- 3 Ocak 2021
- 5.329
- 1.830
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Diğer açtığınız konu da pzt kan vereceğinizi hatırlıyorum. Test almaktansa neden kan vermiyorsunuz anlamadım. En net çözümü o çünkü. Bi doktora gidin belki progestan verecek tutunma için belki kanama alani var. Neden bekliyorsunuz anlamadimMerhaba kızlar Çarşamba günü akşam saatlerinde erken gebelik testinde silik çıktı regl günüme iki gün vardı yani cumartesi günü regl günüm olacaktı neyse Perşembe günü sabah bı baktım akıntım var açık renkli dedim galiba kimyasal oluyo o gün öğlen kan testi yaptırdım 5.7 çıktı tamam dedim kimyasal akıntım devam ediyo ve gittikçe artıyor o gün azdı cuma günü bildiğiniz regl oldum yoğundu hatta pıhtılı geldi tamam dedim kimyasal cumartesi günü birden azaldı ve pazar günü tamamen bitmişti yani iki gün az bir gün yoğun oldu kanamam ama göğüs ağrım geçmedi ve bel ağrımda azda olsa vardı neyse biraz aklım karıştı ağrıların gecmemesine yol üstünde eczaneden gebelik testi aldım bugün ve sonuç böyle çıktı yani anlamadım kimyasal olsa şimdiye değer düşerdi kanama bitti sonuçta çünkü Haziran ayında da yaşadım ozaman kanamam 5 6 gün sürmüş değerim düşmüştü hemen hatta 12 di ozaman sizce bu durumun ne?
Yaaa bide şaşırmamin sebebi ilk yaptığım erken gebelik testiydi 5.7 çıktığı gün hatta o gün kasette yapmıştım silik dahi çıkmamışti adet bitti dünden beri bugün az önce bu attığım iki testi yaptm böyle çıktı bunlar normal kaset test hatta şöyle söylim bu şekilde bı defa daha çıktığında kan değerim 50 di önceki gebeliklerimdeCanim merhaba bence 2gün bekle tekrar gebelik testi yap eger testteki 2.cizgide koyulasma var ise tekrar kan ver üzerine adet gormüs olabilirsin kardesimde olmustu tipki anlattigin gibi
Sebebi ücra bı yerdeyiz ve hastane uzak ve ben bir öğretmenim vaktim olmadı gidecek yarın gidecem bugün gidecektim gidemedim işler gereği yazmam da sakınca mi gördünüz sordum yani çünkü beklemiyorum böyle bişeyDiğer açtığınız konu da pzt kan vereceğinizi hatırlıyorum. Test almaktansa neden kan vermiyorsunuz anlamadım. En net çözümü o çünkü. Bi doktora gidin belki progestan verecek tutunma için belki kanama alani var. Neden bekliyorsunuz anlamadim
Ayrıca burada sadece bı dahiliye doktoru var düşünün kadın doğum yok onun için iki saat yol gitmem gerek gebeliği kesinlestirmeden o kadar yol gitmem mantıksız geldi haliyleDiğer açtığınız konu da pzt kan vereceğinizi hatırlıyorum. Test almaktansa neden kan vermiyorsunuz anlamadım. En net çözümü o çünkü. Bi doktora gidin belki progestan verecek tutunma için belki kanama alani var. Neden bekliyorsunuz anlamadim
Yani kimyasal olsa böyle ckmazdi dimi nebilim tuhaf geldi bakalım yarın ins giderim kan testineNormal kaset teste kadar deger artmis olabilir bence bi kan verin siz
Canim belli.olmaz bun isler beta hcg col.hizli artiyor inis.cikis.yasiyor olabilir kimyasalda olabilir uzerine .olabilirsin ama bence sen elinze test war ise yarin ilk idrarla tekrarla t cizgisi cikarsa hemen kan verYani kimyasal olsa böyle ckmazdi dimi nebilim tuhaf geldi bakalım yarın ins giderim kan testine
sadece bir tane almıştım nebilim çıkmaz diyodum bilsem bikac tane alırdım en iyisi kan testi ama onda çıksa bile kimyasal olduğu anlaşılmaz heraldeCanim belli.olmaz bun isler beta hcg col.hizli artiyor inis.cikis.yasiyor olabilir kimyasalda olabilir uzerine .olabilirsin ama bence sen elinze test war ise yarin ilk idrarla tekrarla t cizgisi cikarsa hemen kan ver
