Kızlar freely marka gebelik testi silik çizgi ACİL bakarmısınız

damla_ayar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
66
11
3
27
Kızlarım yarın kan testi vereceğim. 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor. 3 tane aynı marka erken gebelik testi yaptım freely marka. Ama çok yalancı pozitif çıkarıyormuş şüpheye düştüm, 2 tane erken testi dün gece bitanesini sabah ilk idrarla yaptım. Emin olamayınca elimde ovülasyon testi vardı şimdide onla yaptım ikiside koyu çıktı. Reglime 5-6 gün var. Bu durumu yaşayıpta hamile olan var mı?

Eklentiler

• IMG_8360.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 221
Gebesin bence baya koyu çıkmış

Merhaba bende regl olacağım gün ve 1 gün gecikme ile hatta sizinkinden daha az belliydi çizgiler bu marka ile öğrendim . Herkes yalancı çıkarıyor diyor ama varsa da çıkarıyor işte . Cumartesi günü regl gecikmesinin 3. Günü 108 beta ile netleşti . Bence var sizin de . Kan verin sters yapmayın Gecikmenin 2. Günü yaptığım test aşşağıdaki

Eklentiler

• IMG_3324.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 204
Dayanamayıp acile gittim 164 beta değerim hamileyim
ayyyy cok sevindim masallah allah mubaret etsin.
ben test aldığımda neden yalancı pozitif çıkar diye markaları okuyorum. Genelde tedavi ile bebek bekleyenlerde, idrarda enfeksiyon varsa, test için kullanılan kap test değilse, Kuruma çizgisini saptayamamak yanıltıcı olabiliyor.... birde hafif çizgi görüp silikleşiyorsa negatif 10 dk içinde silik çizgi çıktı arkasında koyulasıyorsa pozitif...

sizde bariz vardı... Cok sevindim.

Bu arada belirtiler var mı ? ben bu site yüzünden belirtiye cok taktım ya? bat sat ne zamandı ?

Guzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Benim son adet tarihim 28 agustos, bitis tarihi 2 eylul. Yumurtlamayı takip etmedim psikolojik açıdan yıpratıcı oluyordu benim için. 1 haftadır kasık agrısı vardı bende sadece, adet olmusum gibi siddetli sekilde. Onun harici belirti yoktu

Seninle surecimiz ayni imimis... benim de 26 agustosta adetim basladi ovulasyon yapiyordum 15 eylul pik yapti. 26 eylulde regl bekliyodum.

Ben de hic belirti yok akinti hassasiyet bel agirisi vs. Yermesme kanamasi vs de olmadi.

dr 6-7. Hafta arasi kadin doguma gitmemi istedi. Oncesi ise bicak gibi bir agri sizi kanama olursa acile git dedi.

Rabbim saglikli sihhatli ilerletsin.

Heycanlimisin? Ne zamandir bekliyorsun?

Bende de yerlesme kanaması olmadı hem heyecanlıyım hem endiseli. Bugün kadın doguma gittim, keseyi tabiki göremedi. Betam 164 oldugu icin 2 gün sonra tekrar gel kan ver iyimi gidiyor diye bakalım dedi. Eger sonuc iyiyse bidaha 3 hafta son gel kalp atısı ve bebegi gormeye dedi. Sizin yas kac? Ben 25 yasındayım 1 senedir deniyoruz anca oldu esimde varikosel vardı ameliyat oldu

Var gibi duruyor canım inşallah da vardır kan ver istersen beta ni takip et hayırlı olsun diyelim şimdiden

Merhaba mesajınızı okuyunca cevap yazmak istedim belirtiye çok taktım yazmışsınız ama inanınki belirtiler hamileliği öğrendikten 2,3 hafta sonra ortaya çıkıyor yani gebeliğin biraz ilerleyip hcg hormonunun artması gerekli ben hamilelikte defalarca hastanelik olmuş inanılmaz belirtiler yaşamış birisi olarak ilk haftalarda asla belirti yoktu sonradan ortaya çıktı zaten adet öncesi ve günleri hamilelik belirtileri genel olarak adet belirtileri ile aynı tabi çok hassas hissiyata sahip olup erken belirti yaşayan kadınlar istisna :)

Aaa gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın insallah duana beni de eklersen sevinirim 6 gün sonra bende öğrenicem inşallah
İnsallah sizde güzel sonuclar alırsınız. Allah tum evlat isteyenlere nasip etsin bekletmesin. Bol bol dua edin, rabbime hep yalvardım sükürler olsun oldurdu rabbim

Tesekkur ederim mesajiniz icin... haklisiniz. Bugun dr um da belirti aramayi birak diye kizdi

Gecmis olsun. Allahim aratmadan daha fazla nasip etmis. Insallah saglicakla kucaginiza almak nasip olur. Bende 36 yasindayim. Ikinci gebeligim. Ilki kotu sonlanmisti 4 5 yil ara verdim. Simdi de gebeligin cok basindayim insallah tum anne adaylarin ve bemimde saglikla ilerler amin

Amin hepimizin saglıklı gebelik ve dogumları olsun insallah. Sizden dr 2.kez beta istedimi

Amin hepimizin saglıklı gebelik ve dogumları olsun insallah. Sizden dr 2.kez beta istedimi
evet saglik ocagina gitmistim. 2. Yi de alalim 7. Haftada dr a git dedi. Bu surecte kanama lekelenme sirt kasik agrisi cok olursa acile git dedi. Simdilik bisi yok elhamdulillah.

evet saglik ocagina gitmistim. 2. Yi de alalim 7. Haftada dr a git dedi. Bu surecte kanama lekelenme sirt kasik agrisi cok olursa acile git dedi. Simdilik bisi yok elhamdulillah.
Allah korusun olmasında insallah. İkinci kez gittiginizde kac cıkmıstı betanız? Bende yarın verecegim beta 2.kez endiseliyim ya yükselmemisse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…