- 3 Ocak 2021
- 5.330
- 1.830
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Yani şöyle söylim günü gününe olmam ama 33 37 günde bir olurum bu hiç değişmediCanım normalde adetlerin çok mu düzenlidir günü gününe olur musun ?
Kan vermeme sebebim hem uzaktı bana hemde kanamayla gitti diye düşündüm bişey kalmamıştır diye ama şuan açıkçası korktum dış gebelik mi diye ama pek ağrım yok. Hafif bel ağrısı göğüs ağrısı bazen kasik ağrısı ama hafif yani bilmiyorum ya şuan korktum doğru düzgün sağlık kuruluşu bulmak zor yarın kan testi yapacam peki kaç çıkması lazım sizce sağlıklı demek için şöyle aslında o iki güne bir vermeyle anlaşılır diyeceksiniz ama hani Perşembe günü 5.7 di öğlen saatinde yarın 25 ustuyse bu sürekli çıkmış olduğunu gosterirmi sizce?5.7 çıktıysa adet olduktan sonra kaset testte çıkacak seviyede Bi betanın kalması mümkün değil. Ya kaset test bozuk yada başka Bi durum var sağlık ocağına gidip Bi kan verseydiniz keşke. Kadın doğumcuya ihtiyacınız yok beta baktırmak için. Çünkü şüpheli Bi durum var belki gebesiniz progestan başlamaları gereken Bi durum yaşıyo olabilirsiniz. Sabah ilk iş gidin kan verin bence.
Yani erken dönemde bazen çok hızlı artış oluyo bazen de az oluyo %60 artsa günlük yeterli. Dediğiniz gibi gebelik varsa 20-30 çıkar muhtemelen yarın. Ben gebeliğimi kaset testte böyle silik çizgiyle öğrendim. Gittiğimde betam 19du. Elinizde başka test var mı? Test bozuk olabilir bu da bir secenek..Kan vermeme sebebim hem uzaktı bana hemde kanamayla gitti diye düşündüm bişey kalmamıştır diye ama şuan açıkçası korktum dış gebelik mi diye ama pek ağrım yok. Hafif bel ağrısı göğüs ağrısı bazen kasik ağrısı ama hafif yani bilmiyorum ya şuan korktum doğru düzgün sağlık kuruluşu bulmak zor yarın kan testi yapacam peki kaç çıkması lazım sizce sağlıklı demek için şöyle aslında o iki güne bir vermeyle anlaşılır diyeceksiniz ama hani Perşembe günü 5.7 di öğlen saatinde yarın 25 ustuyse bu sürekli çıkmış olduğunu gosterirmi sizce?
Yok testi bugün aldım hemen ilk dk dan belirdi çizgi başka yok elimde ama yarın öğle saatlerinde kan testi yaptıririm ilk kez böyle bişey yaşıyorum en son Haziran ayında kimyasal geçirdim ondan öncede bir boş gebelik birde kalp atışı durmuştu bebeğimin toplam 3 kaybım vardı iki sene içinde bunla 4 oldu dedim ama kimyasal diye düşündüm şimdiye dış gebelik ten korkuyorumYani erken dönemde bazen çok hızlı artış oluyo bazen de az oluyo %60 artsa günlük yeterli. Dediğiniz gibi gebelik varsa 20-30 çıkar muhtemelen yarın. Ben gebeliğimi kaset testte böyle silik çizgiyle öğrendim. Gittiğimde betam 19du. Elinizde başka test var mı? Test bozuk olabilir bu da bir secenek..
Ben kimyasal geçirdim. Adet öncesi böyle çıktı test. Adet sonrası aklıma takıldı üstüne gördüm belki diye testi yeniledim ama tertemizdi. Çizgiden eminseniz riske atmayın. Birde sağlık ocağına gidecekseniz açılış saatinde gidin çünkü betayı öğlen almıyor merkeze uzak sağlık ocakları...Yok testi bugün aldım hemen ilk dk dan belirdi çizgi başka yok elimde ama yarın öğle saatlerinde kan testi yaptıririm ilk kez böyle bişey yaşıyorum en son Haziran ayında kimyasal geçirdim ondan öncede bir boş gebelik birde kalp atışı durmuştu bebeğimin toplam 3 kaybım vardı iki sene içinde bunla 4 oldu dedim ama kimyasal diye düşündüm şimdiye dış gebelik ten korkuyorum
Peki kaç gün sürmüştü kanaman canım benim kimyasalda da yapmıştım kanama bitince negatif di ama bu pozitif olunca aklım karıştı ve akşamüstü kasik ağrım ve bel ağrım var normalmi yaaa dış gebelik ten korkuyorum şuanBen kimyasal geçirdim. Adet öncesi böyle çıktı test. Adet sonrası aklıma takıldı üstüne gördüm belki diye testi yeniledim ama tertemizdi. Çizgiden eminseniz riske atmayın. Birde sağlık ocağına gidecekseniz açılış saatinde gidin çünkü betayı öğlen almıyor merkeze uzak sağlık ocakları...