Evet saun pek anlasilmaz cunku regl gnune kadR hersey olabilir degr dusuk cikar zaten doktorda sana suan icinn bisi diyemem degerin yukselmesini.beklememizmlazim dicek kesin gebelik icin bende test yapmistim baya baya pozitof.cikti adetime 4gun warken ama adet olmustm yani kimyasal cogumuz yasiyorz bunu normal bundurum ama senin degerin umarim.yukseliyordursadece bir tane almıştım nebilim çıkmaz diyodum bilsem bikac tane alırdım en iyisi kan testi ama onda çıksa bile kimyasal olduğu anlaşılmaz
Aynen canım kimyasal yaşadım daha önce ama sıfırlandı değerim yani kanamam biteli iki gün oldu hala pozitif çıkması tuhaf birde yüksek değerle öğrensek hadi düşmedi derim ama Perşembe günü 5.7 di yani en fazla hadi 15 e çıksın ama geri düşüşe geçip çizginin çıkmaması gerekirdi diye düşündümEvet saun pek anlasilmaz cunku regl gnune kadR hersey olabilir degr dusuk cikar zaten doktorda sana suan icinn bisi diyemem degerin yukselmesini.beklememizmlazim dicek kesin gebelik icin bende test yapmistim baya baya pozitof.cikti adetime 4gun warken ama adet olmustm yani kimyasal cogumuz yasiyorz bunu normal bundurum ama senin degerin umarim.yukseliyordur
Evet haklisin benim aklimada bu yüzden uzerine adet görmüs olabilecegin geldi bunu yasayan cok insan varAynen canım kimyasal yaşadım daha önce ama sıfırlandı değerim yani kanamam biteli iki gün oldu hala pozitif çıkması tuhaf birde yüksek değerle öğrensek hadi düşmedi derim ama Perşembe günü 5.7 di yani en fazla hadi 15 e çıksın ama geri düşüşe geçip çizginin çıkmaması gerekirdi diye düşündüm
Tamam canım ederim inşallah kötü bı durum yoktur hoş kanamadan sonra gebelik beklemiyorum ama hayırlısı olsun hakkimdaEvet haklisin benim aklimada bu yüzden uzerine adet görmüs olabilecegin geldi bunu yasayan cok insan varmutlaka benide haberdar et durumundN merak ederim
Aminñnn sen sağlıkli ol yeter ama umarim güzel haber verirsin banaTamam canım ederim inşallah kötü bı durum yoktur hoş kanamadan sonra gebelik beklemiyorum ama hayırlısı olsun hakkimda
Tamam canım bel ağrım ve hafif kasik ağrım var akşamüstü başladı tuhaf şeyler oluyor ama inşallah dış gebelik falan deildir heraldeAminñnn sen sağlıkli ol yeter ama umarim güzel haber verirsin banakendine dikkat et bekliyorum
Bence doktora gözükün dış gebelikte olabilir kimyasal olsa kanamayla değer düşüyor bitiyor. İki gün sonra testi tekrar edip doktora gidin duruma göre.Merhaba kızlar Çarşamba günü akşam saatlerinde erken gebelik testinde silik çıktı regl günüme iki gün vardı yani cumartesi günü regl günüm olacaktı neyse Perşembe günü sabah bı baktım akıntım var açık renkli dedim galiba kimyasal oluyo o gün öğlen kan testi yaptırdım 5.7 çıktı tamam dedim kimyasal akıntım devam ediyo ve gittikçe artıyor o gün azdı cuma günü bildiğiniz regl oldum yoğundu hatta pıhtılı geldi tamam dedim kimyasal cumartesi günü birden azaldı ve pazar günü tamamen bitmişti yani iki gün az bir gün yoğun oldu kanamam ama göğüs ağrım geçmedi ve bel ağrımda azda olsa vardı neyse biraz aklım karıştı ağrıların gecmemesine yol üstünde eczaneden gebelik testi aldım bugün ve sonuç böyle çıktı yani anlamadım kimyasal olsa şimdiye değer düşerdi kanama bitti sonuçta çünkü Haziran ayında da yaşadım ozaman kanamam 5 6 gün sürmüş değerim düşmüştü hemen hatta 12 di ozaman sizce bu durumun ne?
