Kizlar fikrinize ve sakinleşmeye ihtiyacım var.

Canınız bir bahane ile elti ve kayninizla görüşmeyi kesmek herhalde çok saçma çünkü düşündüğünüz.

Ameliyat olan kişinin yanında saatlerce oturulmayacağını bilecek kadar görgülü, hele ameliyat olmuş bir kadının yanına erkek olarak girip zor duruma düşürmeyecek kadar da anlayışlılarmış. Sorun göremedim. Size de mesaj olsun bi daha çökmezsiniz evlerine hastalık durumunda.

Kaç dakika kaldıklarının ne önemi var? Sayıp da geçmiş olsun demişler. Belli ki durumunuz da iyi. Insanlar da ziyaret edip işine gücüne dönmüş. Çok normal değil mi? Bir de adam kapıdan geçmiş olsun, nasılsın demiş ama adamı gelmedi saymışsınız. Içeri adım atmayınca gelmedi mi kabul ediliyor? Az kalınca kıymet vermiyor, 1 gün kalınca çok kıymet vermiş demek mi oluyor? Gayet normal bir şekilde geçmiş olsuna gelmişler.

Kesinlikle doğru anlamışsiniz. AYNEN buna takıldim tesekkur ederim
Aman boşver ben hiç takılmıyorum artık kim bana nasıl geliyorsa ben ona öyle gidiyorum şimdi sende onlar gibi davranırsan bunlar diyecek noldu da böyle yapıyor ondan sonra açıklamanı yaparsın açıklama yapsam da kabullenen insanlar değil dersen hiç açıklama yapma böyle gerekti böyle yaptım de salla gitsin herkese çok değer verirsen kendine olan değerin kalmaz boşver hayat tecrübesi

Yok ya nerdeyse 1 ay olacak ameliyat olalı hani beklerdim bi gelip oturmalarini çünkü biz olsak öyleyapardik. İşte insanlara fazla anlam yüklemeyeceksin. Ben fazla beklentiye girmisim sanirim
Bence seni rahatsız etmemek için içeriye girmemisler, zahmet olmasın diye.

sizin canınız sıkılıyor yada kendinize iş arıyorsunuz gelmişler gitmişler işte yatıya mı kalsınlar bebegı varmış kadının

Geçmiş olsun.Artık sen de kapıdan sorar geçersin. bebekleri küçükse bulastan dolayı gelmek istememiş de olabilirler. Şahsen ben de hastalığın baş aldığı bu dönemde hastane ortamından gelen biriyle bebeğim için çok temas kurmazdim.

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…