişsizliği. Söylemek gibi seçeneğim yok.

Ben de aynı düşuncedeyim ama geçmişin de her şeyin de beni ilgilendiriyo diyor. Bu konuda dürüst olamiyorum bu yuzden ona. Tek yalanım bu ona karşı. Ne olursa olsun söyle kabul ederim demisti ama söyleyemiyorum bu konuda böyle sert olunca.
Gecmisin de ilgileniriyormus. Haahahaaha. Ne olursa olsun kabul edecekmis. :KK45:Adam ogrenmek icin elinden gelen her seyi yapmis gercekten. Bunu belli araliklarla yapiyorsa sana guvenmiyor arada sansini deniyor demektir. Sana kolay gelsin diyorum. Bye.

Ayyy hem karşıyım diyor ama seninle bişeyler yaşıyor. Onunla evleneceginin garantisi var mı ki ?? Sana bunu nasıl yasatabiliyor o halde ? Bence söyleme çünkü sen belli bu kiro dan ayrilamicaksin en azından o gelen pembemsi kandan zedelwndigini düşünmüş böylelikle kan gelmediğini inandirabilirsin belki. Bu o kadar da dürüst olmayı haketmiyor bence.

Daha sevgili olmadan bana sordu gecmiste bi sey yasadin mi diye. Ben de soylemedim. Neden soyliyim daha yeni tanidiğim birine. Simdi de sarpa sardı

Niye utanıyosun,o ilişkiyi zorla mı yaşamıştın,hayır, sevdin ve sevdiğin adamla birlikte oldun, sonra bi şekilde ayrıldınız, şimdi bundan ayrılsan gene tövbe üstüne tövbe mi edeceksin yüzeysel ilişkileriniz için

Ya yaşama ya tövbe etme sahip çık yaşadığın hayata, seni ayıplamadı ki burdan kimse

Arkadaşlar gercekten anliycak bi insan olsa kesinlikle söylerdim. Ben bunla övünmüyorum her gün tövbe ediyorum. Dürüst olmak istiyorum. Ama bundan anliycak biri değil. Üni.deki erkek arkadaşlarım yuzunden bile ki su an gorusmememe rağmen benle kavha ed3n biri. Çok tutucu ve eski kafalı. Ilk sevgilisi de benim belki de ondan. Ayrilmak da istemiyorum bana olan ilgisi sevgisi her sey cok güzel. Sigara icki içmez. Benim istediğim gibi bi insan ve tek kotu huyu bu anlayişsizliği. Söylemek gibi seçeneğim yok.

peki bu kadar anlayışsız, tutucu ve geri kafalı biriyle bir ömür nasıl geçireceksin?
iş arkadaşlarını sorun edecek, garsona gülümsemeni, bir erkekle asansöre binmeni, kuzeninle tokalaşmanı, arkadaşına selam vermeni... bir ömür potansiyel ... muamelesi göreceksin, emin misin bunu istediğine?

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.

bunları kaldıracak biri değil derken?? sen kaldırılamayacak bir şey yaşadığını kendi kafanda oluşturup kendi kendini değersizleştirmişsin zaten.. sevgilin seninle evlenmesi %100 olmamasına karşın yüzeysel bir şeyler yaşayabiliyor hatta belki daha önce başkalarıyla da yaşamıştır ama senin öncelerin ona ters.. bi düşün bakalım ne kadar harika bir ilişkin(!) var.. olay sadece ben seni seviyorum sen beni seviyorsun kalp kalp kalp ilerlemiyor canım.. hani saygı??

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.
Bence söyleme. Bi hata yapmışsın ama tövbeni de ediyomuşsun. Evleneceğin kişiye söylememn daha doğru olur canım

Aşkımdan ölmüyorum ayrilmaya kalktim bi kaç kez başka konulardan dolayi ama bırakmıyo izin vermiyo bi sekilde affettirdi hep kendini

Normal karşılamadım tabiki. Arama mesafe bile koydum o zaman. Çok diretti istedi benle olmayı. Ben de başladim ne de olsa evlencek halimiz yok ya dedim o zamanlar. Ama durum bu.

Aşkımdan ölmüyorum ayrilmaya kalktim bi kaç kez başka konulardan dolayi ama bırakmıyo izin vermiyo bi sekilde affettirdi hep kendini

Ayrılmak için izin alındığını burdan okudum mantığım almıyor, ne demek bırakmıyo savcılığa verseydin

Pardon ne demeyi planlıyorsun "Askım ya söylemeden geçemeyeceğim biz nişanlanıyoruz ama hani senin kıskançlıktan(!) karıştığın üni fotoları var ya heh benim orda bi sevgilim vardı tabi bendeki de çocukluk evlenicez sandım beraber oldum"..... Ya çok afedersin de senin yaşamın senin cinsel hayatın ondan önce olan şey sevgiline ne bundan. O kadar temiz, dürüst, iyi kalpliydi de yüzeysel dahi olsa neden seninle bişeyler yaşamadı evlenmeden. Madem bu kadar kıskanç olur da ben bu insanla evlenmezsem benim fikirlerime ters düşüyor bu yapacaklarım demedi...

Geçin bu işleri. Seviyormuş, kıskançmış, daha önceki cinsel yaşamını öğrenirse bırakırmış... Cehenneme kadar yolu var. Oldu anam... Ele verir talkını kendi yutar salkımı.... Kendi yapınca sorun yok başkası yapıınca ben kıskancım yok canım daha ne istersin? Kuştan da süt sağalım mı ?

E o zaman konuşacak çok bir şey yok.
Söyleme ihtimaliniz yok, vazgeçme ihtimaliniz yok.
Geriye kalan seçenek belli, kızlık zarı diktireceksiniz. konuyla alakalı detaylı uzun uzun başlıklarda var forumda. Bakın öğrenin madem.

He bana sorarsanız asla ama asla bu şekilde bir kadının küçük düşürülmesine gönlüm razı gelmez.
Baktınız bu adam için bu kadar önemli, ilişkiye başlamadan soracak kadar, hiç girmemeliydiniz bu işlere...
He olan olmuş, bu zamana kadar yapılmış bir hata bu adamla birliktelik devam etmiş, gelinmiş şu saatten sonra kurcalamazdım.
İlk gece çarşafta çarşaf mı diyecek nedir yani...
Sizin o sahiplenilmek romantizmi ile yaklaştığınız kıskançlık bir zaman sonra sizi bogacak. Onu da söylemeden geçemedim...

Operasyon yaptırmak istemiyorum. Söylememeyi düşünüyorum açikçası ama o da nasıl olucak bilmiyorum. Kulağina zaten gitmez eminim

Back
X