Çok teşekkürlerHaberin olsuna getirmiş hiç duymazliktan gel. En güzel zamanlarını böyle boş cümlelerle harcama hamileliğin tadını çıkar sağlıkla kucakla eminim çok güzel bir anne olacaksın mutluluklar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürlerHaberin olsuna getirmiş hiç duymazliktan gel. En güzel zamanlarını böyle boş cümlelerle harcama hamileliğin tadını çıkar sağlıkla kucakla eminim çok güzel bir anne olacaksın mutluluklar.
Beşiği anane alır tamam,kayınvalide de bilezik takar![]()
Arkadaşa çok katiliyor ve artiriyorum aç makasin ucunu acabildigin kadar altin bilezik vs ahahah :) yoksa ben her seyi kendim yaparim derseniz benim gibi bir ceyrek bile goremezsiniz benden demesi :)Bence de fitnele panpa, b,z,m orda da adet öyeldir annem beşiği aldı bile. Bizim ordaki adetlere göre çocuğun babaannesi 5 çeyrek altın takar, mevlidi de okutur de hehehe kalpten gitmelerini izle.![]()
Konu sahibi keşke böyle bir cevap aklınıza gelseydi. Kapağın kralı olurdu. Ne saçma kayınvalideniz varYıl 2023 maymunlar uzaydan arsa alıyor kaldı mı hala böyle dertler ya? Beşik nedir![]()
"Bahtı güzel olsun, diğer herşeyi biz hallederiz" deyin, sağlıkla büyütünKızlar 3 aylık hamileyim ilk öğrendiğim zaman kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedik 7. Hafta duyduk ve ailelere söyledik kayınvalidem duyduğu an bebeğin beşiğini annenler alıcak kız tarafı alıyor bende kendi kızma aldım dedi tabi ben şok yani çok şaşırdım böyle bişey söylemesine Ailem zaten alır alamıcak durum da değiller ama yani böyle bişeyin söylenmesi çok ayıbıma gitti açıkçası yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi abartıp haksızlık ediyorum tam kestiremiyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Şu olayın birebir aynısını yaşadım tek fark benim kayınpeder söylediKızlar 3 aylık hamileyim ilk öğrendiğim zaman kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedik 7. Hafta duyduk ve ailelere söyledik kayınvalidem duyduğu an bebeğin beşiğini annenler alıcak kız tarafı alıyor bende kendi kızma aldım dedi tabi ben şok yani çok şaşırdım böyle bişey söylemesine Ailem zaten alır alamıcak durum da değiller ama yani böyle bişeyin söylenmesi çok ayıbıma gitti açıkçası yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi abartıp haksızlık ediyorum tam kestiremiyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Desenize evet bizde de öyle, annem beşik alacak ama diğer her şeyi de erkek ailesi hallediyor bizde.Aynen bende öyle söyledim zaten biz babasıyla herşeyine yeteriz alırız çok şükür ama söyleyiş tarzı üstüne basa basa 2 kere söylemesi şaşırdım açıkçası ailem den hiç böyle şeyler görmediğim için garipsedim![]()
Konu sahibi bunu söylese ne tepki verir acaba örf adetlere çok bağımlı kayınvalide%10000000
KV dedigin anli sanli bilezik takmali![]()
Bir arttırma da benden gelsin, doğumda geline 2 burma bilezik, bebeğe boynuzları arasına takılmış beşi bir yerdeli koç, özel hastanede doğum parası, bebek adına açılmış banka hesabı.Arkadaşa çok katiliyor ve artiriyorum aç makasin ucunu acabildigin kadar altin bilezik vs ahahah :) yoksa ben her seyi kendim yaparim derseniz benim gibi bir ceyrek bile goremezsiniz benden demesi :)
Peki bunlarin neredeyse bir kismini kendim kredi cekip yapmam safligi bilezik ve koc haric tabiBir arttırma da benden gelsin, doğumda geline 2 burma bilezik, bebeğe boynuzları arasına takılmış beşi bir yerdeli koç, özel hastanede doğum parası, bebek adına açılmış banka hesabı.
Benim yazdığım işin latifesi, çok özür dilerim ama ben bu tip gelenekleri saçma buluyorum, kız tarafı şunu alsın erkek tarafı bunu alsın, yok efendim bebeğin beşiğini anneanne alır, iyi ki doğurdun bileziğini kayınvalide takar gibi şeyler geleneklerin içinde boğulmaktan başka bir şey değil.Peki bunlarin neredeyse bir kismini kendim kredi cekip yapmam safligi bilezik ve koc haric tabi![]()