- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi derdime derman
henm söyleme hem ayrıl. en mantıklısı bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmisin de ilgileniriyormus. Haahahaaha. Ne olursa olsun kabul edecekmis.Ben de aynı düşuncedeyim ama geçmişin de her şeyin de beni ilgilendiriyo diyor. Bu konuda dürüst olamiyorum bu yuzden ona. Tek yalanım bu ona karşı. Ne olursa olsun söyle kabul ederim demisti ama söyleyemiyorum bu konuda böyle sert olunca.
Aşkından ölecek gibi misin ayrılırsan
Çünkü bu adam sana kan kusturur ben diyim
Arkadaşlar gercekten anliycak bi insan olsa kesinlikle söylerdim. Ben bunla övünmüyorum her gün tövbe ediyorum. Dürüst olmak istiyorum. Ama bundan anliycak biri değil. Üni.deki erkek arkadaşlarım yuzunden bile ki su an gorusmememe rağmen benle kavha ed3n biri. Çok tutucu ve eski kafalı. Ilk sevgilisi de benim belki de ondan. Ayrilmak da istemiyorum bana olan ilgisi sevgisi her sey cok güzel. Sigara icki içmez. Benim istediğim gibi bi insan ve tek kotu huyu bu anlayişsizliği. Söylemek gibi seçeneğim yok.
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.
Bence söyleme. Bi hata yapmışsın ama tövbeni de ediyomuşsun. Evleneceğin kişiye söylememn daha doğru olur canımHayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.
Daha sevgili olmadan bana sordu gecmiste bi sey yasadin mi diye. Ben de soylemedim. Neden soyliyim daha yeni tanidiğim birine. Simdi de sarpa sardı
Aşkımdan ölmüyorum ayrilmaya kalktim bi kaç kez başka konulardan dolayi ama bırakmıyo izin vermiyo bi sekilde affettirdi hep kendini
Arkadaşlar gercekten anliycak bi insan olsa kesinlikle söylerdim. Ben bunla övünmüyorum her gün tövbe ediyorum. Dürüst olmak istiyorum. Ama bundan anliycak biri değil. Üni.deki erkek arkadaşlarım yuzunden bile ki su an gorusmememe rağmen benle kavha ed3n biri. Çok tutucu ve eski kafalı. Ilk sevgilisi de benim belki de ondan. Ayrilmak da istemiyorum bana olan ilgisi sevgisi her sey cok güzel. Sigara icki içmez. Benim istediğim gibi bi insan ve tek kotu huyu bu anlayişsizliği. Söylemek gibi seçeneğim yok.