kizlar FSH ve YUMURTALIK REZERVI ile bilgisi olan acil baksin!!!!!!

CADIARZUKızlar benım FSH ım 9,98 33 yasındayım doktor bayaga endışelendı.Yasıma gore yuksekmıs.Burada arkadasın bırı adını hatırlamıyorum hayıt tohumunu önermıstı sanırım onu bır denemek ıstıyorum.B,r bilginiz varmı?Cok iiimişş:uhm::dance:

bende 1 yıllık evliyim ve ben bu fhs denilen illeti evlendikten sonra ögrendim. 1 yıl içinde 60 kadar yükseldi sonrada yavaş yavaş düştü 2 ay önce tüp bebek tadavisine başladık ama ne yazıkki yüksek doz igne kullanmama ragmen yumurtam gelişmedi ve tadavim yarım kaldı. ve ben en son nisan 28 de adet gördüm sanırım fhs yine yükseldi.bu sefer korkmaya başlıyorum beni çok sık ateş basmalar başladı 20 gündür aceba menapozamı giriyorum.kafaya takmamaya calışıyorum moralimi yüksek tutmaya calışıyorum ama kahrolası yükseliyor işte allah hepimize yardımcı olsun. bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz.

HANDAN cim benimde FSH 90 lardaydi en son ben sasiyorum buradaki arkadaslar hep 15 20 civari onlarin daha cok sansi var zannedersem ben buna ragmen tedaviye basladim yumurta olustu senin gibi yüksek doz kullandim fakat bos cikti iki yuurtaliktanda alinda malesef olmayinca olmuyor iste allah yardim etsin hepimize insallah...ama artik biraktim dogal yolara basvurcam terapi gibi yani insallah ama sen yinde tedavi sirasinda hayit otu diyolar arkadaslar sana tavsiyem öyle seyler kullan dr na danis tabi cok yardimci oluyormus malesef ben cok gec kaldim yardimci hicbirsey yapmadim tedaviye...

Back
X