• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR FSH SONUCU CANIMI ÇOK SIKTI

canım çok normal moralinin bozulması ama FSH 10.79 gerçekten abartılacak bir seviye değil, sınırda evet ama bu değerle gebe kalan o kadar çok kişi var ki. hele yaşın 35 altındaysa bu değeri toparlamak da mümkün. insülin direnci çıktıysa muhtemelen biraz beslenmeyle, egzersizle destek istenecek. belki de sen stres yaptığın için bu değerler biraz yükselmiş bile olabilir, gerçekten hormonlar stresten çok etkileniyor. kendini hemen olumsuz senaryolara kaptırma. bir doktor daha dinle, birkaç ay kendine dikkat et, bu değer gerileyebilir. buradaki çoğu kişi bu süreçten geçti, sen de yalnız değilsin 💛
Yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor bir nebze de olsa gerçekten ❤️ inşallah herkes çabasının karşılığını almıştır alacaktır 🙏🌺

İnsülin yüksek çıktığı için tshda yüksek çıkmış rezerv azlığını düşündürür bize amh bakalım dedi
İnsülin yüksek çıkmış ama direncinin hesabı var glikoz değeriyle birlikte hesaplanıyor canım
Muhtemelen sınırın biraz üstünde çıkardı bakılsaydı

Queengibiqueen Queengibiqueen İnsülin direnci bende de var diaformin 850 mg aliyorum gunde bir kere hesaplamasi soyle aclik glukoz * insulin /405 oluyor senin 8 cikiyor sanirim cok yuksek benimde eskiden boyleydi ilaci kullaniyorum uzun yillardir suan 3 falan cikiyor. 2.5 altinda olmali. Bu diaformin tarzi metformin iceren ilaclar yumurtlama kalitesi icin de onemli ornegin bana dokgor degerin iyi diyet yeterli ama bebek istediin icin yumurta kaliten artain yumurtan catlasin diye veriyorum dedi. İnsulin direncini dikkate al lutfen cok onemli
Hergun 30 dk yuruyus yapnaya calis en az bende diyet arti yuruyus yapiyorum omega3 ve d vitmaini aliyorum doktoruna bunlari danis kullan bence.
89 a indim eskiden 105 tim martta 96 suan 89

Queengibiqueen Queengibiqueen İnsülin direnci bende de var diaformin 850 mg aliyorum gunde bir kere hesaplamasi soyle aclik glukoz * insulin /405 oluyor senin 8 cikiyor sanirim cok yuksek benimde eskiden boyleydi ilaci kullaniyorum uzun yillardir suan 3 falan cikiyor. 2.5 altinda olmali. Bu diaformin tarzi metformin iceren ilaclar yumurtlama kalitesi icin de onemli ornegin bana dokgor degerin iyi diyet yeterli ama bebek istediin icin yumurta kaliten artain yumurtan catlasin diye veriyorum dedi. İnsulin direncini dikkate al lutfen cok onemli
Hergun 30 dk yuruyus yapnaya calis en az bende diyet arti yuruyus yapiyorum omega3 ve d vitmaini aliyorum doktoruna bunlari danis kullan bence.
89 a indim eskiden 105 tim martta 96 suan 89
Kesinlikle bende kullanacağım diyet ve egzersize devam edeceğim aşırı korktum çünkü çokta moralim bozuldu

Moralini hic bozma seker hastaligi degil tedavisi var gerileme sansi var, zorlansanda diyeti bozsanda arada tekrar geri donmek onemli🌸 kac kilosun
85 aşkım 165 boy ben bi anda aldım kilo tabii hep almaya elverişliydi bende saldım bazı sebeplerden dolayı şimdi toparlayacağım çünkü çok bebek istiyorum ama nasıl yapacağım nereden başlayacağım bilmiyorum Salı günü hsg çektircem pazartesi sperm testi vericez kafam allak bullak oldum

85 aşkım 165 boy ben bi anda aldım kilo tabii hep almaya elverişliydi bende saldım bazı sebeplerden dolayı şimdi toparlayacağım çünkü çok bebek istiyorum ama nasıl yapacağım nereden başlayacağım bilmiyorum Salı günü hsg çektircem pazartesi sperm testi vericez kafam allak bullak oldum
İyi bir diyetisyen ile hallolur bes on kilo bile etki ediyor hayirlisi olsun hakkında 🌸

İyi akşamlar ya bişey soracam ben bugün rutin tahlili yaparken insülin de baktırdım ama tok karnına yaptım tahlili
Glikoz 96 insülin 98 çıkmış normalde insülin üst sınır 15 insülin direnci de 2.5 olması lazım ama benim bu değerlerle insülin direnci 23 küsür çıkıyor tokluk bu kadar etkiler mi

İyi akşamlar ya bişey soracam ben bugün rutin tahlili yaparken insülin de baktırdım ama tok karnına yaptım tahlili
Glikoz 96 insülin 98 çıkmış normalde insülin üst sınır 15 insülin direnci de 2.5 olması lazım ama benim bu değerlerle insülin direnci 23 küsür çıkıyor tokluk bu kadar etkiler mi
Etkiler tabiiki, ac karnina bakilmasi lazim, yedigimiz seyker insulini yukseltir

Back
X