Kızlar fikrinizi ihtiyacım var

kanatsizkus98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
10
0
1
26
Arkadaşlar herkese merhaba 1.5 yıllık bir ilişkim var. Ama bakmayın 1.5 yıl dediğimde birlikte çok şey yaşadık benim için 5 yıl gibi. Çok zor zamanlarımda yanımda oldu ve hep yanımda olacağına dair birçok sözler verdik hiçbir zaman ayrılmayacakmışız gibi öyle emindik ki. Aileler tanışıyordu, çok iyiyim annesiyle falan derken
Birkaç ay önce ben kapanmaya karar verdim o da bunu anlayışla karşıladı ben seni her şekilde severimler falan. Ki ailesi açık insanlar buna karşı çıkacağını bile düşünmüştüm. Ve kızlar sevgilim arkadaşlarıyla çıktığında falan içen biriydi. Ailelerimiz bu yönden çok farklı . Ben kapanınca haliyle dinine daha da çok bağlandım. O da ben böyle olduğum için onu baskiladigimi söyledi. Hal böyle olunca olaylar iyice büyüdü. Benim hiç istemediğim bir partiye gidip deliler gibi içti ve bende bitirdim. Ama inanın kopamıyorum ondan. O da gitme dediğim bir yere gittiğin için bırakın özür dilemeyi artık çok yoruldum ara verelim dedi ama kopamıyorum bir türlü. Lütfen bir akıl verin. Onsuz yapamıyorum. Arkadaş olarak kalalım diyor ama bir türlü kabullenemiyorum ve her gün yüz yüze bakıyoruz ayrıldığımızı yanımızdakilere söylemek falan düşünemiyorum. Lütfen akıl verin

Peki o sana kapanma deseydi kabul edermiydin? Hayatlarınızı baskılamak işleri yolundan çıkarır. Müdahale etmek yerine olduğu gibi kabul etmek lazım. Ama yok uymuyorsan mantıklısı ayrılmak.

Icmesinin size bir zararı yoksa bence ayrılık sebebi değil. Benimki de ibadetlerini yerine getirmeye çalışır, ben de açık ve bakımıyım. Çok şükür bi sorun yaşamıyoruz. Birbirinize zarar vermediği sürece saygı duyarak idare edebilirsiniz

Yok hayır
Peki o sana kapanma deseydi kabul edermiydin? Hayatlarınızı baskılamak işleri yolundan çıkarır. Müdahale etmek yerine olduğu gibi kabul etmek lazım. Ama yok uymuyorsan mantıklısı ayrılmak.
tabii ki kabul etmezdim. Ama maalesef ki bunun dışındaki konularda hep onsuz olamam diye düşündüm ve şimdi de çok zorlanıyorum

Icmesinin size bir zararı yoksa bence ayrılık sebebi değil. Benimki de ibadetlerini yerine getirmeye çalışır, ben de açık ve bakımıyım. Çok şükür bi sorun yaşamıyoruz. Birbirinize zarar vermediği sürece saygı duyarak idare edebilirsiniz
Ya elbette ki . Ama acaba ilerde ailelerimizin, yetiştirilme biçimlerimizin farklı olması büyük sorunlar açar mı diye endişe ediyorum

O sizi serbest bırakmış fikrinizi uygulamakta, siz bırakmamışsınız onu,olmamış.
Kapandınız diye ayrılsaydı ne yapardınız?
Özür dilememekte de haklı,adam istemiş gitmiş,çok abartmışsınız.
Sorun şu ki ilişkimizde daha önce hiç böyle bir şey yaşamadık. İkimizde hiç yapma dediğimiz şeyleri birbirimize yapmadık. Ve inanın ben gitsem kıyametler kopmuştu. Sorun yapmamın en büyük nedeni de aslında buydu

Siz degistiniz diye adami degistirme cabasi niye. O size sygi duymus ama siz ona saygi duymk yerine onu degisyirmeye calisiyorsunuz. Adam hep boyleydi ya kbul edeceksin yada ayrilcaksin

Özür dilemesi gereken sizsiniz bence. o size karışmamış,normal bir insan gibi davranmış. siz onu kısıtlamaya çalışmışsınız. bana 5 yıl gibi geldi falan diyorsunuz da adamı tanımıyor musunuz demekki özgürlüğüne düşkün.

İçip sorun yaratıyorsa sıkıntı ama keyfe keder içip normal hayatına devam ediyorsa sorun yok yanı en azından o sana saygı duyuyorsa sende ona duy

Sevgiliniz anladığım kadarıyla size anlayış göstermiş ama siz göstermemişsiniz. Bence kafanızda bitirin, unutmaya çalışın. Karşınıza sizinle aynı düşünce yapısında bir erkek çıkacaktır zamanla.

