• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR FİKİLERİNİZE İHTİYACIM VAR ZOR DURUMDAYIM

Bence ayrılın. Kadınlar kulübünde bu tip konular var diye biliyorum. İlk etapta sizi sevdiği için sorun etmeyeceğini söylese de zamanla iş çığrından çıkıyor. Çok ağır hakaretlere varan kavgalar yaşanabiliyor. Hiç bu işlere girmeyin. Bu tip durumları sorun etmeyen erkeklerde var. Kendinize uygun birisiyle evlenin.

Zaten anlaşamadığımız konu onun maço tavırları. bazen çok bunaltıcı. işim de bile sorun yarattığı oluyo. dışarı karşı çok sakin ve efendi biri bana da öyle ama bu konu hariç..:((

Zaten anlaşamadığımız konu onun maço tavırları. bazen çok bunaltıcı. işim de bile sorun yarattığı oluyo. dışarı karşı çok sakin ve efendi biri bana da öyle ama bu konu hariç..:KK43:(

Ben bu adamı hiç beğenmedim.
Kadına mal olarak bakan zihniyetten zaten hazzetmiyorum hiç. Üstüne baskıcı , maço tipse hiç hiç hiç hazzetmiyorum.
Sen bilirsin yine de.
Lakin rahmetli Cem Karaca'nın bir şarkısı var, şarkının içinde "o zaman siz buna müstehaksınız" diyor. Bu adamla evlenirsen bekarete sebep dövse de sövse de buna müstehak olacaksın.

Kızlar ben de farkındayım bişeylerin. tek kötü huyu bu. dışarda o kadar sersei varken onu bu yüzden bırakmak istemiyorum. siz de anlayın

diktirmek gibi bi planım yok kızlar. zaten öyle bir isteğim olsa sizden neden çare arayım gider diktiririm. söylemesem ilk gece sorun olur mu korkum o

nasıl sorun olur mu
kör müsünüz adamın hayatı kızlık zarı üzerine kurulu
artık sizi döver mi öldürür mü napar belirsiz
siz de hala sevgilim melek diye gezinin ortalıkta

Sizi yargılamak vs bana düşmez, herkesin kendi hayatı . Ben evlilik dışı ilişki için Allah'tan korkarım, günah demişse ben o sınırı geçmem. Allah şaşırtmasın tabi. Mesele bekaret meselesi değil yani. sizin Allah'a karşı yüzünüz ak olduktan sonra elalem ne demiş çokta önemi Yok.

Siz madem böyle bişey yaşamışsınız yaptığınızın arkasında durun, karşınızdakine de şeffaf olun, olmuyorsa da yolunuza bakın, bu kafadaki bir adamla evlilik yürütemezsiniz, lütfen zar diktirip kandırma yoluna gitmeyin, doğru uzun vadede kazanır mutlaka. Dürüstlük vicdan rahatlığı böyle bir adamla evlenmekten çok daha iyidir bence. Kimse kandırılmayı haketmez.

Kızlar ben de farkındayım bişeylerin. tek kötü huyu bu. dışarda o kadar sersei varken onu bu yüzden bırakmak istemiyorum. siz de anlayın
Tek kötü huyu bu ise eğer zarınızı diktiriniz hanımefendiciğim.
Dışarılarda serserilerin mazallah agına felan düşersiniz neme lazım.
Bu ayıyı sakın bırakmayın.

bütün hayatını bu anlayış üzerine kuracaksın öyle mi? kötünün iyisi bu sen de bunu hak ediyorsun yani. ne diyelim sana mutluluklar önce sen kendini birinin malı gibi görmekten vazgeçmedikçe ben o adama hiç suç bulmuyorum.

Ben de yaptığımı savunmuyorum. bu günahımdan dolayı allah katında affedilmek için her şeyi yapıyorum kızlar emin olun. ve erkek arkadaşımın sorun etmiyceğini bilsem 1 dakika durmam konuşmadan.

Bir de anlatip anlatip cok düzgün biri aslinda diye bitiriyosunuz ya hasta oluyorum yani.
Düzgünlük kriterlerinizi anlamakta zorlaniyorum.
Bence o cok mukemmel biri sen ona layik degilsin baksana eski sevgilinle bir seyler falan yasamissin.O cok duzgun sen degilsin.Allah akil fikir versin.

Ben de yaptığımı savunmuyorum. bu günahımdan dolayı allah katında affedilmek için her şeyi yapıyorum kızlar emin olun. ve erkek arkadaşımın sorun etmiyceğini bilsem 1 dakika durmam konuşmadan.

Sen niye ikide bi bunu yazıyosun kimse sana tüü yazıklar olsun demedi kimse biz adama taktik

Ya arkadaşım bu adam ilk gece bu durumu öğrense daha beter senin için.
Senin aklın hayalin alıyor mu yaw ?
Namus meselesi haline getirir sonuçta karısısın artık çeker vurur bile diyoruz hala bik bik diyorsun.
Sana niye seviştin demiyoruz ki
Bu adam öyle de böyle de bu durumu kabul etmez diyoruz anlattıklarına göre aşırı önem gösteriyor zara.
Peki kendisi daha önce sevişmiş mi ?
Eger cevabın evetse derhal terket bu ayıyı .
Ama yok eger cevabın hayır ise yine de terket.
Çünkü karşında senin bu mevzunu kabul etse de ileride çektirecek bir adam profili var.

Back
X