Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ..

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Kızlar merhabalar,

Ufak bir sorum var hayatınızda olan erkek arkadaşınıza maddi yardımlarda bulunuyor musunuz? Mesela nadir olsada zor anında faturasını ödemek borc vermek gibi ? Bunlar normal şeyler mi yani ? Bundan önce bi kaç kez borç vermiştim geç olsada geri verdi 2 ay önce 200 tl verdim lafını bile etmedi.. Beni yanlış anlamayın gözüm para da değil sadece sormak istiyorum. 1 haftadır hasta işe gitmiyor telf. borcunu ödedim 200 tl. 2.5 senelik ilişkimizde 2 kere ödedim faturasını . Kendisi bankaya borç ödüyor eli hep sıkışık bu yüzden hiç esirgemiyorum. Ama sorun benım kız onun erkek olması. Hatamı yapıyorum sizce ?

Hayır hiçbir şekilde odemedim ödemem de ayrıca ona da odetmem
eğer hastalık gibi bir durum varsa ancak destek olurum
sonuçta bana güvenip mi yaptı borçları
diye düşünürüm
herkes kendi çapına göre maddi harcamalar da tasarruflarda bulunmalı diye düşünüyorum

Hayır hiçbir şekilde odemedim ödemem de ayrıca ona da odetmem
eğer hastalık gibi bir durum varsa ancak destek olurum
sonuçta bana güvenip mi yaptı borçları
diye düşünürüm
herkes kendi çapına göre maddi harcamalar da tasarruflarda bulunmalı diye düşünüyorum

Yok canım borcunu ödemek değil sadece borcu olduğunu bildirdim.. O borcuda kendi herhangi bir şey alarak yapmış değil
3 sene önce iflas etmiş elinde malzeler patlamış vs. uzun yani... Şuan çalışamadığı için elimde para yok ödermisin dedi.

Kızlar merhabalar,

Ufak bir sorum var hayatınızda olan erkek arkadaşınıza maddi yardımlarda bulunuyor musunuz? Mesela nadir olsada zor anında faturasını ödemek borc vermek gibi ? Bunlar normal şeyler mi yani ? Bundan önce bi kaç kez borç vermiştim geç olsada geri verdi 2 ay önce 200 tl verdim lafını bile etmedi.. Beni yanlış anlamayın gözüm para da değil sadece sormak istiyorum. 1 haftadır hasta işe gitmiyor telf. borcunu ödedim 200 tl. 2.5 senelik ilişkimizde 2 kere ödedim faturasını . Kendisi bankaya borç ödüyor eli hep sıkışık bu yüzden hiç esirgemiyorum. Ama sorun benım kız onun erkek olması. Hatamı yapıyorum sizce ?
2.5 senede iki kez göze batacak bir durum değil bence
Ki diğer aldığı borçlarınıda ödemiş sana
Bana normal geldi

2.5 senede iki kez göze batacak bir durum değil bence
Ki diğer aldığı borçlarınıda ödemiş sana
Bana normal geldi

Arkadaş çevrem hep yadırgıyor sen kızsın yapma kullandırma kendını diye .. Ben bunu beni kullanıyor olarak bakmıyorum .. Ay ne bilim ya değişik şeyler

buraya sorduğuna göre sana garip gelen birşey var, hani söyleyiş biçminden rahatsız olursun, kullanılmış gibi hissediyorsundur vs vs...

Ödemezdim.
İlişkiyi çirkin bir boyuta taşıyor genelde.
Ama aranızdaki bağa göre de değişebilir.

Kızlar merhabalar,

Valla simdiden boyle sorumsuz hesabini bilmeyen bir adamla olmazdim ben sana guvenerek mi borc yapiyor durumu iyi olmayan adam faturali kullanmasin yada az kullansin der gecerim. Bu adam simdiden boyle rahatsa evlensek tum yuku ustume yikmaktan cekinmez der ayrilirdim hatta.

Yok canım borcunu ödemek değil sadece borcu olduğunu bildirdim.. O borcuda kendi herhangi bir şey alarak yapmış değil
3 sene önce iflas etmiş elinde malzeler patlamış vs. uzun yani... Şuan çalışamadığı için elimde para yok ödermisin dedi.

olsun sonuçta ucu size dokunuyor
bilmem kaç sene önceki iflasindan kalan borc onun sorunu ona göre harcaması yapacak parası yoksa lüks takilmayacak mesela ya da
ailesi yok mu önce onlardan istemeli
ben sevgililer arası bu kadar rahat bir sekilde borc konuşulması taraftarı değilim
resmen çocuk dogurmadan çocuk bakiyormussun gibi geliyor bana bu durum
siz de yavaş yavaş param yok demelisiniz

Arkadaş çevrem hep yadırgıyor sen kızsın yapma kullandırma kendını diye .. Ben bunu beni kullanıyor olarak bakmıyorum .. Ay ne bilim ya değişik şeyler
Seni kullanıyor denmesi için
Aldığı paraları geri vermemiş
Hesabı genelde sana ödetmiş
Her fırsatta para istemiş olması lazım
Bence tabi

Back
X