Merhaba kızlar Çarşamba günü akşam saatlerinde erken gebelik testinde silik çıktı regl günüme iki gün vardı yani cumartesi günü regl günüm olacaktı neyse Perşembe günü sabah bı baktım akıntım var açık renkli dedim galiba kimyasal oluyo o gün öğlen kan testi yaptırdım 5.7 çıktı tamam dedim kimyasal akıntım devam ediyo ve gittikçe artıyor o gün azdı cuma günü bildiğiniz regl oldum yoğundu hatta pıhtılı geldi tamam dedim kimyasal cumartesi günü birden azaldı ve pazar günü tamamen bitmişti yani iki gün az bir gün yoğun oldu kanamam ama göğüs ağrım geçmedi ve bel ağrımda azda olsa vardı neyse biraz aklım karıştı ağrıların gecmemesine yol üstünde eczaneden gebelik testi aldım bugün ve sonuç böyle çıktı yani anlamadım kimyasal olsa şimdiye değer düşerdi kanama bitti sonuçta çünkü Haziran ayında da yaşadım ozaman kanamam 5 6 gün sürmüş değerim düşmüştü hemen hatta 12 di ozaman sizce bu durumun ne?
Bende ondan korktum ama dış gebelikte benim bildiğim değer yükselip belirli bi seyden sonra artışı değişiklik gösterim sonra kanama yapıyor ama bu direk adet gününden iki gün önce kanamayla başladı ve bhcg 5.7 di nebilim bana kimyasal gibi geldi ama inşallah dış gebelik deildirBence doktora gözükün dış gebelikte olabilir kimyasal olsa kanamayla değer düşüyor bitiyor. İki gün sonra testi tekrar edip doktora gidin duruma göre.
Canım normalde adetlerin çok mu düzenlidir günü gününe olur musun ?Merhaba kızlar Çarşamba günü akşam saatlerinde erken gebelik testinde silik çıktı regl günüme iki gün vardı yani cumartesi günü regl günüm olacaktı neyse Perşembe günü sabah bı baktım akıntım var açık renkli dedim galiba kimyasal oluyo o gün öğlen kan testi yaptırdım 5.7 çıktı tamam dedim kimyasal akıntım devam ediyo ve gittikçe artıyor o gün azdı cuma günü bildiğiniz regl oldum yoğundu hatta pıhtılı geldi tamam dedim kimyasal cumartesi günü birden azaldı ve pazar günü tamamen bitmişti yani iki gün az bir gün yoğun oldu kanamam ama göğüs ağrım geçmedi ve bel ağrımda azda olsa vardı neyse biraz aklım karıştı ağrıların gecmemesine yol üstünde eczaneden gebelik testi aldım bugün ve sonuç böyle çıktı yani anlamadım kimyasal olsa şimdiye değer düşerdi kanama bitti sonuçta çünkü Haziran ayında da yaşadım ozaman kanamam 5 6 gün sürmüş değerim düşmüştü hemen hatta 12 di ozaman sizce bu durumun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?