Sevgilinizin gösterdiği anlayışa karşılık sizin yaptığınız çok kötü olmuş açıkçası.

Ya elbette ki . Ama acaba ilerde ailelerimizin, yetiştirilme biçimlerimizin farklı olması büyük sorunlar açar mı diye endişe ediyorum
Cok buyuk sorunlar acar hem de. Ciftler arasi denklik cok cok onemli, hayat gorusunuz ayni olmasa bile mumkun oldugunca birbirine yakin olmali. Bir yere kadar tahammul edebiliyorsun baska insanlarla olan fikir ayriliklarina ama bu ayriliklari hayat arkadasinizla yasiyorsaniz cok zorlanirsiniz.

Arkadaşlar herkese merhaba 1.5 yıllık bir ilişkim var. Ama bakmayın 1.5 yıl dediğimde birlikte çok şey yaşadık benim için 5 yıl gibi. Çok zor zamanlarımda yanımda oldu ve hep yanımda olacağına dair birçok sözler verdik hiçbir zaman ayrılmayacakmışız gibi öyle emindik ki. Aileler tanışıyordu, çok iyiyim annesiyle falan derken
Birkaç ay önce ben kapanmaya karar verdim o da bunu anlayışla karşıladı ben seni her şekilde severimler falan. Ki ailesi açık insanlar buna karşı çıkacağını bile düşünmüştüm. Ve kızlar sevgilim arkadaşlarıyla çıktığında falan içen biriydi. Ailelerimiz bu yönden çok farklı . Ben kapanınca haliyle dinine daha da çok bağlandım. O da ben böyle olduğum için onu baskiladigimi söyledi. Hal böyle olunca olaylar iyice büyüdü. Benim hiç istemediğim bir partiye gidip deliler gibi içti ve bende bitirdim. Ama inanın kopamıyorum ondan. O da gitme dediğim bir yere gittiğin için bırakın özür dilemeyi artık çok yoruldum ara verelim dedi ama kopamıyorum bir türlü. Lütfen bir akıl verin. Onsuz yapamıyorum. Arkadaş olarak kalalım diyor ama bir türlü kabullenemiyorum ve her gün yüz yüze bakıyoruz ayrıldığımızı yanımızdakilere söylemek falan düşünemiyorum. Lütfen akıl verin

Hayat tarzlarınız farklı, içki içen biri ile olabilecek misiniz?
Ya bu şekilde kabul edeceksiniz ya da ayrılığı kabul edeceksiniz başka yolu yok..

Reşit bir birey, sadece akşam eğlendi diye neden sizden özür dileyecekmiş? Hayata bakış açılarınız uymuyor belli ki, ileride de yapamazsınız, aynı açıdan bakmıyorsunız hayata çünkü. Zamanla unutursunuz, kendinize meşgul olacak bir şeyler bulun.

Daha önce içki içtiğini biliyordumuz. Siz kapandınız ama o sizinle birlikte bu düşünce yapısına yaklaşmadı. Hayatına aynı fikirle devam ediyor. O yüzden gitmesi de içmesi de normal. Bu konuda haklı. Ama evlilik planınız varsa çok çok zor bir evlilik. Ben içki satılan yerden alışveriş bile yapmamaya çalışıyorum ayynı evde yaşamayı bırakın. Bu kadar tutucu olursanız kesinlikle ilişkiniz devam edemez.

Canım sen hayatını tamamen değiştirecek bir karar almışsın. Ve bu karardan önce hayat tarzi bu olmayan bir erkek arkadaşın vardı.
Ve sen kapandın.
Kapanmanı kimse sorgulayamaz fakat erkek arkadaşını da kendi inanç doğrultunda değiştiremezsin ve değişmez.
Dolayısı ile su an iki ayrı uclardasiniz.
Ve inan erkekler hayat tarzını asla kendileri istemedikleri sürece değiştirmezler.
Aileleriniz arasında fark olduğunu söylüyorsun.
Bu ilişki kesinlikle bitmis gibi geliyor bana.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Sana kendi hayatimdan bir sey anlatmak istiyorum evlenmeden önce esime kapansam ne düşünürsün die sordum. İstediğin gibi örtünebilirsin dedi.
Ben kapanacagimdan sormadim bu soruyu, gayet açık bi insanim.
İlerde insan her yönde degisebilir.
Bu degisimde ki yaklasimi evliligim için önemliydi.

Back
X