kizlar FSH ve YUMURTALIK REZERVI ile bilgisi olan acil baksin!!!!!!

Bende dün yine kan testi yaptırdım yine 2 çıktı değerim ama hala adet olmadım geçen ay 30 unda olmuştum hala adet olmadım normalde adet olmam gerekmiyormu arkadaşlar aşılama da yumurtam çatladı tutmadıysa adet olmam gerekmezmi ben ilaçla adet olabiliyordum fsh değerim yüksek çünkü.ne yapmalıyım kafayı yicem hemile değilsem neden adet olmuyorum çıldırıcam iğnelerdenmi acaba 5 gün geçti hala tık yok

Bende dün yine kan testi yaptırdım yine 2 çıktı değerim ama hala adet olmadım geçen ay 30 unda olmuştum hala adet olmadım normalde adet olmam gerekmiyormu arkadaşlar aşılama da yumurtam çatladı tutmadıysa adet olmam gerekmezmi ben ilaçla adet olabiliyordum fsh değerim yüksek çünkü.ne yapmalıyım kafayı yicem hemile değilsem neden adet olmuyorum çıldırıcam iğnelerdenmi acaba 5 gün geçti hala tık yok

canım bu kadar stres yapma,dr unla konuşmuyormusun,ama normaldir bu durum,regli düzensizliği tabikide olacaktır,o kadar iğne ilaç kullandın,tibiki regli düzenin değişecektir,aç dr una sor,yada herhangi bi dr u ara danış,bu kadar üzme kendini

hayıtı tohumunu içiyordum ama aşılama yapılınca hamile kalırsam bebeğe bieşy olmasın diye 13 üne kadar içtim aşılama tarihine kadar sonra bıraktım.geçen ay 30 unda olmuştum bu ay hala olmadım gebelikte yok yine 2 çıktı değerim kanda dün test yaptırdım iğnelerdenmi acaba bilmiyorum moralim çok bozuk ne dicem bile bilmiyorum doktora sıkıntıdan

hayıtı tohumunu içiyordum ama aşılama yapılınca hamile kalırsam bebeğe bieşy olmasın diye 13 üne kadar içtim aşılama tarihine kadar sonra bıraktım.geçen ay 30 unda olmuştum bu ay hala olmadım gebelikte yok yine 2 çıktı değerim kanda dün test yaptırdım iğnelerdenmi acaba bilmiyorum moralim çok bozuk ne dicem bile bilmiyorum doktora sıkıntıdan

canım naptın dr unla falan görüşüp durumunu öğrenebildinmi,bi netice alabildinmi merak ettim bi gelişme varmı

kızlar ben bu ay yaklaşık 13-14 gün erken regli oldum,planlarımıza göre bu ayın 17-18 i gibi tedaviye başlayacaktık,tatil,misafir programımızı ona göre yapmıştık ama erken regli olduğum için bu ayda tedaviye başlayamadım,daha yeni gitti misafirler.ya benim korkum artık adetlerim hep böyle düzensiz mi olacak,fsh sorunu olanların bilgisi varmı,bende yine regli olacakmışım gibi belirtiler var üstelik,fsh ve erken yumurtama yetmezliği olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,sizdede regli düzensizliği,sık aralıklarla regli olma durumu varmı

yumurtalık rezervi için adetin2-3 günü ultrasonla bakılır. Normalde kadınlarda sağ overde ve sol overde 5er ila10ar adet folikül gelişmeleye başlar. bunlardan en hızlı olgunlaşanı adetin ortasında çatlar yumurtlama gerçekleşir. yani toplamda 10 ile 20 folikül normalsınırlardadır.

canım en yüksek fsh 7 oluyor yani bunun üstünü erken menepoz diyorlar ama 10 çok kötü değil ayrıca yumurta sayısıda fena değil bence vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırsın çünkü fsh çok lanet bişey yükselmeye başladımı asla düşmüyor hala şansı varken hiç beklemesin..

kızlar ben tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kaldım,şimdi 5 hafta 4 günlük hamileyim,Allah isteyen herkese versin en hayırlı zamanda inşallah:)

Fsh normali 2,90 ile 12 arası olmalı. benim 7,68 çıktı ve doktorum normal dedi. 12 nin üstüne çıktığında erken menopoz çanları çalıyor demek oluyor diye biliyorum.

merhaba kızlar benim fsh 2 ay öce 11 idi.şimdi 20 ye çıktı sizdede böyle şeyler oldumu.
fsh böyle aydan aya değişkenlik gösterirmi.

Canım 20 ama adetin kaçıncı günü yaptırdın tahlili ikinci üçüncü günler yaptırdıysan yüksek tabi ama belki stresten yükselmiş olabilir rahat olmak lazım eğer ilerleyen günlerde yaptırdıysan yeni adet gününe doğru yükseliyor zaten selam ve dua ile.................

canım mrb benim fsh değerim hep 15-16 çıkıyor.benim sadece sol yumurtalığım çalışıyor ve 7 tane yumurtam oluyor genelde.bana hep fsh'nın yüksekliğinin kötü olduğu söylenmişti ama doktorum yumurta üretimi olduktan sonra fsh'yı çok önemsemedi.ve şu anda 6 haftalık hamileyim.rabbim inşallah en kısa zamanda hepinize verirrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

bende 1 yıllık evliyim ve ben bu fhs denilen illeti evlendikten sonra ögrendim. 1 yıl içinde 60 kadar yükseldi sonrada yavaş yavaş düştü 2 ay önce tüp bebek tadavisine başladık ama ne yazıkki yüksek doz igne kullanmama ragmen yumurtam gelişmedi ve tadavim yarım kaldı. ve ben en son nisan 28 de adet gördüm sanırım fhs yine yükseldi.bu sefer korkmaya başlıyorum beni çok sık ateş basmalar başladı 20 gündür aceba menapozamı giriyorum.kafaya takmamaya calışıyorum moralimi yüksek tutmaya calışıyorum ama kahrolası yükseliyor işte allah hepimize yardımcı olsun. bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz.

merhaba kızlar benim fsh 2 ay öce 11 idi.şimdi 20 ye çıktı sizdede böyle şeyler oldumu.
fsh böyle aydan aya değişkenlik gösterirmi.

canım aynı gün (adetin 2. veya 3. günü) ve aynı merkezde mi yaptırdın? galiba olabiliyor ve işin kötü yanı internette eğer 1 ay bile fsh 15 20 herneyse yüksek çıktıysa sonraki atlar düşük bile olsa yumurtalık cevabınız o yüksek çıkan aya göre olur yazıyor. nerede yaptırıyorsun tedavini? inşanlar bebeğine kavuşursun kaydirigubbakcemile2

benimde fsh 11 lerde düzenli adet oluyorum son gittiğim dr. 11 olduğunu görünce sınırda dedi ma ultrasonda bakınca yummurtalıkların gayet iyi dedi tüp bebekde gebelik elde ederiz böyle olursa dedi ama ben hep kullandığım bitkilere bağlıyorum yumurtaların iyi olmasını

:emir_bebek::ecrin_bebek:merhaba kızlar bende sizdenim sizinkide bişeymi benim FSH 60 fırladı gidiyo dr çocuğu unut sağlığına bak dedi 30 yaşındayım napalım hayırlısı ama FSH yüksek olupta çocuğu olan bana cevap yazsın lütfen senağlama

Back
X