Kızlar flört durumları yardım

narcisorod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
169
180
53
37
Arkadaşlar merhaba
Birkaç aydır tanıdığım 1 aydır yoğun şekilde görüştüğüm bir bey var. Aramızda arkadaşlıktan öte bir iletişim var. Hemen hemen her gün görüşüp bir şeyler yapıyoruz. Birkaç gün önce de ilk kez yakınlaştık. Ancak aramızda sevgililik durumu olmasını istemiyoruz. Çünkü 1 ay sonra eğitm için ingiltere gideceğim. 3 ay kalıp döneceğim. O süreçte arkamda çok hoşlansam dahi bi ilişki bırakamam. Kendisi gitmemi hiç istemiyor ama buna mecburum. Döndükten sonra ne olur onu o zaman görmek istiyorum. Benim sorum şu; kendisini bikaç aydır yakinen sosyal medyadan stalklamama rağmen herhangi bir kişiyi takip ettiğini beğendiğini görmeiştim. Bu durum inanılmaz hoşuma gidiyor ve ona güvenmemi sağlıyordu. Hatta 2 gün önce bu durumu aramızda da konuştuk. Kendisinin öyle biri olmadığını söyledi.
Ancakkkkk Son 2 gündür garip bi şekilde çok takipçili birkaç kız hesabı takip etti. Cuma günü görüşme planımız var. Ve ben ne tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Aramız çok iyi her konu hakkında konuşabiliyoruz. Ama bu konuda bir şey söylemeli miyim bilmiyorum. Sizce?????

Son düzenleme:
E sadece 3 aycık uzak kalacaksınız diye ilişkiye başlama gereği görmüyorsanız adama tavır koyma hakkınız da yok.
O 3 ayda istediğini takip eder buluşur gezer yakınlaşır istediğini yapar yani nasıl olsa hiçbirşeysiniz.:KK51:

Bir ilişkiye “hadi başlıyorum” diyerek başlanmaz. Duyguların adamı istesen de istemesen de sana çeker ve birden birbirinizin hayatında kaybolursunuz.

İlişkiniz yakınlaşarak, merak ederek başlamış. Bunu inkar etmeyecekseniz sorun ama “yok illa da arkadaşız şuan” diyorsanız sormayın.

Bi kız hesabı takip etti...Bu mu dert ettiğiniz? Saçma geldi...Bu hiçbirşeyi kanıtlamaz.
Ne diyeceksiniz görüşünce, seni bi kız takip ediyor..O da diyecek ki ben ne yapayım. Bu kadar peşinde olmayın allah aşkına daha baştan..Sonra korkutup kaçırırsınız..

Ayrıca hiçkimseden bu kadar çabuk emin olmayın. Nerden biliyorsunuz sizin bilmediğiniz hesapları olmadığını?

Arkadaşlar merhaba
Birkaç aydır tanıdığım 1 aydır yoğun şekilde görüştüğüm bir bey var. Aramızda arkadaşlıktan öte bir iletişim var. Hemen hemen her gün görüşüp bir şeyler yapıyoruz. Birkaç gün önce de ilk kez yakınlaştık. Ancak aramızda sevgililik durumu olmasını istemiyoruz. Çünkü 1 ay sonra eğitm için almanyaya gideceğim. 3 ay kalıp döneceğim. O süreçte arkamda çok hoşlansam dahi bi ilişki bırakamam. Kendisi gitmemi hiç istemiyor ama buna mecburum. Döndükten sonra ne olur onu o zaman görmek istiyorum. Benim sorum şu; kendisini bikaç aydır yakinen sosyal medyadan stalklamama rağmen herhangi bir kişiyi takip ettiğini beğendiğini görmeiştim. Bu durum inanılmaz hoşuma gidiyor ve ona güvenmemi sağlıyordu. Hatta 2 gün önce bu durumu aramızda da konuştuk. Kendisinin öyle biri olmadığını söyledi.
Ancakkkkk Son 2 gündür garip bi şekilde çok takipçili birkaç kız hesabı takip etti. Cuma günü görüşme planımız var. Ve ben ne tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Aramız çok iyi her konu hakkında konuşabiliyoruz. Ama bu konuda bir şey söylemeli miyim bilmiyorum. Sizce?????

