- 16 Mayıs 2025
- 331
- 194
- 18
- 36
- Konu Sahibi damla_ayar
-
daha cıkmadı benim ya saglık ocagına gittiğime pişman oldum. iş yerine yakın bi hastane var oraya gidip kan mı versem.Allah korusun olmasında insallah. İkinci kez gittiginizde kac cıkmıstı betanız? Bende yarın verecegim beta 2.kez endiseliyim ya yükselmemisse diye
Bence öyle yapın ya, acilde çok kasık ağrım var dedim bana yaptılar ilk testi öyledaha cıkmadı benim ya saglık ocagına gittiğime pişman oldum. iş yerine yakın bi hastane var oraya gidip kan mı versem.
matıklı endişe ediyorda insan ya oldu mu olacak mı ne aşamadaBence öyle yapın ya, acilde çok kasık ağrım var dedim bana yaptılar ilk testi öyle
Evet valla suan ben öyleyim. Bidaha yarın verecegim test dua edelim birbirimizematıklı endişe ediyorda insan ya oldu mu olacak mı ne aşamada
evet gercekten dua edince daha iyi oluyor. Birilerinin senin için dua etmesi de cok iyi oluyor. Benim bi dr um sürekli kan veremee gerek yok. gebelik testlerinin koyuluğu ile yükselip yükselmediğini anlarsin diyor ama zihnim cok kirli gebelik teslerinde :) insan emin olmak istiyor bugun arkadasım dr a gitti 7 haftalık kese kalp atısı duyulmuş. Allahım bizede nasip etsin. sağlıkla ilerlesin. Gercekten beklemek cok zor. erken öğrenmekte zormuş :)Evet valla suan ben öyleyim. Bidaha yarın verecegim test dua edelim birbirimize
Sanırım olması gereken yükseliste yükselmis bir sorun yok gibi gozukuyor :) lutfen dua edin yarın benimde sonucum iyi gelsinD damla_ayar baktım şimdi sonuc acıklanmış. 295.8 gelmiş.
dualarım sizinle tabi ki dua ederim bende aşırı bi enfeksiyon var yine 9.9 cıkmış doktora gidicem.Sanırım olması gereken yükseliste yükselmis bir sorun yok gibi gozukuyor :) lutfen dua edin yarın benimde sonucum iyi gelsin
Gecmis olsun, kanınızdamı cıktı enfeksiyon? Bebekle alakalı değildir umarımdualarım sizinle tabi ki dua ederim bende aşırı bi enfeksiyon var yine 9.9 cıkmış doktora gidicem.
kanımda cıktı 27 sinde 1.34 civarı iken p tesi 9.9 olvermiş. anlamadım idrar yolları enfeksiyonu var gibi ama yanma kasıntı vs yok. bilemedim.Gecmis olsun, kanınızdamı cıktı enfeksiyon? Bebekle alakalı değildir umarım
Aksatmayın aman gidin idrar yolları enfeksiyonu ihmal edilmemeli diye biliyorumkanımda cıktı 27 sinde 1.34 civarı iken p tesi 9.9 olvermiş. anlamadım idrar yolları enfeksiyonu var gibi ama yanma kasıntı vs yok. bilemedim.
merhaba,Aksatmayın aman gidin idrar yolları enfeksiyonu ihmal edilmemeli diye biliyorum
Bende bugun drdan geldim. Banada aynılarını dedi rahim kendini gebelige hazırlamıs gibi. Bidahaki betayı 1 hafta sonra verecegim siz ne zaman vericeksinizmerhaba,
Dr dan geldim. Bişi yok korkulacak normal dedi. Sonra birde alttan muayene etti henüz cok yeni beta takibi yapıcaz dedi. gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için yollar oluşmuş dedi. İnsallah güzel devam ederim. Erken öğrenmek çok stresli. En azından dış gebelik şüphesi kalmadı. Geriye boş gebelik meselesi kaldıinsallah kalp atısıda duyulur.
benden hemen aldı. sonucunu bekliyorum. senin de mi alttan muayene oldu. Ben bu sitede alttan ultrasonla cok bebek kaybı okuyunca bi korktum titredim muayene sırasındaBende bugun drdan geldim. Banada aynılarını dedi rahim kendini gebelige hazırlamıs gibi. Bidahaki betayı 1 hafta sonra verecegim siz ne zaman vericeksiniz
Yok bana alttan bakmadı. Bakmak istesede baktırmazdım herhalde ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorumbenden hemen aldı. sonucunu bekliyorum. senin de mi alttan muayene oldu. Ben bu sitede alttan ultrasonla cok bebek kaybı okuyunca bi korktum titredim muayene sırasında
daha iyi olmuş aslında karından ultrasonda gördü mü pekiYok bana alttan bakmadı. Bakmak istesede baktırmazdım herhalde ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorumbugün beta verdim 493 çıktı. Bidaha istersen 2 gün sonra gel ver dedi ama isteğe bağlı dedi. Bende stres olmak istemiyorum dedim o zaman haftaya gel dedi
Baktı göremedi keseyi zaten yatarken göremicez daha çok erken dedidaha iyi olmuş aslında karından ultrasonda gördü mü peki
ben inan korkudan titredim ilk muayenem alttan bide düşüğe neden olıyor diye de okumustum her yerde iyi ki olmadınBaktı göremedi keseyi zaten yatarken göremicez daha çok erken dedi
Devletemi gittiniz siz, ben devlete gittim. Bidaha yaptırmayın bence zorla yapıcak halleri yok bir risk yok ise ben zorunlu olmadıkça yaptırmam bir risk olmaz ise allah korusunben inan korkudan titredim ilk muayenem alttan bide düşüğe neden olıyor diye de okumustum her yerde iyi ki olmadın
insallah olmaz evet devlte gittim ama kendime özel bi hastanede ayrıca bi dr bulucam.Devletemi gittiniz siz, ben devlete gittim. Bidaha yaptırmayın bence zorla yapıcak halleri yok bir risk yok ise ben zorunlu olmadıkça yaptırmam bir risk olmaz ise allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?