kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Bir öğretmen olarak hiçbir bankanın eşinize kredi vermemesi için eşinizin 24 bin tl den daha büyük borcu olması gerek. Yani eşiniz sizin bilmediğiniz çok daha büyük borçlara ve hatalara batmış. Yoksa garanti maaşı olan bir öğretmene her banka kredi verir, faizi yüksek olur şu bu ama kredi verir. Çünkü nihayetinde kredi geri ödenmesei bile maaşın belli bir kısmına haciz koydurulabiliyor.

Bence babanız yardımcı olmasın, k.pederiniz de. Eşiniz borcunun altından kalkmanın bir yolunu bulsun. Açıkçası 24 bin çok da korkulacak bir borç değil. Nice öğretmen arkadaşım daha da fazla borçlarla araba alıyor, 30 bin tlye mesela. Kredi çekin, borçlar tek bir borç olsun, peyderpey bankaya ödeyin.

canım haklısın da eşim başvurdu kredi için kabul edilmedi..
k.kartını ödemediği vede daha önce aldığı arabanın kredisini ödemekte geciktirdiği için sicili kötü..
2 tane bankaya başvurdu reddedildi..
bende pek istemiyorum babamdan almasını ama yapacak bişeyde yok..

O zaman siz çekin krediyi, eşiniz maaş kartını size versin, siz her ay ödeyin krediyi. Yani yanlış anlamayın ama karı koca çalışan bir çift için 24 bin öyle ölünüp bitilecek bir meblağ değil.

sakın baban falan ödemeye kalkmasın borcunu inan çok büyük hata edersin başın çok ağrır sonradan demedi deme, eşin sana ne kredi kartlarını veriri nede maaş kartlarını babanda borcu kapatır sende babana eşin ödüyormuş gibi paşa paşa ödemesini yaparsın biraz ağır oldu ama gerçekler bunlar canım sen geriye altın alırız, başka şeyler alırız yatırım yaparız gibi aklından geçiriyosun eşinede söylüyosun oda şu borçlar bitsin herşeyi alırız falan diyodur muhtemelen İNANMAAAAAA sadece şuan sıkışmış durumda ve borçların kapatılmasını dört gözle bekliyor.. inan yeniden oynayacak senin ruhun bile duymayacak yeniden öğrendiğinde belkidebebeğin olacak o zman herşey dahada zorlaşacak...
sen ve ailen karışmayın borcuna o bir şekilde ödesin burnu sürtsün ki anlasın ne oldugunu ..
çok zor durumun canım Allahım kolaylık versin yazdıklarım ağır olabilir ama bazı şeyleri görmen gerekiyor gerçekler bunlar ben yaşadım bire birr aynı hatalara düştüm inş. sen düşmezsin inş. eşin düzelir ve inş.. bir daha oynamazzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…