kızlar fikirlerinize ihtiyacım vat :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GDT

ben sensiz yorgunum
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
218
46
123
merhaba kızlar anlatacaklarım biraz kafa karıştııracak ama tarafsız bi görüşe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..
uzun bi ilişkim vardı ya da hala var bilmiyorum..erkek arkadşımla epeydir tartışıyoduk ama bu seferki herşeyi bitirecek nitelikteydi.. sevgilim askerde dün görevden dönüyorlardı bende merak ettim yolda izde birşey olur diye gece boyu uyuyamadım sabaha karşı dalmışım uyandım direkt mesaj attım gunaydın canım napıyosun diye, ses yok hemen neti açıp haber okumaya başladım allah korusun diye diye tabi bu süre zarfında hem arıyorum hem mesaj atıyorum ama ses seda yok.. 2 gibi aradı beni hemen actım teli merak ettiğimi söyledim ne yaptın diye korkununda verdiği bi rahatlamayla üst üste sorular sordum.. oda tabura geleli 1 saat oldu dedi bende mesajlarımı aradığımı görmedinmi keşke bi haber verseydin dedim sinirlendi neymiş telefonu açtığımdan beri ona soru soruyormusum sinirlendi bana sen sakinlşince konuşalım dedi ama ben gayat sakindim sinirli olan da oydu.. yaa suçum olsa içim yanmayacak herneyse iyi dedim kapat seni merak edende kabahat birdaha agzımı acmıcam falan dedim pat tel kapandı.. bende mesaj attım bunu yapmayacaktın diye telefonumuda kapattım yarım saat önce teli açtım mesaj atmış.. hep biz suçluyuz benden ne mesaj bekle nede cağrı demiş bu mesajı görünce beynimden vuruldum.. açtım agzımı yumdum gözümü,, sende bundan sonra benden hiç bişey bekleme,ben senin hep arkandaydım biryerlere gelmene az kaldı vurursun tabi tekmeyi dedim.. yaptıklarındanda söylediklerindende çok pişman olacaksın ama işişten geçmiş olacak benim kapımı bu laflardan sonra sakın çalma allaha emanet ol dedim kapattım teli sizce bundan sonra ne yaapayım ben..

askerdeyken nasıl telden haberleşiyorsunuz anlamadım.
ama sevgilini biraz anlamaya çalış.
malum askerlik psikolojisi.

İncir çekirdeğini doldurmaz derler ya,
Aynen öyle bir konu,
Sinirler gerilmiş sadece.
Bu sebeple bitireceğinizi sanmıyorum

cnm haksız olduğun bi durum yok merak edip soru yağmuruna tutmuşsun çok doğal ama oda asker şuan onun psikolojisinde düşünmemiz çok zor... şuan herşey ona zor gelio tabiri caizse herşey batıyo o yzden alttan alman lazım bnde asker bekledim hemde sözlüydük uzun süredr berberdik izne geldi nişanlandık allah razı olsun burnumdan getirmedi o dönemi ama kendi anlatır farklı bi psikolojide oluyo insan diye şimdi evliyiz ... sen rahatsın evindesin canın sıkılır açarsın tv izlersin ne bilim nete grersin hava almaya çıkarsın o öle değilki sana patlaması çok normal alttan al kuzum

Asker ne de olsa biraz alttan alsaydınız keşke.. Telaşlandığınıza göre zor bir askerlik yapıyor..

canım hiç alttan almadığım kadar alttan alıyorum ama bbu kadarda olmaz sonucta ben onu erak ettiğimden soru sordum düşünmesem neden sorayım dimi

askerlık psıkolojısı dıye bırsey var ama boyle degıl bence.daha cok baglanıyor ınsanlar askerde yalnız kalınca sevdıklerıne.ne yapmanız gerektıgını soyleyemem ılıskınızı bılmıyorum ama okuyunca ne hıssettıgımı soylemek ıstıyorum.ayrılmayı kafasına koymus yada baskası hayatında olan bır erkegın davranısları gıbı geldı.ınss.oyle degıldır.kolay gelsın sıze

