Kizlar fikirleriniz onemli

2 yillik evliyim ve evliligimiz ilk gunki heyecanini kaybetmis eski erkek arkadasimi bike rahatlikla konusabildigim bi insandi esim fakat son zamanlarda sanirim gozu beni gormuyor firsat buldukcada mazimi konusmak istiyor.sizce esimle herseyi acikca konusmalimiyim.eski erkek arkadasim ozellikle malum kendince merak ettigini hissediyorum konusunca da ters tepermi kararsiz kaldim
Eşin eski erkek arkadaşını bile rahatlikla konusabildigin biri miydi? Şimdi ise mazini mi soruyor? Senin kafan arapsaci olmuş bacım ne yazdığını bir oku önce

2 yıldır evlisiniz bunun bir de nişan flört süreci de olsa hadi diyelim en az 3 sene geçmişiniz var, eski sevgili mevzuları neden şimdi açılıyor? Eksik anlattığınız bir şeyler mi var? Eşinizin şüphesini çeken bazı durumlar yaşanmış gibi hissettim ben.

eskileri detayli bir sekilde konusmak cok sacma. Bence kesinlikle konusmayin, detay vermeyin. Dünyanin en ileri görüslü erkegi bile bunlari kafasina takabilir. Buna degmez. Gecmis gecmiste kalmis zaten. Gerek yok.

asla eskisini konuşmayın
çünkü anlattıklarınız ile sizi suçlayacak
mesela eskisi olsaydı şimdi oda bunu severdi değil mi diye düşünecek
yapmayın
eskiyi ben unutup hatırlamak isteyeceğim birşey yok demek ki deyip eskiyi anlatmayın

asla eskisini konuşmayın
çünkü anlattıklarınız ile sizi suçlayacak
mesela eskisi olsaydı şimdi oda bunu severdi değil mi diye düşünecek
yapmayın
eskiyi ben unutup hatırlamak isteyeceğim birşey yok demek ki deyip eskiyi anlatmayın
Haklısınız fakat bitakım konular hakkında bilgisi var ama çok detaycı yapıda olduğu için hep bir detay karmaşası açıkça soramasa da öğrenmek istiyor yaşanmışlıklarımı

Back
X