- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Ameliyat olan kişinin yanında saatlerce oturulmayacağını bilecek kadar görgülü, hele ameliyat olmuş bir kadının yanına erkek olarak girip zor duruma düşürmeyecek kadar da anlayışlılarmış. Sorun göremedim. Size de mesaj olsun bi daha çökmezsiniz evlerine hastalık durumunda.Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Ameliyattan sonra eltim 5 dakikaliğına girdi cikti nasilsin falan diye montunu bile cikarmadi oturmasıyla kalkmasi bir oldu alisverise gececeklermis. Bebekleri var onuda kayinvalideme birakmislar. Bana dediki hava guzel olursa geliriz dedi kaynimla. Kaynimda sadece eltimi kapidan birakti gecmis olsun nasilsin dedi iceriye girmedi.
Yani tamam sağolsunlar yine soylediler ettiler ama bugun hava guzel disariya cikmislar bi ugramiyolar .
Niye bu kadar takiyosun diyeceksiniz biz eltimin boyle durumlarinda hemen ilk biz gideriz yanlarinda oluruz ama onlar.beni umursamiyo mu buna.bozuluyorum.
Ve laf sokasim.geliyo insan bi gecmis olsuna gelmez mi.yuzyuze bakiyoruz diye
Ama gün gelip devran.dondugunde ben de esimi gondermicem böyle 5 dakika oturup kalkacam
Aman boşver ben hiç takılmıyorum artık kim bana nasıl geliyorsa ben ona öyle gidiyorum şimdi sende onlar gibi davranırsan bunlar diyecek noldu da böyle yapıyor ondan sonra açıklamanı yaparsın açıklama yapsam da kabullenen insanlar değil dersen hiç açıklama yapma böyle gerekti böyle yaptım de salla gitsin herkese çok değer verirsen kendine olan değerin kalmaz boşver hayat tecrübesiKesinlikle doğru anlamışsiniz. AYNEN buna takıldim tesekkur ederim
Bence seni rahatsız etmemek için içeriye girmemisler, zahmet olmasın diye.Yok ya nerdeyse 1 ay olacak ameliyat olalı hani beklerdim bi gelip oturmalarini çünkü biz olsak öyleyapardik. İşte insanlara fazla anlam yüklemeyeceksin. Ben fazla beklentiye girmisim sanirim
Geçmiş olsun.Artık sen de kapıdan sorar geçersin. bebekleri küçükse bulastan dolayı gelmek istememiş de olabilirler. Şahsen ben de hastalığın baş aldığı bu dönemde hastane ortamından gelen biriyle bebeğim için çok temas kurmazdim.Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Ameliyattan sonra eltim 5 dakikaliğına girdi cikti nasilsin falan diye montunu bile cikarmadi oturmasıyla kalkmasi bir oldu alisverise gececeklermis. Bebekleri var onuda kayinvalideme birakmislar. Bana dediki hava guzel olursa geliriz dedi kaynimla. Kaynimda sadece eltimi kapidan birakti gecmis olsun nasilsin dedi iceriye girmedi.
Yani tamam sağolsunlar yine soylediler ettiler ama bugun hava guzel disariya cikmislar bi ugramiyolar .
Niye bu kadar takiyosun diyeceksiniz biz eltimin boyle durumlarinda hemen ilk biz gideriz yanlarinda oluruz ama onlar.beni umursamiyo mu buna.bozuluyorum.
Ama gün gelip devran.dondugunde ben de esimi gondermicem böyle 5 dakika oturup kalkacam
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz sanırım..Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Genitalden ameliyat mı olmuş ben de ne sandım. Kayni neden gelsin ya"ameliyat oldum genitalden öyle büyük bişey degil küçük bir operasyon."
Kaynim gelmedi diye daraldigim ve darladigim operasyon bcbcbc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?