• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var resme bakın lütfen

Saçınızda sirke var.. hatta fotoğrafı yakınlaştırınca photoshopla yerleştirilmiş gibi birkaç tanesi.. eski konularınıza da baktım liselerde bit kontrolü yapıyormuşsunuz.. halk sirkeyi biti tanıyor mu diye araştırma yapıyorsunuz galiba burada:) geçen gün de psikoloji öğrencisi bi kız geldi burada uydurma derdiyle deney yaptı.. kk üyelerini denek olarak mı görüyorsunuz anlamıyorum ki.. velhasıl yanılıyorsam da ister yeşile ister maviye boyayın, ama önce bit şampuanı kullanın..

Resmi google içinde aratınca bir sürü sayfada eşleşen görsel çıkıyor zaten bit ve sirke temizliği adı altında. Acaba rengi buna yakın da o yüzden mi sordunuz, yoksa trolleniyor muyuz?
ay evet gerçekten midem bulandı. resim adresini kopyalayınca bir sürü bit resmi :KK12:
resmen biri dalga geçiyor

Saçınızda sirke var.. hatta fotoğrafı yakınlaştırınca photoshopla yerleştirilmiş gibi birkaç tanesi.. eski konularınıza da baktım liselerde bit kontrolü yapıyormuşsunuz.. halk sirkeyi biti tanıyor mu diye araştırma yapıyorsunuz galiba burada:) geçen gün de psikoloji öğrencisi bi kız geldi burada uydurma derdiyle deney yaptı.. kk üyelerini denek olarak mı görüyorsunuz anlamıyorum ki.. velhasıl yanılıyorsam da ister yeşile ister maviye boyayın, ama önce bit şampuanı kullanın..

valla araştırma olduğunu sanmıyorum
ben bit yazdım diye konu sahibi "ne alaka" falan özelden yazdı bana

İyi de resim zaten konu sahibine ait değil. Nette zibilyon tane site aynı resmi kullanmış. Uzaktan çok mu salak duruyoruz anlamıyorum ki :olamaz:

öffffffffffffffff
tut ki salağız, eğlenceli mi bu gerçekten?
yani bir insanın böyle birşeyden zevk alabilmesi için salak değil beyinsiz olması lazım, öyle değil mi?:kahve:

Back
X