Mutlaka bak hayret edersın kaç sene olmayan insanlar hamile tabi ınsanlar bahane ama işte konuş yaz ona cevap verıyo snplerıne falan mutlaka bakmanı önerim ve inş rabbım vesılesı olsun güzel haber ver bana
Ben ilk ogluma evlendikten sonra 2 seneye yakın bir zaman sonra gebe kalmıştım.kadın dogum yonunden Hicbir tedavi olmadım gitmedim de.. biraz daha bekleyelim Allah buyuk demisti ilk eşim. Sadece troıt hastası oldugum ıcın hormonlarımı kontrol ettırıyordum sıksık ve kortizon tedavisinden sonra adet duzene girince hemen gebe kaldım. Zaten sizinde cok erken bence 1 seneyi doldurmanızı tavsiye ederim
Tesekkurler canim. Rabbım seninde gonlune gore versin ınsallah AMİN
Ha bu arada sunu soyleyeyım kuzenımde 7 aylık evli oda hep Dr Dr derdi. Dedik ki erken az daha bekleyin. Sımdı 8 haftalık hamile Sabret canim.. Bızede ulaştır guzel haberlerini ınsallah
Tesekkurler canim. Rabbım seninde gonlune gore versin ınsallah AMİN
Ha bu arada sunu soyleyeyım kuzenımde 7 aylık evli oda hep Dr Dr derdi. Dedik ki erken az daha bekleyin. Sımdı 8 haftalık hamile Sabret canim.. Bızede ulaştır guzel haberlerini ınsallah
Yaaa gerçekten çok mutlu oldum gözlerim doldu güzel dualarınız için allhım bin kere razı olsun rabbım inş kucağına almayı uzun ömürler nasip etsin sizede öyle inş ilk önce buraya yazıcam eklıyin siz benı burayı tam ogrenmedim
AMİN inşallah darısıda sana olur ınsallah Tmmdır :) sımdı sana ozel msj da atıyorum oradan yazarsın bana. Mesj kutunda dursun mesajım gorunce hatırlar yazarsın. Hadi guzel haberlere ınsallah
AMİN inşallah darısıda sana olur ınsallah Tmmdır :) sımdı sana ozel msj da atıyorum oradan yazarsın bana. Mesj kutunda dursun mesajım gorunce hatırlar yazarsın. Hadi guzel haberlere ınsallah
Mutlaka bak hayret edersın kaç sene olmayan insanlar hamile tabi ınsanlar bahane ama işte konuş yaz ona cevap verıyo snplerıne falan mutlaka bakmanı önerim ve inş rabbım vesılesı olsun güzel haber ver bana
Insallah hepimizin olsun ya bugun baktim yarin mesaj atmak isterim bir bana ah ne isterdim yazmayi hamileyim diye Neyse konunu batirmayim seninde tez vakitte olsun insallah
Insallah hepimizin olsun ya bugun baktim yarin mesaj atmak isterim bir bana ah ne isterdim yazmayi hamileyim diye Neyse konunu batirmayim seninde tez vakitte olsun insallah