28 yaşında hiç evlenmemiş bir kizim.Ögretmenlik okudum atanamadim.6 yıldır bir tarafta bunun derdi var diğer tarafta görüştüğüm birisi vardı evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var onu herşeyiyle kabul ettim benden önce evli bir kadınla görüşmüş ve kadının kocasıyla filan bir sürü sorunlar yaşamışlar bana karşı çok tahamulsuz dün tartıştık bende neden bana karşı bu kadar tahamulsuzsun senin için değerli olmak için illa eşini mi aldatmak gerekiyor filan dedim o da senle ben asla olmayız sen anlattiklarimk yüzüme vuruyor dedi ve her yerden beni engelledi ilk eşinden kalan eşyalarla bile oturmayı kabul etmiştim şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?
Benim en ufak birseyimw bağırıp çağırırken o kadının her derdine ortak olmuş bunu hazmedemedimkendinizden neden bu kadar taviz verdiniz ? Ve neden adamın yüzüne anlattıklarını vuruyorsunuz çok yanlış
keşke öyle konuşmasaydınız ve direk siz bitirseydinizBenim en ufak birseyimw bağırıp çağırırken o kadının her derdine ortak olmuş bunu hazmedemedim
bu sizin eski konunuz değil miSelam hanımlar ben 3 ay önce ikinci evliligimi yaptım.ilk eşimden 6 yaşında bir kız cocucugum var bosandigimizdan beri babası bir kez bile görmeye gelmedi her neyse ikinci esim kızımı kabul etti ancak kızıma karşı çok mesafeli hiç bir şekilde muhatap olmuyor neden böyle yapiyosun dediğimde böylesi daha iyi yanımda büyüyecek fazla yüz göz olmak istemiyorum diyor o mu haklı ben mi
bu sizin eski konunuz değil mi
bu konunuz da da hiç evlenmedim diyorsunuz?
Evli biriyle olmuş biriyle nasıl sevgili olabiliyorsunuz? Ben birakın sevgili olmayı arkadaş bile olmam böyle bir insanla.
Merhaba gorustugum birisi var ama evli herşey çok iyi gidiyor mutluyum ya gorusmek istemiyorum ama ondan kopamiyorum karısı aradığımda çok kötü oluyorum ondn nasıl uzaklaşabilir yarın bir gün evlenirsem benim eşime de aynısını yaparlar mi?
ingilizcem çok kötüdür :)Sherlock :)
Haklısınız ama kendisi de sorun eden biri değil(miş).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?