- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba... benim malesef bir problemim var... ben 4 yıllık bir ilişkinin ardından üniversiteden önce sözlendim. annem ve babam da ben 2 yaşındayken ayrılmışlar. annem 5 ay önce de 3. evliliğini gerçekleştirdi. dolayısıyle ne benim sözümde ne de diğer zamanlarda kendi öz babamla gerek yüzyüzü gerekse telefondan görüşme şansım olmadı.
dün gece beni aradı ilk başta açmamayı düşündüm ama daha sonra olmadı yapamadım ve açtım. konuştuk daha önce neden cevap vermedin falan öyle sıradan şeyler konuştuk okuduğun üniversite de de olaylar olmuştu merak edip aramış. lafı fazla uzatmayayım yani babamla sık sık görüşmüyorum birbirimizden uzağız. ben nişan yaptığımda onu çağırsam mı çağımasam mı diye düşünmeye başladım sizce ne yapmalıyım???
dün gece beni aradı ilk başta açmamayı düşündüm ama daha sonra olmadı yapamadım ve açtım. konuştuk daha önce neden cevap vermedin falan öyle sıradan şeyler konuştuk okuduğun üniversite de de olaylar olmuştu merak edip aramış. lafı fazla uzatmayayım yani babamla sık sık görüşmüyorum birbirimizden uzağız. ben nişan yaptığımda onu çağırsam mı çağımasam mı diye düşünmeye başladım sizce ne yapmalıyım???