Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Şimdi aradan zaman geçmesi ve onun adım atması benim o dönem ki üzüntümü , sıkıntımı ve yaşadığım zorlukları silecek mi ? Cevabın evetse konuş derim.

size tam olarak ne yapmıştı onun cevabını göremedim? ağır şeylerse zaten hayatınıza tekrar almaya gerek yok
ama eğer çocuklukta kalmış şeylerse, aradan uzun zaman geçmiş konuşmak isterseniz mesafeli bir şekilde konuşabilirsiniz
ben biraz çabuk affeden biriyim de..

Bişeyler yaşamışsınız, artık temkinlisiniz ona karşı. Alçak tarafınızı vermeden, normal bi şekilde konuşabilirsiniz bence. Geçmiş gitmiş olanlar, birlikte geçirdiğiniz güzel günleri hatırlayın sadece. Yeni planlar yapmak için acele etmeyin derim ben.

Herkes sormuş cevap gelmemiş bir de ben sorayım, yapmış olduğu yanlışlar nedir?
Çünkü bu fikrimizi çokça etkiler.

Kızlar bundan 4 yıl önce en yakın arkadaşımla bütün bağımı kopardım. Arkamdan çok iş çevirdiğini öğrendim çok kırıldım.öncesinde de 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Şimdi bunca zaman sonra bir şekilde telefonumu bulup mesaj atmış konuşmak istiyor. Çok seviyordum iyi bir dosttu ama kalbim hala çok kırık. Görmezden gelmekte istemiyorum. Biraz dertleşmeye. Sizden gelecek önerilere ve görüşlere ihtiyacım var.
Boşverın 1 kez yapan yıne yapar aynını.

Ben insanlara kolay kolay kirilmam alinmam ama kirildiysam geri dönüşü yoktur bir de hata yapan birine kendi icimde 3 kez sans veririm üçüncüde zihnen silerim, ne yapsa gozumde zerre degeri kalmaz. Mesaj atmissa nezaketen cevap verirdim diye düşünüyorum ama eskisi gibi olamaz.
Ben de cok yakin bir arkadasimla iletişimi kesmistim ama dusman değiliz karsilassak selamlasirdik diye düşünüyorum. Yani olayin buyuklugune gore tavırlar da değişir. Ic sesinizi dinleyin derim.

Kızlar bundan 4 yıl önce en yakın arkadaşımla bütün bağımı kopardım. Arkamdan çok iş çevirdiğini öğrendim çok kırıldım.öncesinde de 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Şimdi bunca zaman sonra bir şekilde telefonumu bulup mesaj atmış konuşmak istiyor. Çok seviyordum iyi bir dosttu ama kalbim hala çok kırık. Görmezden gelmekte istemiyorum. Biraz dertleşmeye. Sizden gelecek önerilere ve görüşlere ihtiyacım var.
Eskisi gibi olamayacağınıza göre ne gerek var ki? Hem de arkanızdan iş çevirmiş biri var hani. Boş verin derim ben. Hatta engelleyin de bozulsun

Bir daha güvenebilecek misiniz? Sanmam. O yüzden gerek yok bence tekrar samimi olmaya

Heekese toplu halde cevap vereyim. Üniversite 1. Sınıfta arkadaş olduk 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi çok fedakardık birbirimize karşı çok anlayışlıydık. Zaman geçtikçe onun hayatında bir şeyler değişti karakteri degişti gittikçe daha hırslı ve kıskanç birine dönüştü. Son zamanlarda önce sadece aramızda bir sogukluk vardı. Sonra yollarımız ayrıldı farklı şehirlerde yaşamaya başladık. Benim o dönem bi ilişki problemim vardı ve onun arkamdan konuşmalarını benimli ilgili bazı özel konuları bana çokta yakın olmayan insanlara anlattığını farkettim. Çok kırıldım ve numaramı degiştirip tekrar vermedim bana çok ulaşmaya çalıştı ortak arkadaşlarımızı arayıp telefonu bana vermelerini bile istemiş. Bir şekilde hiç konuşmadım onunla yüzleşmek vs istemedim ki o da yaptıklarının farkındaydı. Uzun zamandırda sürekli aklımda dönüp duruyor nasıl falan diye. Mesaj görünce bi tuhaf hissettim asla amacım yakınlık kurmak degil . Hala da mesaj atmış degilim. Hatta mesajını geri çekmiş. İnanın o dönemdeki hissettiğim kırgınlığı hala hissediyorum. Hepinizin hayatında vardır çok güvenip çok mutsuz oldugu durumlar. Ama bana mesaj atmış olması bile üzüyor. Çünkü çok fazla beraber anımız var bana çok destek oldu . Başka bir arkadaşlıktı bizimkisi ama yaptıklarını unutmuş olsamda kalbim hala kırık. Ne konuşmam gerektiğini bile bilmiyorum . Ne yazmalıyım ne sormalıyım . Telefon numaramı vermeli miyim ? . Hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplardan dolayı :KK52::110:

Back
X