• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Evlenmeye yanaşmayan sevgilimle başım dertte

suc senin artık kaale almıor ayıralmıcanı bilior evlenmeyede niyeti yok sninde hayatına engel oluyor sende bi güsel onu dinliyorsun ;) kurtulmaya bakmıyorsun bu sekilde seviyorum demeye devam edersen iradesizce daha cok 27 leri onun yanında bekar gecirirsin canımm

navb hattımı değiştirdim daha önce ama kullandığım gsm operatörün de çalışan arkadaşı vasitasıyla numaramı bulmuş

bu gece herşeyi konuştum zaten. ya yüzük takalım ya da bitsin dedim. off baya uzun aslında ama genel de sustu ve beni suçladı. ondan ayrıldığım dönemde başkasıyla görüşüp söz aşamasına geldiğimi belirtmştim ya beyefendi ona çok bozulmuş. senin derdin beni sevmek değil evlenmeye takmışsın oysa ben senden sonra kimseye bakamadım diyor. işte ailemi ikna etmem lazım maddi manevi hazırdeğilim diyor. bir sürü bahane. kısacası en azından yüzük takmak için engelimiz yok sen kararını verince arasın dedim çektim gittim :(

maddi hazir olmamayi anlarim manevi hazir olmamak nedirrr:uhm:sen sevgini,guvenini fazla belli etmissin..buna guveniyor istedigi gibi at kosturmaya calisiyor..ve eline buyuk koz vermissin o olayi simdi anlatip..hemde bir erkek o kadar zaman bos duracak:uhm:ciddi anlamda dusundugu biri olmamistir..zaten hazir da degil ya evlenmeye.ewet senbu kisiyi iyi tanirsin..kizma ama bu cocuk resmen sana soylemis hazir degilim..kendini riske atma..kesin ve net sekilde tavrini koy..donmezse de donmesin..donerse de evlenirsin..olan kizlara olur herzaman..koru kendini..ve bu kadar guvenme yoksa hatalarini gormezsin..hem de ona guvenip gelecegini ona teslim etme..

navb hattımı değiştirdim daha önce ama kullandığım gsm operatörün de çalışan arkadaşı vasitasıyla numaramı bulmuş

bu gece herşeyi konuştum zaten. ya yüzük takalım ya da bitsin dedim. off baya uzun aslında ama genel de sustu ve beni suçladı. ondan ayrıldığım dönemde başkasıyla görüşüp söz aşamasına geldiğimi belirtmştim ya beyefendi ona çok bozulmuş. senin derdin beni sevmek değil evlenmeye takmışsın oysa ben senden sonra kimseye bakamadım diyor. işte ailemi ikna etmem lazım maddi manevi hazırdeğilim diyor. bir sürü bahane. kısacası en azından yüzük takmak için engelimiz yok sen kararını verince arasın dedim çektim gittim :(

aradı mı bu saate kadar?

madem ikna edemedi hala daha ,senin karşına çıkma yüzünü nereden bulmuş bu adam

Alla Alla sen rahibe hayatı mı yasıcakmıssın onumu beklicekmissin onun keyfinimi bozulmus bozulduysa küf tutsun paşazadee ay canım bence onun hazırlıkla alakası yokk geniş ve rahat bir kişilik sadece arkadas bence vakit kaybı sadece oo

yok aramadı. aramaz muhtemelen. arasada açmayacam teli.

sana belli bi sure veremiyor, evlilikten korkuyorum diyor vs
onun gelecegini ben tahmin edebiliyorum, nasil biliyor musun? bu tiplerin uzun sure ciktiklari bi kiz olur, boyle muallakta, birlikteyken guzel vakit gecirirler amakonu evlilige gelince hep yan cizerler, yillar gecer ama hep bi bahaneleri vardir surekli bi durumlar cikar, kiz hep sabretmelidir seviyosa, mantik budur, askim iste su taksitler bitsin bi toparlanayim vs vs...en sonunda kizin yasi 30 lara yaklasir, artik sabredemez ayrilir, aci cekmektedir ayrilik acisi, hayallerin yikilmasi, herseye sifirdan baslamak, yeniden sevebilecek mi ...Sonra bi bakar adam en gec 1 yil icinde annesinin begendigi kizla evlenivermis...Kiz ise hala kalbindeki sizi ile yasamaktadir.

