- 8 Mart 2023
- 1.308
- 100
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Eltim ve kaynima yaptigim her şey sadece eşim içindir. Eşime tabiikide karışmam ama bana değer veriyosa böyle durumlarda o da öyle davranmalı. Onlar hem beni önemsemicekler ben de onlara kostur kostur gidicem işte o zaman daha çok ezilmem mi. Bu yüzden demistim eşimgitmesin diyeBen sizi haklı bulmadım. Hasta ziyareti zaten kısa olur siz gidip hastanın evinde saatlerce oturuyorsanız yanlışı siz yapıyorsunuz. Gelmemesine takılmışsınız öncelikle onu kabul edin. Çok mu lazım elti, kayın? Kaldı ki geçmiş olsun nasılsın demişler. Daha fazlasını beklemeniz gereksiz. Siz eltinize onlar da size gelsin diye gidiyormuşsunuz demek ki. Burdan bu anlaşılıyor. Bir daha istemiyorsanız siz de gitmeyin. Siz istediğinizi yaparsınız ama eşinize karışamazsınız. Yetişkin adamı göndermemek gibi bir hakkınız yok.
Tesekkur ederim. Her ay yaşıyorum bu durumu. Her ay reglim yaklaştığında eşimin ailesiyle ilgili alınganlıklarım oluyoDoğrudur benimde öyle oluyor regl zamanlarımda. Bambaşka biri oluyorum resmen.Tekrar geçmiş olsun canınızı sıkmayın. :)
Bende çatmaya yer ararım genelde.Tesekkur ederim. Her ay yaşıyorum bu durumu. Her ay reglim yaklaştığında eşimin ailesiyle ilgili alınganlıklarım oluyo
Asıl değer veren biri hastanın evinde saatlerce yayılıp oturmaz.Bana da deger versinler istemistim. Ben evime geldiklerinde mutlu oluyorum
Eltim ve kaynima yaptigim her şey sadece eşim içindir. Eşime tabiikide karışmam ama bana değer veriyosa böyle durumlarda o da öyle davranmalı. Onlar hem beni önemsemicekler ben de onlara kostur kostur gidicem işte o zaman daha çok ezilmem mi. Bu yüzden demistim eşimgitmesin diye
Eşim hep diyoki sen aileme karşi hep iyi ol birak onlar kötü davranirlarsa kendileri bilir. Biz hep iyi olalim diyoo ben de esimi kirmak istemiyorum. Beni kabul etmeleri için değil de eltimin değer gördüğü kadar bende.deger ve ilgi görmek istedim. Çünkü benim eksiğim ne. Beni önemsemiyolar o kadar. Merak ediyorum ne zaman ben de onları önemsemeyi bırakicam ve kafamdan bunları atıcam inşaAllah
Ayıp olan hasta ziyareti diye gidip 2 saat oturmak. Kendi kendinize kurulmayın. Bundan sonra siz de onların yaptığı gibi yaparsınız çünkü onların normali buymuş demek ki. Belki onlar da sizin arkanızdan bir geçmiş olsun demeye geldi 3 saat oturup homini gırtlak tüm evi yedi diyorlardırBen ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Ameliyattan sonra eltim 5 dakikaliğına girdi cikti nasilsin falan diye montunu bile cikarmadi oturmasıyla kalkmasi bir oldu alisverise gececeklermis. Bebekleri var onuda kayinvalideme birakmislar. Bana dediki hava guzel olursa geliriz dedi kaynimla. Kaynimda sadece eltimi kapidan birakti gecmis olsun nasilsin dedi iceriye girmedi.
Yani tamam sağolsunlar yine soylediler ettiler ama bugun hava guzel disariya cikmislar bi ugramiyolar .
Niye bu kadar takiyosun diyeceksiniz biz eltimin boyle durumlarinda hemen ilk biz gideriz yanlarinda oluruz ama onlar.beni umursamiyo mu buna.bozuluyorum.
Ve laf sokasim.geliyo insan bi gecmis olsuna gelmez mi.yuzyuze bakiyoruz diye
Ama gün gelip devran.dondugunde ben de esimi gondermicem böyle 5 dakika oturup kalkacam
Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Ameliyattan sonra eltim 5 dakikaliğına girdi cikti nasilsin falan diye montunu bile cikarmadi oturmasıyla kalkmasi bir oldu alisverise gececeklermis. Bebekleri var onuda kayinvalideme birakmislar. Bana dediki hava guzel olursa geliriz dedi kaynimla. Kaynimda sadece eltimi kapidan birakti gecmis olsun nasilsin dedi iceriye girmedi.
Yani tamam sağolsunlar yine soylediler ettiler ama bugun hava guzel disariya cikmislar bi ugramiyolar .
Niye bu kadar takiyosun diyeceksiniz biz eltimin boyle durumlarinda hemen ilk biz gideriz yanlarinda oluruz ama onlar.beni umursamiyo mu buna.bozuluyorum.
Ama gün gelip devran.dondugunde ben de esimi gondermicem böyle 5 dakika oturup kalkacam
Onlar doğru olanı yapmış da sizin bunu anlamaya pek gönlünüz yok gibi.Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
"ameliyat oldum genitalden öyle büyük bişey degil küçük bir operasyon."
Kaynim gelmedi diye daraldigim ve darladigim operasyon bcbcbc
Elti zaten geçmiş olsuna gelmiş? Kaynın gelmedi diye triplenmek ne alaka?bana çok garip geldi……
Eltim ve kaynima yaptigim her şey sadece eşim içindir. Eşime tabiikide karışmam ama bana değer veriyosa böyle durumlarda o da öyle davranmalı. Onlar hem beni önemsemicekler ben de onlara kostur kostur gidicem işte o zaman daha çok ezilmem mi. Bu yüzden demistim eşimgitmesin diye
Millete dillendirmesin valla karpuz kabuğu sokarGizemli
Millete dillendirmesin valla karpuz kabuğu sokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?