• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikriniz nedir lütfen yazın

Hdnrsmsk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
54
50
3
30
Benim 6 senedir tanıdığım takıldığım bir arkadaş var. Neyse ki bu son günlerde ne zaman biyere gitsek hep onun dediği yere cagirinca gidiyorum geziyoruz ama nedense benim dedigim yere gidelim diyince hemen annesini bahane ediyor izin vermiyor diye gecenlerde dedimki survivor panoramaya gidelim baana tamam dedi annem izin verdi gideriz dedi aradan bikac ay gecti simdide vermiyor diyor bahane ediyor ama kendisi istediği yere hemen gidelim diyor sizce napmam lazim kendisine de soyledim tartistik falan ama sonra konu kapandı ben hala sinirliyim

O nereye gitmek istiyor Müge Anlı'ya mı? :KK51:
Sizde onun dediği yerlere gitmeyin madem
Gelmediğini farkedince bende daha gezmeyi falan biraktim artik gitmeyecegim yine bana yaziyorda hicbisey olmamis gibi konusuyor kizdigimi kendide farketti sonra ozurdilerim ben gelcektim annem izin vermiyor diyor hep bahane gercekten boyle kizlara tahammulum yok okadar yedim içtim herseyimi onla paylastim ama son gunlerdeki tavri sinirimi bozmaya basladi

Bende de vardı öylesi. Gideceğimiz mekanlara hep o karar vermeye başladı. Her yeri de beğenmezdi. Lüks olacak, belli semtlerde olacak, onun sevdiği yemekleri yapacak. Krndimi onun kocası gibi hissetmeye başlamıştım. Boşadım gitti :duduk:
Benim arkadasta son gunlerde boyle okadar da yuzune de soyledim yine ozurdiledi bidaha olmaz dedi hicbisey olmamis gibi mesaj atiyor oraya burayagidelimmi dedi bende gelmiyorum dedim trip atiyor falan

Hiç sevmiyorum böyle insanları
Gerçekten sinir bozucu ben simdiyene kadar kirmadim hep tamam dedim geldim ama bikez de ben çağırayim dedim ona da bahane etti basta annesi aradi gidin dedi simdide diyorki izin vermiyor neden dedim yine bahane hazir yok iste aksam gecgeliriz falan kendisi ama baskalariyla aksamlarida geziyor bidaha da gezmeyecegim cidden boyle kizlara tahammulum yok

Back
X