- 11 Şubat 2022
- 19
- 1
- 16
- 27
- Konu Sahibi sevde basrn
-
Yav ilişkiyi biliyorsunuz ama bebek nasıl olur nedir ne değildir? Korunma nedir . Doğru korunma yöntemleri nelerdir?? Neden korunmalıyız?? keşke önce bunlara mı baksak?? Bak ciddi yazıyorum. Yani kendi organımızdan hep beraber bir haberiz. Cevap şuan için hamilelik yok.Kızlar cuma gunu erkek arkadasimla temasta bulunduk fakat onun penisi benim vajinamin klitoris tarafina temas etti 4 gun sonra da vajinamdan kan geldi reglime 11 gun gosteriyor duzensizlik midir yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi yerlesme kanamasi ne zaman yasaniyor ?
Bacım öyle deme belki hamiledir. Ben şuan için yok dedim regli günü geçerse garanti veremeyiz yani.Meryem ana değilsen hamile değilsindir. tövbe allahım
Nolursun t.ş.K geçmiş ol benimleBacım öyle deme belki hamiledir. Ben şuan için yok dedim regli günü geçerse garanti veremeyiz yani.Vajinaya boşaldımı başka birşey mi anlamadıki ki daha. Geçende bir kız vardı. Bakireymiş sevgilisi azcık ucundan girişe değdirmiş . Girmemiş ama ben kızın yalancısıyım yani Sonra kanamam var hamilemiyim demişti . Konu sahibi eğer sperm zevk suyu vesair vajina teması olmadıysa değilsin. Kanaman psikolojik olabilir veya diğer nedenler. Her durumda ara kanamadır. Ara kanama regl dışı kanamadır. Bu sebeble kadın doğum uzmanının görmesi gerekir bilgine.
Üste bahsettiğim konu gerçek azcık ucu değdi Zedelemiş daha girmedi diodu ya Neyse +18 oldum iyice .Nolursun t.ş.K geçmiş ol benimle
Açıp açıp gidiyolar ya. Bari sonucu yazsalar. Belki sevinçli haber almak istiyoruz. O kadar ortak oluyoz arkadaş ayıp amaAllahım sabır ver
Milyon konu açıldı gidip bari onları okusalarAçıp açıp gidiyolar ya. Bari sonucu yazsalar. Belki sevinçli haber almak istiyoruz. O kadar ortak oluyoz arkadaş ayıp ama
Ya ben de biliyorum cok mumkun olmadigini bosalma vs olmadi ama tam ovulasyon doneminde oldugu ıcın bi de böyle bi kanama gecirdigim icin korktum acikcasiYav ilişkiyi biliyorsunuz ama bebek nasıl olur nedir ne değildir? Korunma nedir . Doğru korunma yöntemleri nelerdir?? Neden korunmalıyız?? keşke önce bunlara mı baksak?? Bak ciddi yazıyorum. Yani kendi organımızdan hep beraber bir haberiz. Cevap şuan için hamilelik yok.
Okudum hepsini ama kanama yasadigim icin korktum bosalma olmadi sadece temas ama cok korktum yine deMilyon konu açıldı gidip bari onları okusalar
Bugün daha boyle bisey yasadim sonıcu mutlaka yazarim bu arada yerlesme kanamasi 4 gun sonra gerceklesir mi bu olaydan sacma olur 4 gun hemen olmasiAçıp açıp gidiyolar ya. Bari sonucu yazsalar. Belki sevinçli haber almak istiyoruz. O kadar ortak oluyoz arkadaş ayıp ama
Bosalma gibi bi durum olmadi zevk suyundan suphelendim ama vajen girişine tam olarak girmeyip klitoris bolgesine temas ettigi icin korktum acikcasi yerlesme kanamasi 4 gun sonra olur mu ki ilginc geldiBacım öyle deme belki hamiledir. Ben şuan için yok dedim regli günü geçerse garanti veremeyiz yani.Vajinaya boşaldımı başka birşey mi anlamadıki ki daha. Geçende bir kız vardı. Bakireymiş sevgilisi azcık ucundan girişe değdirmiş . Girmemiş ama ben kızın yalancısıyım yani Sonra kanamam var hamilemiyim demişti . Konu sahibi eğer sperm zevk suyu vesair vajina teması olmadıysa değilsin. Kanaman psikolojik olabilir veya diğer nedenler. Her durumda ara kanamadır. Ara kanama regl dışı kanamadır. Bu sebeble kadın doğum uzmanının görmesi gerekir bilgine.
Cok tesekkurler ama tam ovulasyon donemi ve böyle bi kanamayi ilk kez yasiyorum umarim kendisini regle cevirir de rahatlamis olurum ben deMeryem ana değilsen hamile değilsindir. tövbe allahım
Kaç derecelik açıyla penis klistorise temas etti.eğer 90 derece yönündeyse hamile kalma olasılığınıZ çok fazlaKızlar cuma gunu erkek arkadasimla temasta bulunduk fakat onun penisi benim vajinamin klitoris tarafina temas etti 4 gun sonra da vajinamdan kan geldi reglime 11 gun gosteriyor duzensizlik midir yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi yerlesme kanamasi ne zaman yasaniyor ?
Saat yonu degil de dereceyle 60 oluyor 30 derece ile kacirmisim uzuldum sımdıKaç derecelik açıyla penis klistorise temas etti.eğer 90 derece yönündeyse hamile kalma olasılığınıZ çok fazla
AHAHSHAJAGAHHAHAHSHSKaç derecelik açıyla penis klistorise temas etti.eğer 90 derece yönündeyse hamile kalma olasılığınıZ çok fazla
2 ay önce benimde sürtünmeyle oldu o ay göğüslerim şişti midem bulandı sürekli idrar vardı ama sonrasında bi hasta oldum şelale resmen. Şimdi yine aynı korkuyu yasıyorum ama bu sefer daha şiddetli göğüs ağrım var içi acıyo resmen kasıklarım ağrıyo şiş mide bulantısı daha fazlaCok tesekkurler ama tam ovulasyon donemi ve böyle bi kanamayi ilk kez yasiyorum umarim kendisini regle cevirir de rahatlamis olurum ben de
Sonunda patlayacaksınız2 ay önce benimde sürtünmeyle oldu o ay göğüslerim şişti midem bulandı sürekli idrar vardı ama sonrasında bi hasta oldum şelale resmen. Şimdi yine aynı korkuyu yasıyorum ama bu sefer daha şiddetli göğüs ağrım var içi acıyo resmen kasıklarım ağrıyo şiş mide bulantısı daha fazla
Sonunda patlayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?