Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

sev2can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
26
11
8
35
28 yaşında hiç evlenmemiş bir kizim.Ögretmenlik okudum atanamadim.6 yıldır bir tarafta bunun derdi var diğer tarafta görüştüğüm birisi vardı evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var onu herşeyiyle kabul ettim benden önce evli bir kadınla görüşmüş ve kadının kocasıyla filan bir sürü sorunlar yaşamışlar bana karşı çok tahamulsuz dün tartıştık bende neden bana karşı bu kadar tahamulsuzsun senin için değerli olmak için illa eşini mi aldatmak gerekiyor filan dedim o da senle ben asla olmayız sen anlattiklarimk yüzüme vuruyor dedi ve her yerden beni engelledi ilk eşinden kalan eşyalarla bile oturmayı kabul etmiştim şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?

Herşey kpss mi ya? Atanamadım evde oturuyorum nedir?

kendinizden neden bu kadar taviz verdiniz ? Ve neden adamın yüzüne anlattıklarını vuruyorsunuz çok yanlış

kendinizden neden bu kadar taviz verdiniz ? Ve neden adamın yüzüne anlattıklarını vuruyorsunuz çok yanlış
Benim en ufak birseyimw bağırıp çağırırken o kadının her derdine ortak olmuş bunu hazmedemedim

Sorun ne biliyor musun sen adama kendini ödül olarak görüyorsun.ben evlenmedim ben ahlaklıyım vs vs diye içten içe kendini ondan üstün görüyorsun değerli hissettirsin istiyorsun buna kıymet versin istiyorsun.ama öyle değil adam zaten şmış bi şeyleri aynı skalada değilsiniz bence.aynı şeyleri yaşamadınız sen onu anlayamazsın.o nedenle bence zorlama

İnsanların geçmişini yüzüne vurmak iyi bir şey degil, herkes hata yapabilir. Ama o kadına karşı çok kibar da size karşı kabaysa demekki sizi sevmiyor. Sizi sevmeyen kıran birini de boşverin gitsin.

Böyle beklentilerim var doğru ama ben ona değer veriyodum ve karsiligin görmek istiyodum

bu sizin eski konunuz değil mi
bu konunuz da da hiç evlenmedim diyorsunuz?

Ikinizde farklisiniz olmazmis zaten.Bi de ne isin var boyle bi adamla ayrilmaniz iyi olmus ama aklinda olsun kimsenin anlattigini yuzune vurma bi daha guvenip bi sey anlatmaz seni kendine yakin hissetmez.

Sırf seviyorsun diye herkesi herşwyiyle kabul etmek neyin nesi!!!
Ve evli kadınl ilişki yaşayıp size anlatıyor nasıl mideniz kabul edecek aynı yatağı onunla!!
Benim suratına tüküresim eliyor öyle insanların

Kabul et kardeşim bunu da kabul et. Herşeyiyle kabul ettim demişsin. Evli kadınla birlikte olan adamı kabul ediyorsan sana karşı böyle tahammülsüz olan adamı da kabul et. Hem o devede kulak kalır bence.

bu sizin eski konunuz değil mi
bu konunuz da da hiç evlenmedim diyorsunuz?

Sherlock :)

Evli biriyle olmuş biriyle nasıl sevgili olabiliyorsunuz? Ben birakın sevgili olmayı arkadaş bile olmam böyle bir insanla.

Haklısınız ama kendisi de sorun eden biri değil(miş).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…