Teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasıp etsin aslında bir tane evladım var öylesine eşimle korunmamaya başladık ben de pko var hani tutarsa hemen çok şaşırırımCaniimm insallah hamilesindirbeklemekten baska care yok ogrenebilmek icin
Olabilirr biraz bekleyip kan testi verin cikar zatenMerhaba kızlar eşimle korunmuyoruz adetime 1 hafta var sol kasığım ara ara batıyor acıyor özellikle lavaboya çoktıgımda daha net hissediyorum bel ağrısı ve kabızlık hafif var ayrıca göğüs uçlarım ve etrafıda acıyor gebelik olabilir mi?
Kızlar lütfen cevap verin sol kasık ağrım var ve bacak ağrım göğüs uçlarım acıyoMerhaba kızlar eşimle korunmuyoruz adetime 1 hafta var sol kasığım ara ara batıyor acıyor özellikle lavaboya çoktıgımda daha net hissediyorum bel ağrısı ve kabızlık hafif var ayrıca göğüs uçlarım ve etrafıda acıyor gebelik olabilir mi?
Aslında siz daha iyi anlarsınız benim regl öncesi hiç göğüs ağrım olmazdı ve tabi karın şişkinliği ondan anladım ben mesela. Siz kendinizde fark görüyor musunuz,Kızlar lütfen cevap verin sol kasık ağrım var ve bacak ağrım göğüs uçlarım acıyo
Benim de regl öncesi hiç göğüs ağrım olmazdı. Gerçekten bu ay göğüslerime dokunamıyorum. Çok farklı. Ve aşırı sıcak hissediyorum. Normal kramplar vardı evet ama bu göğüs ağrısı nerden çıktı anlamadımAslında siz daha iyi anlarsınız benim regl öncesi hiç göğüs ağrım olmazdı ve tabi karın şişkinliği ondan anladım ben mesela. Siz kendinizde fark görüyor musunuz,
Enfeksiyonda böyle belirtiler olur mu hiç olmadım daha önce idrarımı yaparken daha çok hissediyprum sol kasık ağrısınıAslında siz daha iyi anlarsınız benim regl öncesi hiç göğüs ağrım olmazdı ve tabi karın şişkinliği ondan anladım ben mesela. Siz kendinizde fark görüyor musunuz,
Enfeksiyon da genelde idrar yaparken ağrı oluyor canım, benim 4 gün kala aşırı karın şişmesi oldu, göğüs ağrısı ilk uclariydi şimdi genele yayıldıEnfeksiyonda böyle belirtiler olur mu hiç olmadım daha önce idrarımı yaparken daha çok hissediyprum sol kasık ağrısını
Teşekkür ederim cevabın için inan doğum yaptım hiç hatırlamıyorum belirtilerimi sadece kasık ağrısını hatırlıyorum iki tarafli ama bunda tek taraflı ondan böyle ikilemdeyim atarsan sevinirim gebelik testlerine bakmayı çok sevıyorum pozitif görmek benı sevındırıyorEnfeksiyon da genelde idrar yaparken ağrı oluyor canım, benim 4 gün kala aşırı karın şişmesi oldu, göğüs ağrısı ilk uclariydi şimdi genele yayıldıha regl olacak gbi degil aslında ondan biraz farklı kasık ağrısı ve en önemlisi bence bel ağrısı.
İnşallah hamilesindir.
4 gün kala erken gebelik testi yaptım çizgi gölge gibiydi resmi bulursam atarim sadece kendim görüyordum
Benim de 2. Olacak nasipseTeşekkür ederim cevabın için inan doğum yaptım hiç hatırlamıyorum belirtilerimi sadece kasık ağrısını hatırlıyorum iki tarafli ama bunda tek taraflı ondan böyle ikilemdeyim atarsan sevinirim gebelik testlerine bakmayı çok sevıyorum pozitif görmek benı sevındırıyor
Gayet belirgin gördüm ınsallah rabbım kucagına almayı nasıp etsin
Tutar tutarTeşekkür ederim allahım isteyen herkese nasıp etsin aslında bir tane evladım var öylesine eşimle korunmamaya başladık ben de pko var hani tutarsa hemen çok şaşırırım
Benım ılk cocugum evlendıkten 3 sene sonra korunmadıgım halde anca seneler sonra tutunca eğer sımdı tutarsa şoklara girerim vallaTutar tutar
Ben pkoluyum korunurken gebe kaldım
Ablam pkolu o da korunurken gebe kaldı ki onun bide ikiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?