Kızlar fikir verin bana

Aynurss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
10
3
36
Şimdi arkadaşımın sevgilisinin Arkadaşı var tanışalı 4ay oldu biz konuşmaya başladık baya güzel anlaştık bazen bir iki hafta mesajlaşmadığımız oluyordu neyse biz 1ay önce tekrar konuşmaya başladık bu sefer galiba sevgili olucaktık bir kez buluştuk ama eski sevgilisini hala unutamamış galiba kızla takipleşiyorlar telefonunda fotoğrafları var ve kız peşini bırakmıyor ayrılalı çok olmamış benimle tanıştıktan sonra ayrılmış buluşunca birbirimize açıldık yani biliyor onu sevdiğimi ama ben eski sevgilisini unutamadığını düşünüyorum onunla ilişkin tamamen kopmadan bana yazma dedim oda tamam dedi sonra hiç konuşmadık bende gerçekten hoşlanıyorum sizce ben bekleyerek yanlış mı yapıyorum bazen bu durum çok saçma geliyor benimle olmak isteseydi zaten olurdu şimdiye kadar dimi

Bence siz hiç bişey yapmayın belki barışacak. Bence kız peşini bırakmıyor gibi bişey değil çocuk kafasından çıkarmış olsaydı resim falan bırakmazdı

Son cümle doğru. Bekleme. Neden gelip gelmeyecegi birini bekleyerek değerli vaktini harcayasin ki? Sana gelse bile geri eski sevgiliye dönme ihtimali de var
Çok doğru söylüyorsun bende zaten eski sevgilisine döner diye düşünüyorum sonunu tahmin ettiğim bir ilişkiye başlamakta saçma olur

*4 aydır tanışıyorsunuz.
*4 ay içinde haftalarca konusmadığınız oldu.
*1 ay önce tekrar konusmaya başladınız.
*Senin onu sevdiğini biliyor.
*Eski sevgilisini unutmamış.
Öncelikle sen ne ara sevdin? Daha tanımıyorsun ki? Takipleşmeye de devam ediyorlar. O ilişkinin bittiğine de hiç inanmadım. En fazla kavga etmişlerdir. Bu zeki arkadaşta fırsattan istifade ayrılırsak boşlukta kalmayım diye kendisine yeni sevgili adayları buluyordur.
Ondan sana yar olmaz boşver onu.

Beklemek gereksiz.
Kendinizi beklentiye sokup yok yere üzersiniz. Belki barışılar, olabilir bu.
Önünüze bakmalısınız.
Bana barışacaklar gibi geliyor sadece bana bir açıklama yapmadan 2haftadır hiç mesaj atmaması garip geliyor onu hala seviyorsa bunu anlayışla karşılarım onun için üzülecek değilim ki 😂 teşekkürler bu arada

Bana barışacaklar gibi geliyor sadece bana bir açıklama yapmadan 2haftadır hiç mesaj atmaması garip geliyor onu hala seviyorsa bunu anlayışla karşılarım onun için üzülecek değilim ki 😂 teşekkürler bu arada
Size neden açıklama yapsın ki.
Başkasını severken sizinle konuştuğu için utanmalı bile.
Rica ederim efenim. Gönlü boş beyler dilerim.

*4 aydır tanışıyorsunuz.
*4 ay içinde haftalarca konusmadığınız oldu.
*1 ay önce tekrar konusmaya başladınız.
*Senin onu sevdiğini biliyor.
*Eski sevgilisini unutmamış.
Öncelikle sen ne ara sevdin? Daha tanımıyorsun ki? Takipleşmeye de devam ediyorlar. O ilişkinin bittiğine de hiç inanmadım. En fazla kavga etmişlerdir. Bu zeki arkadaşta fırsattan istifade ayrılırsak boşlukta kalmayım diye kendisine yeni sevgili adayları buluyordur.
Ondan sana yar olmaz boşver onu.
Seviyorum dediğim hoşlantı sadece banada olaylar garip geldi bazen salak yerine mi konuldum ben diyorum kendi kendime şüphelenmiyor değilim hala konuştuklarından neyse bence en iyisi haberi dahi olmadan hayatımdan silmek

Size neden açıklama yapsın ki.
Başkasını severken sizinle konuştuğu için utanmalı bile.
Rica ederim efenim. Gönlü boş beyler dilerim.
Öyle bir şey varsa bu beyinsiz utanmaz yapmayada devam eder hala. Son cümlen hoşuma gitti kullanırım ben bunu :)

Konuyu niye siliyorsun ? Şikayet ettim banı yersin akşamı görmeden 😂

Back
X