Dr a gitsem mi ama hiçbir sorun yok demişsiniz ?Kızlar 7 ay oldu evleneli ama bebiş yok sizce doktora gitsem erken mı ya hiç bir sorun yok
Daha önce test yaptırırdınız mı siz ve eşinizKızlar 7 ay oldu evleneli ama bebiş yok sizce doktora gitsem erken mı ya hiç bir sorun yok
Evet ama bi tanıdığım da olmadı 1 sene doktor bekle dedı ama bekledı sorun çıktı benım amacım acaba neden sorusu işte insan herşeyi düşünüyor7 ay ne ya abartmayin daha cok erken doktorlar bile bir sene olmadan gelmeyin diyor
Seni cok iyi anliyorum o konuda ama daha yolun basindasinEvet ama bi tanıdığım da olmadı 1 sene doktor bekle dedı ama bekledı sorun çıktı benım amacım acaba neden sorusu işte insan herşeyi düşünüyor
Evet 5 ayda gitmiştim bişi yok dedı iki ay geçince ne biliyim arkasımda bekledı sorun varmış meğerDr a gitsem mi ama hiçbir sorun yok demişsiniz ?
Evet bıde çevre baskısı oluncaSeni cok iyi anliyorum o konuda ama daha yolun basindasin
Ovulasyon testleriyle baslayip gununu degerlendirdiysen kafani rahat birak adetin duzenliyse zaten rahat ol
Amin canım inş rabbım isteyen herkese nasip etsin aratmasınGenelde 1 seneyi normal karsiliyorlar ama gebelik istediğiniz icin öncesinde gerekli tetkikleri yaptirabilirsiniz vitamin kan değerleri smear vs Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin .
Cevren hasta 7 ay ne demek bu insanlar ne zaman rahat birakmayi ogrenecekEvet bıde çevre baskısı olunca
Aynen öyle resmen psikolojim bozuldu sizin oldu mu pekıCevren hasta 7 ay ne demek bu insanlar ne zaman rahat birakmayi ogrenecek
Ben uc senedir cabaliyorum biktim o cevreden
7 ayda ne çevre baskısı ya gerçekten anlamıyorum bu insanları millete ne. Onları ilgilendirmemesini geçiyorum Sevişerek yapılan bir eylem hakkında nasıl da rahat konuşuyorlar.Evet bıde çevre baskısı olunca
Hayir maalesef olmadi daha ama kendini uzme cevreni takma herseyin zamani var gerci boyle diyorum ama ben takmiyormuyum orasi daha ayriAynen öyle resmen psikolojim bozuldu sizin oldu mu pekı
Hım int de Gülbahar ölçü var bi bak istersen sosyal medyasında var cok ılgılı bir bayan belkı vesıle oluruz rabbım en kısa zamanda nasıp etsın inşHayir maalesef olmadi daha ama kendini uzme cevreni takma herseyin zamani var gerci boyle diyorum ama ben takmiyormuyum orasi daha ayri
Aynen öyle cok kırılıyor insan üzülüyor7 ayda ne çevre baskısı ya gerçekten anlamıyorum bu insanları millete ne. Onları ilgilendirmemesini geçiyorum Sevişerek yapılan bir eylem hakkında nasıl da rahat konuşuyorlar.
Bir bakim duymamistim daha onceHım int de Gülbahar ölçü var bi bak istersen sosyal medyasında var cok ılgılı bir bayan belkı vesıle oluruz rabbım en kısa zamanda nasıp etsın inşElde de olmuyo cok üzülüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?