Kizlar fikrinize ve sakinleşmeye ihtiyacım var.

Ben sizi haklı bulmadım. Hasta ziyareti zaten kısa olur siz gidip hastanın evinde saatlerce oturuyorsanız yanlışı siz yapıyorsunuz. Gelmemesine takılmışsınız öncelikle onu kabul edin. Çok mu lazım elti, kayın? Kaldı ki geçmiş olsun nasılsın demişler. Daha fazlasını beklemeniz gereksiz. Siz eltinize onlar da size gelsin diye gidiyormuşsunuz demek ki. Burdan bu anlaşılıyor. Bir daha istemiyorsanız siz de gitmeyin. Siz istediğinizi yaparsınız ama eşinize karışamazsınız. Yetişkin adamı göndermemek gibi bir hakkınız yok.

Bu konuyu açmışsınız yakın zamanda. E hani küçük bir operasyonu, mahremdi, herkese açıklama yapmak zorunda değildiniz. Niye kaynınız evinize gelip oturmadı diye bozuluyorsunuz o zaman? Sorun çıkartmaya yer arıyorsunuz galiba

Hasta ziyareti normalde kısa olur. Ama bunlar bildiğin umursamıyorlar. Ziyarete falanda gelmemişler, işleri varmış dışarıda onları halderken adet yerini bulsun diye sizi de aradan çıkarmışlar. Yani öyle özel bir zaman ayırmamışlar. Çokta kafanıza takmayın. Bir daha eltiniz hasta olduğunda hemen koşup ziyaret etmemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz.

Nerdeyse 1 ay olacak şimdi gelebilirlerdi. Ben beni önemsemeyip umursamadiklarini düşündüğüm için öyle söyledim. Beni umursamayanı ben de umursamam gibisinden. Ama asla kin tutan birisi degilim. Eltime oyle bisey olsun yine önce giden.esimle biz oluruz. Sadece üzüldüm beni adam yerine koymuyolar mı diye

Ben de böyle düşündüm işte ve üzüldüm. Anlamıyorum ya kimseye kötülüğüm yok hep iyi olma çabasındayım karsılıgına bak

Yok ya nerdeyse 1 ay olacak ameliyat olalı hani beklerdim bi gelip oturmalarini çünkü biz olsak öyleyapardik. İşte insanlara fazla anlam yüklemeyeceksin. Ben fazla beklentiye girmisim sanirim

Ama öğrendiler sonuçta

Valla alinganligimda ustumde aslinda reglim yaklaşiyor. Burada sizlerle konuşmak iyi geliyo

Ben de böyle düşündüm işte ve üzüldüm. Anlamıyorum ya kimseye kötülüğüm yok hep iyi olma çabasındayım karsılıgına bak

Niye hep iyi olma çabasındasınız, kendinizi kabul ettirmek için mi? Eğer bunun için yapıyorsanız vazgeçin bu davranışlarınızdan. Çünkü bu şekilde sedece ezilirsiniz.

Elti zaten geçmiş olsuna gelmiş? Kaynın gelmedi diye triplenmek ne alaka? bana çok garip geldi……
Valla siz böyle deyince cidden umursamıyorum artik. Heralde regl yaklasti yine sacmasapan duygusalliklar yasiyorum. Ne bilim hissediyorum böyle beni takmiyolar gibi pek. Biraz kayinvalidemde hep onlara agirlik veriyo beNi umursamiyolar pek ben de aliniyorum kendi kendime sinirleniyorum

Niye hep iyi olma çabasındasınız, kendinizi kabul ettirmek için mi? Eğer bunun için yapıyorsanız vazgeçin bu davranışlarınızdan. Çünkü bu şekilde sedece ezilirsiniz.
Eşim hep diyoki sen aileme karşi hep iyi ol birak onlar kötü davranirlarsa kendileri bilir. Biz hep iyi olalim diyoo ben de esimi kirmak istemiyorum. Beni kabul etmeleri için değil de eltimin değer gördüğü kadar bende.deger ve ilgi görmek istedim. Çünkü benim eksiğim ne. Beni önemsemiyolar o kadar. Merak ediyorum ne zaman ben de onları önemsemeyi bırakicam ve kafamdan bunları atıcam inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…