- 13 Haziran 2012
- 139
- 56
- 98
- Konu Sahibi Teacher-ya
Mrb kızlar 26 yasındaym basımdan gecen bi olayı anlaticam sizlere ve desteginize acil ihtiyacm var sasrdim cunku
tam 16 yil once yani ilkokul 4. Sinifa giderken elle taciz olayi yasadim( onlarin deyimiyle parmak atma ) tehdit ederlerdi beni korkuturlardi bende korkumdan sesimi cikaramazdm ama bir iki baktm olacak deil mudur yardimcisna olayi anlattm bi temiz dayaklarni yediler sonrada karsmadilar bana ama yolda orda burda gorduler mi laf ederlerdi erkekler arasi artk ne muhabbet donerdi bilmiyorm ama bakip bakip gulerlerdi tabi o zaman 10 yaslarndaydm idrak etmedgm icin anlayamamstm ve psikolojimi de asırı derecede bozmamisti korkularim haric tabi.. ve simdi 6 yillik bi iliskm var bu yasadgm olay hic bi gun aklma gelmedi anlatmaya gerekde duymadm sadece ona deil aileme bile anlatmadm..gecenlerde bu olayi yapanlardn birini gordum ve o gunden icime bi korku girdi olurda sozlumun kulagna gider diye bu seferde acaba ona anlatsam mi diyorum ? Yasadigmz sehir kucuk bir sehir herkes birbirni tanır neredeyse mutlaka bi arkadasnin arkadasi cikar konu acilir kulagna gider hissine kapldm napcagmi sasirdm 16 yil gecmis bu olayin ustunden evlenmedn bunu anlatmali miyim bilmeli mi yoksa anlatmayip da beklemeli miym gerci 6 yildr birlikteyz konusulan bise olsaydi illaki duyulurdu illaki kulagna giderdi ama demek ki konusulan bise deil ama ben yinede cok huzursuzm ne yapcagmi bilmiyorm ve sizlerden acil yardim bekliyorum