Kızlar fikrinize çok ihtiyacım var

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
merhaba kızlar
34+2 günlük Doğum yaptım.
Bebeğim şuan 37 günlük çok Şükür.
Kızlar 1 hafta önce ilişki yaşadık eşimle.
20. Gün kanamam bitmişti zaten.
Hamile kalma olasılığım Var mı sizce?
Kafam beynim durdu.
Arkadaşım çok tehlikeli olabilirsin dedi. :(
Fikirlerinizi bekliyorum.

Kanamanız olmasa dahi 42 gün lohusasinizdir. İlişki önerilmez. Yumurtlamaniz olduysa ve korunmadiysaniz gebelik olabilir

merhaba kızlar
Kafam beynim durdu.
Arkadaşım çok tehlikeli olabilirsin dedi. :KK43:
risk her zaman vardır korunmadıysanız. ama düzenli emziriyorsanız düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. düzenli emzirmekten kastım en geç 2 saatte bir emziriyor olmalısınız

merhaba kızlar
Kafam beynim durdu.
Arkadaşım çok tehlikeli olabilirsin dedi. :KK43:
40. çıkmadan ilişki önermiyor. evet korunmadıysanız böyle bir ihtimal var :(

Kanamanız olmasa dahi 42 gün lohusasinizdir. İlişki önerilmez. Yumurtlamaniz olduysa ve korunmadiysaniz gebelik olabilir
40 gün diye bilirdim hep.
Oldu bir kere kendimi suçla suçla nereye kadar.
Cevabinız için çok teşekkür ederim.
Zaman geçse de test yapsam :(

Yumurtladiysan evet. Ama bebeğine mama hiç vermiyorsan büyük ihtimal bir şey olmaz. Bebek sadece anne sütü ile beslenirs süt korur. Bundan sonra önleminizi alın. Teste gelince de ilişki sonrası 15-20 gün civarı sağlık ocağında kandan baktirin. İnşallah yoktur.

Bnm de abimle aramda 2 ay yok bile süt korur düşüncesi ile olmuş ve ben meydana gelmişim hazır hamile olunca abimi de sütten kesmek zorunda kalmış o yüzden ihtimal var canım olursa da gelsin kısmetiyle inşallah peşpeşe büyürler büyümesek biz büyümezdik

Yumurtladiysan evet. Ama bebeğine mama hiç vermiyorsan büyük ihtimal bir şey olmaz. Bebek sadece anne sütü ile beslenirs süt korur. Bundan sonra önleminizi alın. Teste gelince de ilişki sonrası 15-20 gün civarı sağlık ocağında kandan baktirin. İnşallah yoktur.
Bebeğim mama içiyor :(

Bnm de abimle aramda 2 ay yok bile süt korur düşüncesi ile olmuş ve ben meydana gelmişim hazır hamile olunca abimi de sütten kesmek zorunda kalmış o yüzden ihtimal var canım olursa da gelsin kısmetiyle inşallah peşpeşe büyürler büyümesek biz büyümezdik
Çok zor bir hamilelik geçirdim. Hayrııslı elbette

Lohusayken iliskiye girmenin gunah oldugunu bilmiyomusun yaziiikkkkkkkkkkkkkkkkk
Yazık diye size denir. Sizi ne ilgilendirir.
Ya şu ezbere yaptığınız yorumlar,
Bilip bilmeden konuşmalar.
Siz günah olan birşey yapmıyorsunuz değil mi hiç?
Bugün dün hiç namaz kıldınız mı?
Oruçlarınızı tam tutar mısınız?
Malum günah ya.

Aslında sizin gibi bir insana cevap verilmez!
Ama söyleyeyim.
Din ile ilgili kurallar v.s ben bilmem çoğu şeyi.
Her zaman öğrenmeye gayret gösterip,
Dinini yaşayanlara saygı duyarım.
Bu islam için geçerli değil sadece.
Çok yakın akrabama birçok kişiye internete sordum.
Kanama bittiyse abdest alıp temizlenirmiş.
Herşeyi uyguladım.
Neyse sizin görüş mesafe alanı çok dar.
İsan ne söylese girmez hafifte kalın oluyor
Böylelerin kafaları.

Bunlarda seni ilgilendirmez anladinmi ay bide sormuş brovo sana ne iy etmissin ogrendinmi bisey acaba bu yasa kadar ogrenmemissin bu saatten sonra asil snein o kalin kafana girmez boyleleri bide cocuk buyutecek inanilmaz bir facia

Bunlarda seni ilgilendirmez anladinmi ay bide sormuş brovo sana ne iy etmissin ogrendinmi bisey acaba bu yasa kadar ogrenmemissin bu saatten sonra asil snein o kalin kafana girmez boyleleri bide cocuk buyutecek inanilmaz bir facia
Niye müslüman olmayanlar facia mı oluyor?

Ben musluman olmayan demedim konuyu baska yere cekme bukadar basit seyleri bilmemenize yazdim

Biraz arastirin olur mu bak ne guzel Allah nasip etmis hamile kalmissin bi cocuk buyuteceksin sen ne kadar bilgili olursan toplumada okadar bilgili cocuk yetistirirsin

v

Back
X