- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Selam kızlar.
Konum biraz saçma ama size sormak istedim çünkü bu basit konuda bile karar veremedim.
Asıl mesleğim makyozluk ama suan kendi meslegimde is bulamadım,onun için evde sıkılmayım diye bir markette kasiyer olarak işe girdim. Ama çok huzursuzum,mutsuzum öyle ki son 5 gündür doğru düzgün uyuyamadim. Başlayalı 1 hafta oldu bu arada. Bırakmak istiyorum ama bir yandan da kendime yediremiyorum. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Dediğim gibi daha çok sıkılmamak için girdim ama mutsuzum.
Siz olsadiniz ne yapardiniz?
Şimdiden teşekkürler :)
Aslında instagram hesabı da açmıştım kendi fotolarımı da koymuştum ama hiç geri dönüş almadım. Belki biraz daha fazla ilgilenmem gerekecekzmaddi sıkıntınız yoksa kendi mesleğinizi daha da geliştirmek adına workshoplara katılabilir, başka alanlarda da(örneğin sahne makyajı vs) kendinizi geliştirebilir, kendinize portfolyolar oluşturarak bir web sitesi, instagram hesabı açıp kendi tanıtımınızı yapıp butik işler yapabilirsiniz.
şu an bu butik işlerde sabit maaşlı işlerden daha çok para olduğu gibi görünürlük de daha fazla.
Iyi makyaj yaparım aslında. Yurtdışında yaşıyorum ve bazi insanlar ruj sürmesini bile bilmezlerZamanla olur düğün yapanlar falan çağırabılır ıyı makyaj yapıyorsanız.
Iyi makyaj yaparım aslında. Yurtdışında yaşıyorum ve bazi insanlar ruj sürmesini bile bilmezler
Buradaki kuaförlerde pek makyoz olmaz hatta hic görmedim. Sayfamda var hatta resimlerimde var belki daha fazla üstüne düşmeliyimAçın hesabınızı düğün makyajı yapılır vs deyin. Örnek koyun, zamanla ilerler. YouTube kanalı açın vs. Market sıkıcı ciddem
kimlere makyaj yapmayi amacliyosun? Turk bayanlari ise, bu iste cok ama cok basarili olmalisin ki bi yerlere gelebilesin. avrupa'da asiri iyi makyaj yapan mua'ler var. kaldi ki artik kadinlar kendilerine cok iyi makyaj yapabiliyorlar, yani o ruj suremeyenler kimmis, merak ettim ahaha.Iyi makyaj yaparım aslında. Yurtdışında yaşıyorum ve bazi insanlar ruj sürmesini bile bilmezler
Öyle bisey var mi burda pek bilmiyorum ama netten bakarım şimdibir düğün salonuyla anlaşsan ve bir süre ücretsiz yapacagını söylesen
Kendime güveniyorum makyaj konusunda. Avrupa da değilim,Kanada'dayim ve gerçekten çok iyi ruj süren yok. Ayrica o instagramdan gördüğünüz mualar kimseye gidip makyaj yapmıyor youtube icin yapip para kazaniyorlarkimlere makyaj yapmayi amacliyosun? Turk bayanlari ise, bu iste cok ama cok basarili olmalisin ki bi yerlere gelebilesin. avrupa'da asiri iyi makyaj yapan mua'ler var. kaldi ki artik kadinlar kendilerine cok iyi makyaj yapabiliyorlar, yani o ruj suremeyenler kimmis, merak ettim ahaha.
Bak bunu hic bilmiyordum,ne zamandir face kullanmiyorum. TesekkurlerFacete kanadalı türkler icin bi dünya grup var oralardan kendini tanıyıp paylasabilirsin
Aslinda amacimda o benimEve musteri alın ve evlere giderek makyaj yapın burda o şekilde para kazanan hanım çok var
Doğum icin kanada yı düşünürken bissürü grup buldum hemde onbinlerce takipcisi olan mesela kanada türk ilan ve yardımlaşma grubu gibiBak bunu hic bilmiyordum,ne zamandir face kullanmiyorum. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?