cnm haksız olduğun bi durum yok merak edip soru yağmuruna tutmuşsun çok doğal ama oda asker şuan onun psikolojisinde düşünmemiz çok zor... şuan herşey ona zor gelio tabiri caizse herşey batıyo o yzden alttan alman lazım bnde asker bekledim hemde sözlüydük uzun süredr berberdik izne geldi nişanlandık allah razı olsun burnumdan getirmedi o dönemi ama kendi anlatır farklı bi psikolojide oluyo insan diye şimdi evliyiz ... sen rahatsın evindesin canın sıkılır açarsın tv izlersin ne bilim nete grersin hava almaya çıkarsın o öle değilki sana patlaması çok normal alttan al kuzum
Asker ne de olsa biraz alttan alsaydınız keşke.. Telaşlandığınıza göre zor bir askerlik yapıyor..
askerdeyken nasıl telden haberleşiyorsunuz anlamadım.
ama sevgilini biraz anlamaya çalış.
malum askerlik psikolojisi.
canım hiç alttan almadığım kadar alttan alıyorum ama bbu kadarda olmaz sonucta ben onu erak ettiğimden soru sordum düşünmesem neden sorayım dimi
askerde telefon serbest mi?
bitirilecek bir sebep göremedim ben bunda...şimdi telefonunuz kapalımı,zaten noktayı koyan mesajı atmışsınız benim kapımı çalma diye bir anlık sinirlemi söylediniz?
tabiki öyle onu suan herkesten fazla düşünüp merak ediyosun o kabalık etmiş haklısın ama uzatma yoksa tartışma boyutunu aşar farklı yerlere gelir... azıcık trip yababilirsin :)) ama çok ileri gtmeki kopmayasınız ne kadardr asker çok beklicekmsn daha?? peki askerde olmasa yne böle davranırmıydı onu düşün gerçekten askerlik psikolojisi yoksa normaldede öylemi?? ama dediğim gbi sakin ol ve çok uzatma cnm onu düşündüğünü merak ettiğini haber almak için çabaladığını söyle aklının onda kaldığını,haber almayınca içinin rahat etmediğini söyle ama gayet sakin olarak sesini ykseltmeden
Askerlik psikolojisi canım , sinirli olması normal inan bana.
Bir şeylere sinirlenmiştir. Sürekli soru soruyosun dediğinde keşke "merak ettim hayatım endişelendim kusura bakma" deseydin.
Bekle bakalım mesaj atacak mı? Bence arayacak seni
dedim zaten ne dedimde ben bu kadar sinirlendin canım tamam kapatalım konuyu dedim yok yok var sende birşeyler diyor allah allahhh anlayamıyorum kiararmı bilmiyorum ama onu biraz tanıyorsam bensiz yapamaz ama bu yaptığı bencillik bence biraz burnunu sürteyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?