Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarjamy öyle kendini çok ifade eden biri değil ama neden tekrar döndün dediğimde ;anlaşamayacağımızı, çok sorun yaşayacağımızı, baş edemeyeceğimizi, mutsuz olacağımızı düşündüm ama seni de hiç unutamadım diyor. ya mezhep farkı olaylarınıda çok kafasına takıyor. ailesinden çok etkileniyor aile çocuk olursa sorun yaşarsınız bizim mezhebimize göre yetiştirmez çocuğu diyormuş. ben de inandıklarımdan vazgeçmem çocuğumada öğretirim diyorum.aman bilmiyorum yaa. sadece mezhepte değil çok dik dik konuşuyormuşum hemen koparıp atyormuşum bunlarda düşündürüyormuş, benimde hazır olmadığımı düşünüyormuş zaten o da hazır değilmiş vs. ne bileyim kafam allak bullak ama ben bu kafa karışıklığıyla sağlıklı yürütemem bu ilişkiyi. bakalım biraz daha zaman geçsin. zaten zorlamayla bişeylere ikna olmasının da anlamı yok ki. önemli olan yürekten istemesi
Sen otur,sevgilinin hazır olmasını bekle..
O da hazır olduğunda gelir ve sana bu olmayacak,annemleri ezip geçemem diyecek.
Annem mezhep farkına inanılmaz takılan birisiydi ta ki ağabeyim farklı mezhepten biriyle evleniyorum diye karşısına çıkana kadar.
Hiç bir şey diyemedi,için için üzüldü ama biliyordu ki oğlu kesin kararlıydı..
E ne yapıyor şu an,torun seviyor
Demem o ki,yemesin kimseyi,kararlı olmak sevgilinin yakınına bile uğramayan bir davranış tarzı sanırım.Hiç bir zaman da karar veremeyecek..
Yol yakınken ayrıl,sevgi senin boşa geçen senelerinin diyeti olmamalı.
Seversin yeniden hem de daha çok.
Sen ayrılın demeyin demişsin ama,başka çözüm yok.
Başka biriyle evlenecek ve sana aslında seni seviyorum diye yalandan ağlayacak.Sen de üzülüp duracaksın..
Çok işlenmiş bir tema bu.
nadya ben hanefi yim o alevi. bilmiyorum ya. onu gerçekten seviyorum ama böylede sürdürmek istemiyorum. bana koyan tarafı beklemek değil. birincisi daha önce aile bahanesiyle çekip gitti aynı şeyi yine yapabilir ben de beklediğimle kaybettiğim yıllarla kalırım, ikincisi çok seven insan sevdiği her an yanında olsun istemez mi.dilaremin dedikleride çok doğru. ama ben başkasını sevemem onun gibi olmaz ya. yani ne yapacağmı bilmiyorum. ilerde pişman olmaktan çok korkuyorum. beklediğim için ya da beklemediğim için offfffffffffffffffffffffff
karar verdim görüştüğümüzde konuşucam. içim acıyacak çok üzülücem sonunda ama sanırım yapmalıyım. en iyisi bitmesi sanırım uzatmanın anlamı yok. ya içimde öyle bir kor var ki şu an anlatamam![]()
ciddi olmayan değilsede kararsız bir profil oluşturmuş olabilirim. kaale almıyor derken ayrılmam ararım diyor. o arayıncada benim aklım karışıyor çünkü seviyorum