- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Bir garip dertli
Şimdi aradan zaman geçmesi ve onun adım atması benim o dönem ki üzüntümü , sıkıntımı ve yaşadığım zorlukları silecek mi ? Cevabın evetse konuş derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşverın 1 kez yapan yıne yapar aynını.Kızlar bundan 4 yıl önce en yakın arkadaşımla bütün bağımı kopardım. Arkamdan çok iş çevirdiğini öğrendim çok kırıldım.öncesinde de 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Şimdi bunca zaman sonra bir şekilde telefonumu bulup mesaj atmış konuşmak istiyor. Çok seviyordum iyi bir dosttu ama kalbim hala çok kırık. Görmezden gelmekte istemiyorum. Biraz dertleşmeye. Sizden gelecek önerilere ve görüşlere ihtiyacım var.
Eskisi gibi olamayacağınıza göre ne gerek var ki? Hem de arkanızdan iş çevirmiş biri var hani. Boş verin derim ben. Hatta engelleyin de bozulsunKızlar bundan 4 yıl önce en yakın arkadaşımla bütün bağımı kopardım. Arkamdan çok iş çevirdiğini öğrendim çok kırıldım.öncesinde de 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Şimdi bunca zaman sonra bir şekilde telefonumu bulup mesaj atmış konuşmak istiyor. Çok seviyordum iyi bir dosttu ama kalbim hala çok kırık. Görmezden gelmekte istemiyorum. Biraz dertleşmeye. Sizden gelecek önerilere ve görüşlere ihtiyacım var.
Bir daha güvenebilecek misiniz? Sanmam. O yüzden gerek yok bence tekrar samimi olmayaKızlar bundan 4 yıl önce en yakın arkadaşımla bütün bağımı kopardım. Arkamdan çok iş çevirdiğini öğrendim çok kırıldım.öncesinde de 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Şimdi bunca zaman sonra bir şekilde telefonumu bulup mesaj atmış konuşmak istiyor. Çok seviyordum iyi bir dosttu ama kalbim hala çok kırık. Görmezden gelmekte istemiyorum. Biraz dertleşmeye. Sizden gelecek önerilere ve görüşlere ihtiyacım var.