Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
navb hattımı değiştirdim daha önce ama kullandığım gsm operatörün de çalışan arkadaşı vasitasıyla numaramı bulmuş
bu gece herşeyi konuştum zaten. ya yüzük takalım ya da bitsin dedim. off baya uzun aslında ama genel de sustu ve beni suçladı. ondan ayrıldığım dönemde başkasıyla görüşüp söz aşamasına geldiğimi belirtmştim ya beyefendi ona çok bozulmuş. senin derdin beni sevmek değil evlenmeye takmışsın oysa ben senden sonra kimseye bakamadım diyor. işte ailemi ikna etmem lazım maddi manevi hazırdeğilim diyor. bir sürü bahane. kısacası en azından yüzük takmak için engelimiz yok sen kararını verince arasın dedim çektim gittim![]()
navb hattımı değiştirdim daha önce ama kullandığım gsm operatörün de çalışan arkadaşı vasitasıyla numaramı bulmuş
bu gece herşeyi konuştum zaten. ya yüzük takalım ya da bitsin dedim. off baya uzun aslında ama genel de sustu ve beni suçladı. ondan ayrıldığım dönemde başkasıyla görüşüp söz aşamasına geldiğimi belirtmştim ya beyefendi ona çok bozulmuş. senin derdin beni sevmek değil evlenmeye takmışsın oysa ben senden sonra kimseye bakamadım diyor. işte ailemi ikna etmem lazım maddi manevi hazırdeğilim diyor. bir sürü bahane. kısacası en azından yüzük takmak için engelimiz yok sen kararını verince arasın dedim çektim gittim![]()
sana belli bi sure veremiyor, evlilikten korkuyorum diyor vs
onun gelecegini ben tahmin edebiliyorum, nasil biliyor musun? bu tiplerin uzun sure ciktiklari bi kiz olur, boyle muallakta, birlikteyken guzel vakit gecirirler amakonu evlilige gelince hep yan cizerler, yillar gecer ama hep bi bahaneleri vardir surekli bi durumlar cikar, kiz hep sabretmelidir seviyosa, mantik budur, askim iste su taksitler bitsin bi toparlanayim vs vs...en sonunda kizin yasi 30 lara yaklasir, artik sabredemez ayrilir, aci cekmektedir ayrilik acisi, hayallerin yikilmasi, herseye sifirdan baslamak, yeniden sevebilecek mi ...Sonra bi bakar adam en gec 1 yil icinde annesinin begendigi kizla evlenivermis...Kiz ise hala kalbindeki sizi ile yasamaktadir.
Secimini yap