Hubannn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 3.627 2.143 53 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Hubannn #1 merhaba arkadaslar; salonumda parcalı unıtem var.. unıtemın arkasında duvar kagıdı var fakat duvar kagıdımı degıstırmek ıstıyorum. unıtem agır ve dedıgım gıbı parcalı oldugu ıcın duvar kagıdını nasıl degıstırecegım bılemıyorum. tum unıteyı sökmekmı gerekecek ne dıyorsunuz ? bırde duvar paneli yaptırsam cevrelenecekmı yoksa parcalı unıtede olmuyormu..
merhaba arkadaslar; salonumda parcalı unıtem var.. unıtemın arkasında duvar kagıdı var fakat duvar kagıdımı degıstırmek ıstıyorum. unıtem agır ve dedıgım gıbı parcalı oldugu ıcın duvar kagıdını nasıl degıstırecegım bılemıyorum. tum unıteyı sökmekmı gerekecek ne dıyorsunuz ? bırde duvar paneli yaptırsam cevrelenecekmı yoksa parcalı unıtede olmuyormu..
smeeygle Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2015 2.391 4.623 83 43 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Hubannn #2 Foto koysan daha iyi.görmeden bir şey demek zor
yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 29.423 43.912 798 13 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Hubannn #3 görmeden tahmnde bulunmak zor
E esra222 Ben O' na Resmen AşıĞım.. Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 845 46 123 İstanbul 21 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Hubannn #4 Hubannn .!.: merhaba arkadaslar; salonumda parcalı unıtem var.. unıtemın arkasında duvar kagıdı var fakat duvar kagıdımı degıstırmek ıstıyorum. unıtem agır ve dedıgım gıbı parcalı oldugu ıcın duvar kagıdını nasıl degıstırecegım bılemıyorum. tum unıteyı sökmekmı gerekecek ne dıyorsunuz ? bırde duvar paneli yaptırsam cevrelenecekmı yoksa parcalı unıtede olmuyormu.. Genişletmek için tıkla... Ünite dökülmeden arkasına bir şey yapilmasi çok zor.yarim yamalak durur. Ayrıca üniteyi sokmeden sürüklemeye kalkarsaniz da gonyesi bozulur. Bizim parkeleri yaparken sağolsun tembel ustalar ittire kaktira yamulttular...
Hubannn .!.: merhaba arkadaslar; salonumda parcalı unıtem var.. unıtemın arkasında duvar kagıdı var fakat duvar kagıdımı degıstırmek ıstıyorum. unıtem agır ve dedıgım gıbı parcalı oldugu ıcın duvar kagıdını nasıl degıstırecegım bılemıyorum. tum unıteyı sökmekmı gerekecek ne dıyorsunuz ? bırde duvar paneli yaptırsam cevrelenecekmı yoksa parcalı unıtede olmuyormu.. Genişletmek için tıkla... Ünite dökülmeden arkasına bir şey yapilmasi çok zor.yarim yamalak durur. Ayrıca üniteyi sokmeden sürüklemeye kalkarsaniz da gonyesi bozulur. Bizim parkeleri yaparken sağolsun tembel ustalar ittire kaktira yamulttular...