- 13 Haziran 2012
- 139
- 56
- 98
- Konu Sahibi Teacher-ya
-
Mrb kızlar 26 yasındaym basımdan gecen bi olayı anlaticam sizlere ve desteginize acil ihtiyacm var sasrdim cunkutam 16 yil once yani ilkokul 4. Sinifa giderken elle taciz olayi yasadim( onlarin deyimiyle parmak atma ) tehdit ederlerdi beni korkuturlardi bende korkumdan sesimi cikaramazdm ama bir iki baktm olacak deil mudur yardimcisna olayi anlattm bi temiz dayaklarni yediler sonrada karsmadilar bana ama yolda orda burda gorduler mi laf ederlerdi erkekler arasi artk ne muhabbet donerdi bilmiyorm ama bakip bakip gulerlerdi tabi o zaman 10 yaslarndaydm idrak etmedgm icin anlayamamstm ve psikolojimi de asırı derecede bozmamisti korkularim haric tabi.. ve simdi 6 yillik bi iliskm var bu yasadgm olay hic bi gun aklma gelmedi anlatmaya gerekde duymadm sadece ona deil aileme bile anlatmadm..gecenlerde bu olayi yapanlardn birini gordum ve o gunden icime bi korku girdi olurda sozlumun kulagna gider diye bu seferde acaba ona anlatsam mi diyorum ? Yasadigmz sehir kucuk bir sehir herkes birbirni tanır neredeyse mutlaka bi arkadasnin arkadasi cikar konu acilir kulagna gider hissine kapldm napcagmi sasirdm 16 yil gecmis bu olayin ustunden evlenmedn bunu anlatmali miyim bilmeli mi yoksa anlatmayip da beklemeli miym gerci 6 yildr birlikteyz konusulan bise olsaydi illaki duyulurdu illaki kulagna giderdi ama demek ki konusulan bise deil ama ben yinede cok huzursuzm ne yapcagmi bilmiyorm ve sizlerden acil yardim bekliyorum
Canmcım nasıl ustesinden gelicem bunun gercktn kafayı yiyecem artkSacmalama!! Kimseye birsey anlatma!!
Kız sacmalama bu senın yersız kuruntun ne alakası var o zaman herkes bırbırıne ıftıra atsın ınanılsın bir de cocukmussun ve senın kabahatın ne o utansın yapan kısı yani ..ama oldukca sacma dusunce bende boyle sacma sapan seyleri aklıma getırıp durduk yere huzurumu bozarım Buarada sevgılıne bısey anlatma yani gerek bıle yokMrb kızlar 26 yasındaym basımdan gecen bi olayı anlaticam sizlere ve desteginize acil ihtiyacm var sasrdim cunkutam 16 yil once yani ilkokul 4. Sinifa giderken elle taciz olayi yasadim( onlarin deyimiyle parmak atma ) tehdit ederlerdi beni korkuturlardi bende korkumdan sesimi cikaramazdm ama bir iki baktm olacak deil mudur yardimcisna olayi anlattm bi temiz dayaklarni yediler sonrada karsmadilar bana ama yolda orda burda gorduler mi laf ederlerdi erkekler arasi artk ne muhabbet donerdi bilmiyorm ama bakip bakip gulerlerdi tabi o zaman 10 yaslarndaydm idrak etmedgm icin anlayamamstm ve psikolojimi de asırı derecede bozmamisti korkularim haric tabi.. ve simdi 6 yillik bi iliskm var bu yasadgm olay hic bi gun aklma gelmedi anlatmaya gerekde duymadm sadece ona deil aileme bile anlatmadm..gecenlerde bu olayi yapanlardn birini gordum ve o gunden icime bi korku girdi olurda sozlumun kulagna gider diye bu seferde acaba ona anlatsam mi diyorum ? Yasadigmz sehir kucuk bir sehir herkes birbirni tanır neredeyse mutlaka bi arkadasnin arkadasi cikar konu acilir kulagna gider hissine kapldm napcagmi sasirdm 16 yil gecmis bu olayin ustunden evlenmedn bunu anlatmali miyim bilmeli mi yoksa anlatmayip da beklemeli miym gerci 6 yildr birlikteyz konusulan bise olsaydi illaki duyulurdu illaki kulagna giderdi ama demek ki konusulan bise deil ama ben yinede cok huzursuzm ne yapcagmi bilmiyorm ve sizlerden acil yardim bekliyorum
bir doktora git uzman yardımı al !bilinçaltında gün yüzüne çıkmış, sende artık önlemini al ve kimseye de anlatma....Canmcım nasıl ustesinden gelicem bunun gercktn kafayı yiyecem artk
Canm ona soylemekten zaten o kadar korkuyorm ki gecen istanbula metroda sanrm boyle bi olay yasanms adami dovcektm diye anlatti bana anlattgi gun ayrldktan sonra karsilastm sonrada artk aklma takıldı en cok ondan korkuyorm gercktn gidip oldurebilir bile yanibence hiç gereği yok korkmanın falan ayrıca senin bir suçun yok ki küçükken yaşanmış bir olay ... hem ne dicek bide yüzsüz yüzsüz gidip böyle böyle mi oldu dicek? oldu ki dedi senin sevgilin azıcık adamsa haddini bildirir ona.
sen hiç canını sıkma bende yaşadım öyle bir olay senin gibi 10 yaşlarındayken ama ne diye korkayım yani ayıp onların ayıbı böyle bi şeyi söyleseler bile her dinleyenin sen ne biçim insansın diyip tepki göstermesi lazım ...
Gidip demezler de ne biliym konusulur biri birine soyler duyulur diye korkuyorm gerci 16 yildr duyulan duyulms konusulan konusulms gecmis gitmis bise iftiralari war bunlari bildgm icin aslnda biraz da korkumSenin suçun yokki. Takma. Çok takıntı haline geldiyse tıbbi yardım al.
Sözüne "senin sözlünü taciz mi ettik" diyecekler saçmalama. .. kimseye birşey demene gerek yok.
Kimseye anlatmama konusunda sanırm yazan herkes aynı fikirde sen olsaydn canm anlatmaz mydin ?bir doktora git uzman yardımı al !bilinçaltında gün yüzüne çıkmış, sende artık önlemini al ve kimseye de anlatma....
Ewet gercktn sacma dusunce ama dusunmekten kendini alıkoyamıyosn elde deil yani anlatmiyim deil mi walla sastım kaldım ne yapcagmi bilmiyormKız sacmalama bu senın yersız kuruntun ne alakası var o zaman herkes bırbırıne ıftıra atsın ınanılsın bir de cocukmussun ve senın kabahatın ne o utansın yapan kısı yani ..ama oldukca sacma dusunce bende boyle sacma sapan seyleri aklıma getırıp durduk yere huzurumu bozarım Buarada sevgılıne bısey anlatma yani gerek bıle yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?