36.haftalik hamileyim haftaya bayram eşimin babasi ocak ayinda vefat etmisti ilk bayram diye mezar ziyaretine gidim diyor ama oturdugunuz yerden 5,6 saat mesafede gidecegi yer ve ben bayramda 37haftalik olcam bendr bu yüzden gitmesini istemiyorum ya sancim tutarsa ya bişi olursa ilk dogumum sonucta!istanbula ailenin yanina birakim diyo 2gune doncekmis ama içim hic rahat degil siz olsaniz napardiniz
Sizin gitmeniz sakıncalı olur kendisi gitsin gelsin ama neden 2 gün kalmak istiyor tamam babasının mezarını ziyaret etmek istemesi en doğal hakkı ama 2 gün yerine uçakla gidiş geliş yapabilir aynı gün içerisinde 2 gün kalmasına gerek yok sonuçta her an doğum yapabilirsiniz.
Beni götürmicek uzun yola cikmam zaten yasak, o Arife gunu sabah erkenden gitcek bayramin 1.gunu akşam anca döner bide dönüşü otobüsle olcak 5-6 saat düşünün. .tamam annemin babamin yanina birakicak ama ben ilkkez dogum yapicam Allahin izniyle neden yanimda eşim olmasın degilmi? Olur olurda denk gelir ozamana bilemeyizki son haftalarim sonucta