Normalde Haksız değilsiniz, ama şartlar da normal degil. Erkekler askerde bir tuhaflasiyorlar. Fazla üstüne gitmeyin bence.
Canım yapma bence, askerdeki adamın burnunu sürtmeye çalışmak dogru bir davranış degil...
biraz içine bensizlik korkusu salayım istiyorsunuz galiba:44:
umarım ikinizde yanlış bir karar vermezsiniz br anlık öfkeyle,
asker psikolojisi gerçekten farklı oluyor, normalden çok daha hassas oluyorlar
bence kafaya takacak bir konu değil bu, öfkenizin geçmesini bekleyin ve en kısa zamanda barışın derim.
aslında ben sadece mutlu olmayı istiyorum onunda ben gibi düşünmesini istiyorum hepsi bu çünkü o bensizlikten gerçekten çok korkar,yani bu güne kadarbelkide artık beni sevmiyo
arkadaşlar benim nişanlım askerde gerçi artık 11 gün kaldı bitiyor ama bakın biz 7 yıldır bi ilişki yürütüyoruz ve benim sadece nişanlım değil gerçekten eşim abim babam arkadaşım dostum sırdaşım herşeyim o ki askerde kıyamam o kadar zor günler geçiriyordu ki bizler en azından özgürüz kafamız ne kadar onda olsada biz özgürüz onlar değil orda bağıramıyorlar ağlayamıyorlar hep içlerine atıyorlar ben o bazen sinirle çok ters belkide rencide edicek şeyler söylesede ben hep alttan aldım alırımda yeter ki bi terslik çıkmasında başı belaya derde girmesin diye daha sonra anlıyor yaptığı hatayı sakinleşince ve hayatım üzdüm seni özür dilerim diyor ama sizde ona tafra yaparsanız işler çok ama çok zora koşar
sende kendimi gördüm birden bende ses filan alamayinca senin gibi oluyorum,
ama nedense erkekler bunu pek anlayamiyorlar..askerlik psikolojisini bilmem fakat insan merak edeni oldugu icin sevinmeli
yalniz baska birseyde olmus olabilir,canini skan baska birsey askerde oldugu icin bunu bilemeyiz
sende bir hata yok ama bu sebepten bitecek birseyde yok..
yalniz duygu birikimlerini,yasanilan seyleri sen son haddinemi geldin bilmiyorum..hayirlisi olsun
açtım agzımı yumdum gözümü,, sende bundan sonra benden hiç bişey bekleme,ben senin hep arkandaydım biryerlere gelmene az kaldı vurursun tabi tekmeyi dedim.. yaptıklarındanda söylediklerindende çok pişman olacaksın ama işişten geçmiş olacak benim kapımı bu laflardan sonra sakın çalma allaha emanet ol dedim kapattım teli sizce bundan sonra ne yaapayım ben..
Askerde olan bir insana sevginiz saygınız bağlılığınız tamsa bu kadar baskı uygulamak hiç mantıklı değil.
Askerde erkekler çok zor şartlarda oluyorlar,öyle görevden geldim minikkuşum beni aramış mı falan gibi hallerde olmuyorlar.
Bu sizi sevmediği anlamına da gelmez,bence biraz olgunlaşmaya çalışın bu boyutta beklentiler ebediyen mutsuz eder.
Yani istisnai erkekler vardır ama erkeklerin çoğu bencil kadınlara göre.
Bu da davranışlarına yansıyor.
Askerdeki adamla kavga etmek düpedüz saçma bence.
baskı değil bu merak.. sen asker yolu bekledinmi ondan 1 gün telefon alamayınca haberlerin başında korkuyla bekledin mi yada uyanır uyanmaz nete girip askerlik yaptığı ilin haberlerini açıp titriye titreye dua ede haber okudun mu.. kimse minikkuşum diye bi mesaj beklemiyor sevdiğini kaybetmenin eşinde olmak kadar zor bişey yoktur senin düpedüz saçmalık dediğin şeyi insan seve seve değil canı yana yana yapıyor..
Yok beklemedim benim eşim ugandalı o yüzden askerlik yapmadı
Hasbinallah bekledim canım merak etme,hiç üzülme yaşadıklarının hepsini 1 yıl boyunca yaşadım.
Yaşını öğrenebilirsen hitabetimi değiştireceğim çünkü şu an 18 -20 civarı bir hayal dünyası üzerinden konuşuyoruz.[/Q
18-20 yaşında bir hayal dünyası üzerinden konuştuğunu düşünüyorsan birşey yazmazsın olur biter.. her insanın yaradılışı farklıdır bunu unutma kardeşim iyi günler..
Yok beklemedim benim eşim ugandalı o yüzden askerlik yapmadı
Hasbinallah bekledim canım merak etme,hiç üzülme yaşadıklarının hepsini 1 yıl boyunca yaşadım.
Yaşını öğrenebilirsen hitabetimi değiştireceğim çünkü şu an 18 -20 civarı bir hayal dünyası üzerinden konuşuyoruz.[/Q
18-20 yaşında bir hayal dünyası üzerinden konuştuğunu düşünüyorsan birşey yazmazsın olur biter.. her insanın yaradılışı farklıdır bunu unutma kardeşim iyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?