Asker ne de olsa biraz alttan alsaydınız keşke.. Telaşlandığınıza göre zor bir askerlik yapıyor..

alttan ala ala 12 ayda nerelere geldik ben alttan aldıkça o daha üste çoktı

askerdeyken nasıl telden haberleşiyorsunuz anlamadım.
ama sevgilini biraz anlamaya çalış.
malum askerlik psikolojisi.

askerliğini haberleşmede yapan arkadaşı var ondan alıyor arasıra teli onun sayesinde görüşüyoruz. tek o değil onunla birlikte sevdamızda askerlık yaptı sagolsun..

canım hiç alttan almadığım kadar alttan alıyorum ama bbu kadarda olmaz sonucta ben onu erak ettiğimden soru sordum düşünmesem neden sorayım dimi

tabiki öyle onu suan herkesten fazla düşünüp merak ediyosun o kabalık etmiş haklısın ama uzatma yoksa tartışma boyutunu aşar farklı yerlere gelir... azıcık trip yababilirsin :)) ama çok ileri gtmeki kopmayasınız ne kadardr asker çok beklicekmsn daha?? peki askerde olmasa yne böle davranırmıydı onu düşün gerçekten askerlik psikolojisi yoksa normaldede öylemi?? ama dediğim gbi sakin ol ve çok uzatma cnm onu düşündüğünü merak ettiğini haber almak için çabaladığını söyle aklının onda kaldığını,haber almayınca içinin rahat etmediğini söyle ama gayet sakin olarak sesini ykseltmeden

bitirilecek bir sebep göremedim ben bunda...şimdi telefonunuz kapalımı,zaten noktayı koyan mesajı atmışsınız benim kapımı çalma diye bir anlık sinirlemi söylediniz?

bitirilecek bir sebep göremedim ben bunda...şimdi telefonunuz kapalımı,zaten noktayı koyan mesajı atmışsınız benim kapımı çalma diye bir anlık sinirlemi söylediniz?

evet telefonum kapalı son noktayı koydum sinirle söyledim ama pişman mısın diye sor pişman değilim çünkü çok kırdı beni

Askerlik psikolojisi canım , sinirli olması normal inan bana.

Bir şeylere sinirlenmiştir. Sürekli soru soruyosun dediğinde keşke "merak ettim hayatım endişelendim kusura bakma" deseydin.

Bekle bakalım mesaj atacak mı? Bence arayacak seni

Normalde Haksız değilsiniz, ama şartlar da normal degil. Erkekler askerde bir tuhaflasiyorlar. Fazla üstüne gitmeyin bence.

askrere gitmeden önce böyle değildi kızmaz sinirlenmez çok sinirl ibiri olmasına ragmen bana hiç o yüzünü göstermezdi. 4 ay kaldı gelmesine allahın izniyle. bide sey düşünüyorum biz 8 yıldır birlikteyiz benden sıkıldıda beni yarı yoldamı bırakamıyor ki acaba.. çünkü ben ona her fırsatta diyorum beni habersiz bırakma sürekli ara 1 dk da olsa iyi gelen güçlü gelen sesini duyayım diyorum askerde olduğumu unutuyorsun diyo ankösörlü birsürü tel var askeriyede ben ıyıyım deyip kapatmak çokta zor olmasa gerek beni bu kadar merak eden bi insan olsa hayatımda mutluluktan ölürdüm herhalde ama bazıları kıymet bilmiyor merak ediyorum diye bi güzelde fırça yiyorum

dedim zaten ne dedimde ben bu kadar sinirlendin canım tamam kapatalım konuyu dedim yok yok var sende birşeyler diyor allah allahhh anlayamıyorum ki ararmı bilmiyorum ama onu biraz tanıyorsam bensiz yapamaz ama bu yaptığı bencillik bence biraz burnunu sürteyim:26:

Canım yapma bence, askerdeki adamın burnunu sürtmeye çalışmak dogru bir davranış degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…