Kizlar fikirleriniz onemli

Meeliss0101

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
15
1
1
2 yillik evliyim ve evliligimiz ilk gunki heyecanini kaybetmis eski erkek arkadasimi bike rahatlikla konusabildigim bi insandi esim fakat son zamanlarda sanirim gozu beni gormuyor firsat buldukcada mazimi konusmak istiyor.sizce esimle herseyi acikca konusmalimiyim.eski erkek arkadasim ozellikle malum kendince merak ettigini hissediyorum konusunca da ters tepermi kararsiz kaldim

Bir aksam hafif sarhos, sohbet sohbeti acar ve baze seyleri anlatirsin anlarim. Ancak anladigim kadari ile sürekli soruyormus esin. Bu bana pek normal gelmedi. Ben olsam anlatmazdim.

Son düzenleme:
Derdinizi tam anlayamadım ama konuşmayın mazinizi filan. Ne gereği var, bitmiş gitmiş şeyleri konuşmanın. Çok merak ediyorsa; Çocukca önemsiz birşeydi deyip; kestirip atın. Daha fazlasını öğrenmesine ne gerek var.

Sakın öyle bir hata yapma sakın! Onlar evrilir çevrilir önüne gelir, iyi gün var kötü gün var. Boş ver bitti gitti de gerekirse yalan söyle.

Aslında ne boyutta yaşadığını merak etmesi normal. Erkekler bu konularda ilk olmak istedikleri için. Onu öğrenmek istemiştir.

Aslında ne boyutta yaşadığını merak etmesi normal. Erkekler bu konularda ilk olmak istedikleri için. Onu öğrenmek istemiştir.
İlk cok yalan konusmustum pismanliklarim var evet butun yasadiklarimi oldugu gibi degil de istedigim gibi anlatmistim taaki ortak arkadasim dan ogrenene kadar

İlk cok yalan konusmustum pismanliklarim var evet butun yasadiklarimi oldugu gibi degil de istedigim gibi anlatmistim taaki ortak arkadasim dan ogrenene kadar
Evlilik yalanlar üzerine kurulmaz .kurucam dersen de böyle olur .bi insan sırf evlenebilmek için neden geçmişini gizler yada evlenmenin hayatında yapabileceği en iyi şey olduğunu düşünür ?! Açık açık konuşsaydın , şimdi kivranmana gerek kalmazdı .ayrıca belki de fantazi dünyasını genişletmek için soruyordur. .

Anlatmam ve anlatmak isterse dinlemem. Geçmiş tamamen bitti geçti yani ne gereği var?

Bence ya doğruyu söyleyin ya da hiç bahsetmeyin. Bencede geçmişi kurcalamak size pek fayda getirmez. Geçmişte hepimiz hatalar yaptık Allah a tövbe etmekten başka çaremiz yok Allah affetsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…