Gebeliğe Hazırlık Kızlar fikir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir bakim duymamistim daha once
Allah razi olsun insallah sende sikma canini elbet kalirsin
Mutlaka bak hayret edersın kaç sene olmayan insanlar hamile tabi ınsanlar bahane ama işte konuş yaz ona cevap verıyo snplerıne falan mutlaka bakmanı önerim ve inş rabbım vesılesı olsun güzel haber ver bana

Cok teşekkür ederim güzel düşüncenız için rabbım evladınıza bağışlasın inş

Cok teşekkür ederim güzel düşüncenız için rabbım evladınıza bağışlasın inş
Tesekkurler canim. Rabbım seninde gonlune gore versin ınsallah AMİN
Ha bu arada sunu soyleyeyım kuzenımde 7 aylık evli oda hep Dr Dr derdi. Dedik ki erken az daha bekleyin. Sımdı 8 haftalık hamile Sabret canim.. Bızede ulaştır guzel haberlerini ınsallah

Yaaa gerçekten çok mutlu oldum gözlerim doldu güzel dualarınız için allhım bin kere razı olsun rabbım inş kucağına almayı uzun ömürler nasip etsin sizede öyle inş ilk önce buraya yazıcam eklıyin siz benı burayı tam ogrenmedim

AMİN inşallah darısıda sana olur ınsallah Tmmdır :) sımdı sana ozel msj da atıyorum oradan yazarsın bana. Mesj kutunda dursun mesajım gorunce hatırlar yazarsın. Hadi guzel haberlere ınsallah

Mutlaka bak hayret edersın kaç sene olmayan insanlar hamile tabi ınsanlar bahane ama işte konuş yaz ona cevap verıyo snplerıne falan mutlaka bakmanı önerim ve inş rabbım vesılesı olsun güzel haber ver bana
Insallah hepimizin olsun ya bugun baktim yarin mesaj atmak isterim bir bana ah ne isterdim yazmayi hamileyim diye Neyse konunu batirmayim seninde tez vakitte olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…