- Konu Sahibi EylemHemsire
-
Kime hayranlık duyduğunu çok merak ettimmmmmmm
burda ismini vermem doğru olur mu ki tatlım ya :26:
ne sakincasi olabilir ki hahah
atiyorum arkadasin murat boza hayran.. o arkadasin disinda onun hayrani olan binlerce kisi vardir
ya da muratnboz cikip da aa kimmis bu bana hayran olan terbiyesiz cık cık cık mi diyecek? heheh
vallaha bende merak ettim
Bence arkadasin bi süre sonra ona ulasamdigi icin pes edicektir cnm.
Gidip tanışsın, ''o ses Türkiye'' çekimleri nerde ise... bazı şarkıcılar, sanatçılar hayranlarına çok önem veriyorlar, kıracaklarını sanmam ayrıca belki görünce sevgisi azalır çünkü ekran ile gerçek aynı etkiyi yaratmaya bilir...
vazgeçer bi süre sonra. tam olarak seni neden rahatsız ediyor bu konu canım? dır dır dır sadece onu konuşuyorsa, bıktım artık başka konular konuşalım artık diyebilirsin. kendi kendine sevsin.onun dışında yapabileceğin hiçbir şey yok ki zaten
off inşallah yoksa tümden bana eziyet ya
bir ara memeli fotoğrafları yayınlanmış onlar fotohsop diye diye beni yedi
bananeyse
her öğün aynı yemek yenmesi gibi birsey olmus sizdeki de.. :44::44:ben de çekemezdim.
uzmandan yardım almış ama etkili de olmamış.
aynı durum benim başıma gelse gitgide uzaklaşırdım sanırım o arkadasımdan.
hahahahavallaha cok var aslinda bu sekilde hayran olanlar. Bi süre sonra kesin bunaltir bu gibi seyler.
Allah yardimcin olsun canim.
istemsiz güldüm son cümlenize gerçekten öyle kendisine de söylüyorum dış dünyayla iletişimin koptu diyeNedense aklıma ilk gelen isimdi :)
Bence de o ses e gidebilirsiniz, çok güzel de olsa muhtemelen olumlu bir şey yaşanmayacağını görüp gerçek hayata, yani aramıza dönebilir
Çok çocukça bi takıntıymış gerçekten ben olsam bende sinir olurdum arkadaşıma. Konuyu değiştir sürekli ve bence acilen birileriyle tanıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?