- 17 Eylül 2018
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi Meeliss0101
-
Bana da sacma geliyor ben kiskanclik olarak goruyorumİnsan eşiyle neden eski erkek arkadaş/kız arkadaş mevzularına girer ki?
Eşim bana eskiyi sorsa tiksinirim. Çok iğrenç saçma sapan bi şey çünkü!
Ben eski sevgilimi arastirirken esim e yakalanmistim yanlis di yaptigim ama kotu niyetim yokdu sonrasi hep suphe dolu oldu bana karsiKocanizla eski sevgililerinizi mi konusmak istiyorsunuz?
Anlamadim ben
Oyleyse sacma bir evlilik bu
Evet acikca soramasa da oyle 2 yillik bir iliskiydi yasadigimErkek arkadaşınla ilgili ne öğrenmek istiyor? İlişkinizin ne boyutta yaşandığı filan mı?
İlk cok yalan konusmustum pismanliklarim var evet butun yasadiklarimi oldugu gibi degil de istedigim gibi anlatmistim taaki ortak arkadasim dan ogrenene kadarAslında ne boyutta yaşadığını merak etmesi normal. Erkekler bu konularda ilk olmak istedikleri için. Onu öğrenmek istemiştir.
Evlilik yalanlar üzerine kurulmaz .kurucam dersen de böyle olur .bi insan sırf evlenebilmek için neden geçmişini gizler yada evlenmenin hayatında yapabileceği en iyi şey olduğunu düşünür ?! Açık açık konuşsaydın , şimdi kivranmana gerek kalmazdı .ayrıca belki de fantazi dünyasını genişletmek için soruyordur. .İlk cok yalan konusmustum pismanliklarim var evet butun yasadiklarimi oldugu gibi degil de istedigim gibi anlatmistim taaki ortak arkadasim dan ogrenene kadar
kıskanan adam neden habire sorsun ki eski erkek arkadaşınızı çok saçmaBana da sacma geliyor ben kiskanclik olarak goruyorum
Bence ya doğruyu söyleyin ya da hiç bahsetmeyin. Bencede geçmişi kurcalamak size pek fayda getirmez. Geçmişte hepimiz hatalar yaptık Allah a tövbe etmekten başka çaremiz yok Allah affetsin..İlk cok yalan konusmustum pismanliklarim var evet butun yasadiklarimi oldugu gibi degil de istedigim gibi anlatmistim taaki ortak arkadasim dan ogrenene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?