Normal adet gibi olduydu diye hatırlıyorum canım ya. Öyle ağrım falan da yoktu adetle gitmişti yani. Dış gebelik şuaan anlaşılmaz zaten kese oluşma vaktini beklemek lazım. Sen test ver inşallah olumsuz Bi durum yokturPeki kaç gün sürmüştü kanaman canım benim kimyasalda da yapmıştım kanama bitince negatif di ama bu pozitif olunca aklım karıştı ve akşamüstü kasik ağrım ve bel ağrım var normalmi yaaa dış gebelik ten korkuyorum şuan
Kan verince bizede söylerseniz sonucu inşallah güzel bi değer cikarKan vermeme sebebim hem uzaktı bana hemde kanamayla gitti diye düşündüm bişey kalmamıştır diye ama şuan açıkçası korktum dış gebelik mi diye ama pek ağrım yok. Hafif bel ağrısı göğüs ağrısı bazen kasik ağrısı ama hafif yani bilmiyorum ya şuan korktum doğru düzgün sağlık kuruluşu bulmak zor yarın kan testi yapacam peki kaç çıkması lazım sizce sağlıklı demek için şöyle aslında o iki güne bir vermeyle anlaşılır diyeceksiniz ama hani Perşembe günü 5.7 di öğlen saatinde yarın 25 ustuyse bu sürekli çıkmış olduğunu gosterirmi sizce?
Bugün öğle saatinde yapacam kan testini bakalım ne çıkacak haber veririm buraya yazarimKan verince bizede söylerseniz sonucu inşallah güzel bi değer cikar
İnşallah kötü bı durum olmasında kimyasal diye kanullenmistim zatenNormal adet gibi olduydu diye hatırlıyorum canım ya. Öyle ağrım falan da yoktu adetle gitmişti yani. Dış gebelik şuaan anlaşılmaz zaten kese oluşma vaktini beklemek lazım. Sen test ver inşallah olumsuz Bi durum yoktur
Beta takibi yapmanı önerir muhtemelen doktor. Bence gebesin kanama geçirdin adet sandın...Kızlar HCG 20 çıkmış ne demek bu kimyasal olsa düşerdi
Peki değer normalmi sence canım Perşembe günü 5.7 di öğlen saatlerindeBeta takibi yapmanı önerir muhtemelen doktor. Bence gebesin kanama geçirdin adet sandın...
Canım ne diyosun durumuma 20 çıktı HCGBence doktora gözükün dış gebelikte olabilir kimyasal olsa kanamayla değer düşüyor bitiyor. İki gün sonra testi tekrar edip doktora gidin duruma göre.
Dış gebelik olabileceği fikrindeyim ki inşallah değildir ama öyle olsa bile değer küçük bir iğne ile düşer. Kimyasal olsa şimdiye değer sıfırlanırdı yinede iki günde bir kan vererek takipte kalın belki kendi düşer sağlıklı bir gebelik olsa çarşamba dan bu yana daha yüksek bir değer çıkardıCanım ne diyosun durumuma 20 çıktı HCG
Çarşamba deil canım persembe günü 5.7 di sağlıklı olması imkansız diyosun yaniDış gebelik olabileceği fikrindeyim ki inşallah değildir ama öyle olsa bile değer küçük bir iğne ile düşer. Kimyasal olsa şimdiye değer sıfırlanırdı yinede iki günde bir kan vererek takipte kalın belki kendi düşer sağlıklı bir gebelik olsa çarşamba dan bu yana daha yüksek bir değer çıkardı
Bu kanı dün verdiyseniz 20 normal gibi ama bugün 20 çıktıysa malesef imkansız birde kanama geçirilmiş olması şüpheli. Sanırım merkeze hastaneye de uzaksın ama bir kez daha kan verip bir an önce kadın doğuma randevu alırsımÇarşamba deil canım persembe günü 5.7 di sağlıklı olması imkansız diyosun yaniyani değere bakınca zaten 20 25 çıkması normal gibi o günden bu yana iki günde bir iki kat deilmiydi
Öyle yapacam canım aynen merkeze çok uzağız bakalım Perşembe günü tekrar yaparım yani kan testi için bile bır sürü yol gidiyoruzBu kanı dün verdiyseniz 20 normal gibi ama bugün 20 çıktıysa malesef imkansız birde kanama geçirilmiş olması şüpheli. Sanırım merkeze hastaneye de uzaksın ama bir kez daha kan verip bir an önce kadın doğuma randevu alırsım
Bence şuan için normal. Tekrar kan ver artış göremezsen o zaman üzül ama şuan erken hiç kendini germe. Muhtemel 4 5 haftalık değerlerde olması lazım ve bence sorun yok. Her gebelik kendine özel ilerler. Üzücü tecrübelerin de olmuş inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik yaşarsın... Kadın doğum doktorunun sitesinden aldığım tabloyu seninle paylaşmak istedim belki rahatlarsın...Peki değer normalmi sence canım Perşembe günü 5.7 di öğlen saatlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?