3 ay için arkanda bırakmamak mı??? evli olduğunu düşün ve 1 sene bırakman gerektiğini düşün o zaman ne olacak?

Arkadaşlar merhaba
Birkaç aydır tanıdığım 1 aydır yoğun şekilde görüştüğüm bir bey var. Aramızda arkadaşlıktan öte bir iletişim var. Hemen hemen her gün görüşüp bir şeyler yapıyoruz. Birkaç gün önce de ilk kez yakınlaştık. Ancak aramızda sevgililik durumu olmasını istemiyoruz. Çünkü 1 ay sonra eğitm için almanyaya gideceğim. 3 ay kalıp döneceğim. O süreçte arkamda çok hoşlansam dahi bi ilişki bırakamam. Kendisi gitmemi hiç istemiyor ama buna mecburum. Döndükten sonra ne olur onu o zaman görmek istiyorum. Benim sorum şu; kendisini bikaç aydır yakinen sosyal medyadan stalklamama rağmen herhangi bir kişiyi takip ettiğini beğendiğini görmeiştim. Bu durum inanılmaz hoşuma gidiyor ve ona güvenmemi sağlıyordu. Hatta 2 gün önce bu durumu aramızda da konuştuk. Kendisinin öyle biri olmadığını söyledi.

Iliskiye baslama niyetiniz yokken ona sunu bunu takip etti diye hesap soramazsiniz, gercekten kezbanlik olur

Aranızda çok yoğun bir elektirik olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer arkadaşların da dediği gibi yoğun birsey hissetseniz bu 3 ay umrunuzda olmaz bile. Kaldı ki bu adamla her gün buluşuyor bazı yakinlasmalar yaşıyorsunuz ve sevgili değilsiniz ama adamın sosyal medyasında takip ettiği kisilere Karışma hakki buluyorsunuz yanlış anlamayın ama adam da hakli bir ilişki yok sonuçta ortada.

Bence Almanyada rahat olmak icin iliski baslatmak istemiyorsun. Belki fikirlerin degisir diye...
Cocuk niye saf gibi sirf seni beklesin.
Evli olup baska ulkeye calismaya giden veya ulke icinde mecburen 3-5 ay ayri kalan ciftler var. Egitimin yillarca surecek olsa anlarim da 3 ay cok kisa bir sure "arkamda iliski birakmak istemiyorum." Tripleri icin.
Cocugun yerinde olsam gidene kadar uslu durur gittigin gun sevgili yapar ayarimi verirdim. :D

Hayır kimseyi eklemez takip etmez sırf sizin gözünüze girmek için ama gider fake hesapta yapar yapacağını. Sosyal medyadan bir insanın iyiliği kötülüğü anlaşılmaz. Herkesin maskesi var sosyal medya aleminde. Eğer ilişki düşünüyorsanız bunu göz önünde tutun

ben ilişki yapmayı istiyorum aslında. ardımda bırakmak istemememin sebebi kafayı yememek. ya 3 ay ilişkinin başında ayrı kalmak için uzun bi süre gibi geliyor. döndüğümde mahvolmuş bir ilişki geri dönülemez yıpranmış bir durumumuzun olmasını istiyorum. ilişkimiz olmazsa döndüğümde tekrar deneyelim deme şansımız olabilir gibi geldi. yanılıyor da olabilirim. ilişki yıpranmasındiye bu düşünceye girdim. rahatım için değil.

Gerçekten 30 yaşında mısınız?
Buraya açtığınız her konu ilişkiler üzerine olunca yaş konusunda ikilemde kaldım...

Ya birşey dikkatimi çekti, bu takipçi satın alıyor lar ya o olabilir. Cinli bende bazen hiç tajimafihim birilerini takip ediyorum farkedince de takibi bırakıyorum. Bence böyle bişey.

Back
X