Gebeliğe Hazırlık Kızlar fikir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günlerine dikkat ediyor musunuz?

Genelde 1 seneyi normal karsiliyorlar ama gebelik istediğiniz icin öncesinde gerekli tetkikleri yaptirabilirsiniz vitamin kan değerleri smear vs Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin .

Evet ama bi tanıdığım da olmadı 1 sene doktor bekle dedı ama bekledı sorun çıktı benım amacım acaba neden sorusu işte insan herşeyi düşünüyor
Seni cok iyi anliyorum o konuda ama daha yolun basindasin
Ovulasyon testleriyle baslayip gununu degerlendirdiysen kafani rahat birak adetin duzenliyse zaten rahat ol

Genelde 1 seneyi normal karsiliyorlar ama gebelik istediğiniz icin öncesinde gerekli tetkikleri yaptirabilirsiniz vitamin kan değerleri smear vs Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin .
Amin canım inş rabbım isteyen herkese nasip etsin aratmasın

Hayir maalesef olmadi daha ama kendini uzme cevreni takma herseyin zamani var gerci boyle diyorum ama ben takmiyormuyum orasi daha ayri
Hım int de Gülbahar ölçü var bi bak istersen sosyal medyasında var cok ılgılı bir bayan belkı vesıle oluruz rabbım en kısa zamanda nasıp etsın inş Elde de olmuyo cok üzülüyor insan

7 ayda ne çevre baskısı ya gerçekten anlamıyorum bu insanları millete ne. Onları ilgilendirmemesini geçiyorum Sevişerek yapılan bir eylem hakkında nasıl da rahat konuşuyorlar.
Aynen öyle cok kırılıyor insan üzülüyor

Ben ilk ogluma evlendikten sonra 2 seneye yakın bir zaman sonra gebe kalmıştım.kadın dogum yonunden Hicbir tedavi olmadım gitmedim de.. biraz daha bekleyelim Allah buyuk demisti ilk eşim. Sadece troıt hastası oldugum ıcın hormonlarımı kontrol ettırıyordum sıksık ve kortizon tedavisinden sonra adet duzene girince hemen gebe kaldım. Zaten sizinde cok erken bence 1 seneyi doldurmanızı tavsiye ederim

Hım int de Gülbahar ölçü var bi bak istersen sosyal medyasında var cok ılgılı bir bayan belkı vesıle oluruz rabbım en kısa zamanda nasıp etsın inş Elde de olmuyo cok üzülüyor insan
Bir bakim duymamistim daha once
Allah razi olsun insallah sende sikma canini elbet kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…