Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Bir garip dertli

🧍🏼‍♀️158cm Baş._68 Güncel64.2🥇Hedef60🥈Hedef53
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
636
1.753
28
Kızlar bundan 4 yıl önce en yakın arkadaşımla bütün bağımı kopardım. Arkamdan çok iş çevirdiğini öğrendim çok kırıldım.öncesinde de 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Şimdi bunca zaman sonra bir şekilde telefonumu bulup mesaj atmış konuşmak istiyor. Çok seviyordum iyi bir dosttu ama kalbim hala çok kırık. Görmezden gelmekte istemiyorum. Biraz dertleşmeye. Sizden gelecek önerilere ve görüşlere ihtiyacım var.

Arkamdan iş çeviren birini affetmem ve kendisine de bir daha güvenemem zaten. Bir kere yapan bir daha yapar. İçimde kalan şeyler varsa yüzüne söylerim bir daha da konuşmam.
Güvenip arkadaşlığı kurma derdinde degilim bunca zaman çogu kişiyi araya soktu en azından cevabı hak ediyor diyorum. Sonra pat diye içim sıkılıyor. Kaçıyormuşum hissi geliyor ömür boyu bu hisle de yaşamak istemiyorum. İçim çok huzursuz.

Güvenip arkadaşlığı kurma derdinde degilim bunca zaman çogu kişiyi araya soktu en azından cevabı hak ediyor diyorum. Sonra pat diye içim sıkılıyor. Kaçıyormuşum hissi geliyor ömür boyu bu hisle de yaşamak istemiyorum. İçim çok huzursuz.
İçinizden geçenleri, hislerinizi anlatın derim. Eminim büyük bir yükten kurtulmuş gibi hissedeceksiniz.

kesinlikle ikinci ve son şans olarak kalmayacaktır.üçüncü, dördüncü ve hatta onuncu şansa kadar yolu vardır.
tavizdir, şansı alan kişi için gerisinin gelmemesi ve hatanın tekrarlamaması için hiçbir neden yoktur.

Kızlar bundan 4 yıl önce en yakın arkadaşımla bütün bağımı kopardım. Arkamdan çok iş çevirdiğini öğrendim çok kırıldım.öncesinde de 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Şimdi bunca zaman sonra bir şekilde telefonumu bulup mesaj atmış konuşmak istiyor. Çok seviyordum iyi bir dosttu ama kalbim hala çok kırık. Görmezden gelmekte istemiyorum. Biraz dertleşmeye. Sizden gelecek önerilere ve görüşlere ihtiyacım var.
Bence aradan zaman geçmiş belkiki pişman ben konuşur anlamaya çalışırdım küs kalmak istemem ama baktım çok şey değişmiş mesafemi koyardım ama küs devam etmezdim

Ya ölüp gideceğimiz dünyada niye küslük yaşayalım ki? Bu size yaptığı kötülüğe bağlı tabii ki.

Dedikodu vs ise bence siz de affetseniz rahatlarsınız. Arkadaşınız pişman olmuştur belki.

Back
X