Secimini yap

sana belli bi sure veremiyor, evlilikten korkuyorum diyor vs
onun gelecegini ben tahmin edebiliyorum, nasil biliyor musun? bu tiplerin uzun sure ciktiklari bi kiz olur, boyle muallakta, birlikteyken guzel vakit gecirirler amakonu evlilige gelince hep yan cizerler, yillar gecer ama hep bi bahaneleri vardir surekli bi durumlar cikar, kiz hep sabretmelidir seviyosa, mantik budur, askim iste su taksitler bitsin bi toparlanayim vs vs...en sonunda kizin yasi 30 lara yaklasir, artik sabredemez ayrilir, aci cekmektedir ayrilik acisi, hayallerin yikilmasi, herseye sifirdan baslamak, yeniden sevebilecek mi ...Sonra bi bakar adam en gec 1 yil icinde annesinin begendigi kizla evlenivermis...Kiz ise hala kalbindeki sizi ile yasamaktadir.

Secimini yap

aynen canim..en azindan bastan hazir degilim demis zaten oraadaa yakayi ele verdii:oklava:

yok başta hazır değilim demiyordu ailemi ikna edicem zaman ver diyordu. sonra yan çizdi :) neyse ya ben malımı bilmem mi 2 ay veriyorum arayacak nasılsa. avcunu yalmasın ı zevkle seyredicem :)

evlenmek isteseydi evlenirdi, yok kredi borcu yok bilmem ne borcu bunlar gerekçe değil öncelikle, hiç birşey yapılmaz adı konur bir yüzük takılır. Bence sana bundan hayır yok. o seni oyalıyor bence. evlensende bundan sana ne hayır gelir bilmiyorumki. eş dediğin koca dediğin güven vermeli , böyle olmaz bir evlilik daha evlenmeden hiç birşey olmadan bu şekilde davranan birine sen güvenipde nasıl evleneceksin. Kökünden bitir ve yoluna bak. oda derdine yansın.

tamam en azından söz yüzüğü takılsın diye düşünmekte haklısın ama ailesini ikna etmeden nasıl gelecek istemeye seni

en azından senin ailen demeyecek mi bu çocuğun anası babası nerede diye ?

bir de işin bu boyutu var.ailesi mezhep konusunda bu kadar katıysa onun yapacağı ailesine sevgisini ve kararlılığını ispat etmekti.

ama şu an için evliliğe hazır değilse ailesini de tam anlamıyla ikna edemez zaten.

sen de haklı olarak tabii ki düzenin olsun istiyorsun anlıyorum seni ama evliliği düşünmemesi seni sevmediği manasına da gelmez.

2yıl az bir zaman değil kopuk da olsa öyle ya da böyle birbirinizi tanımış olmanız gerekiyor.

ilk mesajında ilişkinizin 6. ayında sana ailesinin seni istemediğini söyleyerek ayrıldığını yazmışsın o zaman için henüz 6 aylık bir ilişkide böyle demişse senin evlilikle ilgili baskıların da onu korkutuyor ve bunaltıyor olabilir.

ailesi için kredi çekme mevzuu ise bahane tabii sen de farkındasın ama bak şöyle de olabilir belki de krediyi çekerek ailesinin gönlünü hoş tutmaya çalışıp belki bu arada seninle evlenmek isteyeceğini söyleyecek bilemeyiz ki.

bir de tabii ki 'ayrılırım' blöflerin vs. onu yıldırmış olabilir. yani sevgilinin hataları olduğu kadar senin de hataların da var.

birbirinize zaman verin biraz sen de yeniden düşün o da düşünsün

satrapi ailesini ikna etmek için rest çekmesi gerekiyor başka yolu yok ki bunun. anne babası oldukça yaşlı (yaşları 70 civarında) o yaşta insanları konuşarak ikna edemezsin. kararlı görünmesi şart. bir de kesinlikle hislerini,düşündüklerini belli etmez. yani aile ne tepki veriyor tam olarak oturup konuşmuyor benimle. sadece uğraştığımı sürekli konuştuğumu bil dedi. ya bir de abisi de hanefi bir kızla sözlenmiş zamanında. sonra kızın ailesi sorun çıkartmış iki aile birbirine girmiş. anne olayın üzerine hastanelik olmuş 2 gün yoğun bakımda kalmış vs. bu durumda onları karşısına almaya korkuyor sanırım. ama benim de sabrım kalmadı artık. ailemin tek çocuğuyum. benim de üzerimde baskı var. ben de ailemi üzmek istemiyorum. onu çok seviyorum ama onun kararsız tavırları beni korkutuyor artık. aile beni istemiyor belli. o bu şekilde suskun kalırsa ben hep ezilirim.

zaten onun da aradığı yok. en son konuşmamızda beni suçladı. ben de baya konuştum illa yüzük isterim dedim. o da sustu. kızdım kararını verince arasın dedim. 3 gün ve hala aramadı.

bir de ilk ayrılışımızdan önceki 6 ay boyunca ben ona hiç evlilikten bahsetmedim. evlilik konusunu açan ilk adımları atan o oldu

Back
X