- 16 Nisan 2024
- 782
- 273
- 23
- Konu Sahibi Queengibiqueen
Kızlar fsh 10.79 çıkmış doktorum biraz olumsuz konuştu birde insülin direnci çıktı canım çok sıkıldı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınırın biraz üstünde çıkmış. Pcos var mı ?Kızlar fsh 10.79 çıkmış doktorum biraz olumsuz konuştu birde insülin direnci çıktı canım çok sıkıldı ya
Hayır canım yok diğer sonuçlarımı da atim bakar mısın aşırı stres oldumSınırın biraz üstünde çıkmış. Pcos var mı ?
Sınırın biraz üstünde çıkmış. Pcos var mı ?
Aksine çok önemli canım mutlaka takipte olmak lazımİnsülinden bir şey olmaz ama fsh önemli bir hormon
Fazla kilom var diyet egzersiz sürecindeyim hala amh istedi doktorum pazartesi eşim sperm testi vericek bende büyük ihtimal Salı günü hsg çektireceğim doktorum bu şekilde yönlerdirdi hapla ve diyetle kontrol altına alacağız dediFsh biraz sınırın üstünde ama lh ve e2 iyi olduğu için rezerv konusunda ciddi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yaşın da önemli o yüzden amh baktırmak isteyebilirsin. Pcos yoktur bu değerelere göre. Ama dahiliye ve diyetisyene mutlaka gitmen lazım çünkü insülin direncin var şekerin yüksek çıkmış. Fazla kilon var mı
İnsülin yüksek çıktığı için tshda yüksek çıkmış rezerv azlığını düşündürür bize amh bakalım dediİnsülinden bir şey olmaz ama fsh önemli bir hormon
Geçmiş olsun canım. Diyet ve sporla şekerini de kontrol altına alırsın inşallah. Zaten ilaç veriyorlar insülin direnci için. Hem doktor kontrolündesin çaresini arıyorsun kendini strese sokma bu hormonlar stresten de çok etkileniyor çünküFazla kilom var diyet egzersiz sürecindeyim hala amh istedi doktorum pazartesi eşim sperm testi vericek bende büyük ihtimal Salı günü hsg çektireceğim doktorum bu şekilde yönlerdirdi hapla ve diyetle kontrol altına alacağız dedi
Ay ağlayamıyorum bile kal geldi ağlasam rahatlicamGeçmiş olsun canım. Diyet ve sporla şekerini de kontrol altına alırsın inşallah. Zaten ilaç veriyorlar insülin direnci için. Hem doktor kontrolündesin çaresini arıyorsun kendini strese sokma bu hormonlar stresten de çok etkileniyor çünkü
Bebek sahibi olmaya çalışırken bir de bunlarla uğraşmak gerçekten çok can sıkıcı oluyor seni anlıyorum. Benim de pcos var her doktor kontrolü sonrası o kadar moralim bozuluyordu ki. Ama öncelikle kendimizi iyi etmemiz lazım sonra bebek zaten kendiliğinden oluyor zamanı geldiyse. E2 ve lh değerin iyi, rezervde ciddi sıkıntı yoktur amh bence ortalama bir değerde gelir zaten önemli olan da rezervin çokluğu değil yumurtanın kaliteli gelişiyor olması. Çok şükür tıp yeterince ilerledi bunlar hep çaresi olan şeylerAy ağlayamıyorum bile kal geldi ağlasam rahatlicam
Benim de insülinim 28 çıktı hamileyim ve geçen açlık kan şekeri verdiğimde normal değerden çıktıAksine çok önemli canım mutlaka takipte olmak lazım
İnsülin direnci sadece insülin değerinden bakılmaz ki ama homa ır ve hba1c de önemli. Gebeliğe engel değildir elbette ama zorlaştırır ve kişinin kendi sağlığı açısından şeker önemliBenim de insülinim 28 çıktı hamileyim ve geçen açlık kan şekeri verdiğimde normal değerden çıktı
Evet tabi öyle ama fsh daha önemli yumurta foliküller rezervi vsİnsülin direnci sadece insülin değerinden bakılmaz ki ama homa ır ve hba1c de önemli. Gebeliğe engel değildir elbette ama zorlaştırır ve kişinin kendi sağlığı açısından şeker önemli![]()
Ay Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize ben şuan bitik durumdayımBebek sahibi olmaya çalışırken bir de bunlarla uğraşmak gerçekten çok can sıkıcı oluyor seni anlıyorum. Benim de pcos var her doktor kontrolü sonrası o kadar moralim bozuluyordu ki. Ama öncelikle kendimizi iyi etmemiz lazım sonra bebek zaten kendiliğinden oluyor zamanı geldiyse. E2 ve lh değerin iyi, rezervde ciddi sıkıntı yoktur amh bence ortalama bir değerde gelir zaten önemli olan da rezervin çokluğu değil yumurtanın kaliteli gelişiyor olması. Çok şükür tıp yeterince ilerledi bunlar hep çaresi olan şeyler
İnşallah canım benimAhh canimm. Bu durum hakkında bilgim pek yok ama skma canını demek için yazdım ..lütfen... biliyosun ki stres senin ve bizler için önemli uzak durmak gerekiyor. Doktor kontrolündeymissin zaten her şeyi oluruna bırak emin ol bir bakmışsın ki oluvermiş.. bende bir sorun yok ama bak bir yıl olacak bebeğim olmadı.. olmayınca da olmuyor her şey nasip sen gerekeni yapiyosun en kısa zamanda güzel haberlerini duyalım inşallah![]()