kizlar FSH ve YUMURTALIK REZERVI ile bilgisi olan acil baksin!!!!!!

kızlar soya sütünü araştırında için bence genetiği oynanmış bir bitki sonuçta fayda derken zarar vermesin dikkatli olun,birçok şeye iyi geldiği iddia ediliyor bana çok inandırıcı gelmiyor tabii kullanmadım kullanan da tanımıyorum,dikkatlice araştırın kızlar..

pink rose gazetede okudugum yararlı on içecekten 3. sü soya sütüydü yalnız gazetedeki haber soya sütünün içinde kimyasal bir maddeden bahsediyor ve dikkatli içilmesini öneriyor eksik bilgimi hatırlattın pink rose sagol

verdiğin bilgi için çok tşk ederim canım benimde fsh oldukça yüksek 16.. inşallah deneyeceğim çok tşk ederim

canım mrb,sana dr un nededi peki fsh 16 çıkmışya, başarı şansından bahsettimi,benim araştırdığım ve dr lara danıştığım kadarıyla fsh yüksekliğinin yanı sıra önmeli olan yumurtalıklarındaki yumurta sayısı,fsh hormonunun yüksekliği yumurta sayının az olabileceğinin sinyalini vermiş oluyor sadece ama önemli olan alttan ultrasonla muayenede yumurtalıklarındaki yumurta sayısı,sen hiç ultrasonla muayene olduğunda dr un bahsettimi yumurtalıklarındaki yumurta sayından hatırlıyormusun sayısını

canım mrb,sana dr un nededi peki fsh 16 çıkmışya, başarı şansından bahsettimi,benim araştırdığım ve dr lara danıştığım kadarıyla fsh yüksekliğinin yanı sıra önmeli olan yumurtalıklarındaki yumurta sayısı,fsh hormonunun yüksekliği yumurta sayının az olabileceğinin sinyalini vermiş oluyor sadece ama önemli olan alttan ultrasonla muayenede yumurtalıklarındaki yumurta sayısı,sen hiç ultrasonla muayene olduğunda dr un bahsettimi yumurtalıklarındaki yumurta sayından hatırlıyormusun sayısını

günaydın kızlar..canım benim doktor bana muaynede pko var dedi ama adetlerim çok düzenlidir..aşılama yapıldı ama hüsranla bittiği anlayacağın direk tüp bebek yaptırman gerekiyor dedi ve yıkıldım o an..doktor normal yollada belki olur ama zaman senin için çok önemli dedi..aşılamayı bir tane yumurtayla yaptık başka oluşmadı..adetim ilk defa bu ay gecikti 4 gün kadar adet olup doktora gisdecektim fakat bekliyorum hala olmadım..rabbim yardımcımız olsun senin fsh kaç canım..

günaydın kızlar..canım benim doktor bana muaynede pko var dedi ama adetlerim çok düzenlidir..aşılama yapıldı ama hüsranla bittiği anlayacağın direk tüp bebek yaptırman gerekiyor dedi ve yıkıldım o an..doktor normal yollada belki olur ama zaman senin için çok önemli dedi..aşılamayı bir tane yumurtayla yaptık başka oluşmadı..adetim ilk defa bu ay gecikti 4 gün kadar adet olup doktora gisdecektim fakat bekliyorum hala olmadım..rabbim yardımcımız olsun senin fsh kaç canım..

benim fsh nisan ayında 13,6 ydı,geçen ay 10,04 çıktı,ama yumurtalık rezervim az benimde,dr banada snein normal yollarla bebğin olabilir ama çok zaman alabilir,zaman da senin için çok önemli,aşılama bile denemeden tüp bebek yapalım dedi,hayırlısıyla başlıcaz bakalım,benim adetlerimde çok düzenlidir,bir tek geçen ay 2-3 gün gecikti,bu ayda ya geçikirse diye inanılmaz korkuyorum,yadasırnaşık şey olması gerekenden erken olursa diyesenağlama,çünkü bütün işlerimizi benim normal adet düzeniminsırnaşık şey tarihine göre ayarladık,artık hakkımızda hayırlısını versin Allah,dua etmekten başka yapabileceğimiz pek bişey yok

Canim ben hamileyim bugün öğrendim doktor tüp bebekte bile yüzde yüz diyemem derken ben normal yolla hamile kaldim ve bugün öğrndim..allah sizlerede bu duyguyu nasip etsin amin....

Canim ben hamileyim bugün öğrendim doktor tüp bebekte bile yüzde yüz diyemem derken ben normal yolla hamile kaldim ve bugün öğrndim..allah sizlerede bu duyguyu nasip etsin amin....

meralcim ne güzel,tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin canım,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok tşk edeim canim darsi başiniza..

senin hamileliğin bize çoooooooook büyük bi umut oldu canım,daha doğrusu burdan hamile haberleri alınca insan moral buluyor,umutlanıyor,demekki imkansız değilmiş diye düşünüyor insan,ama negatif sonuçlarıda çok yıpratıyor,birde negatif sonucundan sonra ben birdaha denemem diye isyan eden arkadaşlar lütfen yapmasın bunu.canım inşallah ilerleyen zamanlarda bebeğinin kalp atış haberini,doğum haberinide alırız,Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:a.s.a.s.

amin canım inaşşah çok teşekkür ederim inan bana da çok uzak gelirdi daha düne kadar hamilelik ama RABBİM ol deyice oluyor inan bana senin sadece hormon düzensizliği falan mı var bende hem hormon bozukluğu hemde pko vardı..1 senedir istiyrduk.siz ne kadardır istiyorsuznuz..

amin canım inaşşah çok teşekkür ederim inan bana da çok uzak gelirdi daha düne kadar hamilelik ama RABBİM ol deyice oluyor inan bana senin sadece hormon düzensizliği falan mı var bende hem hormon bozukluğu hemde pko vardı..1 senedir istiyrduk.siz ne kadardır istiyorsuznuz..

biz 1,5 yıldır istiyoruz ,bende hormon bozukluğu varmış canım,fsh 10,04,yumurtalık rezervim azalmış,dr normaldede hamile kalabilirsin ama zaman alabilir,senin içinde zaman çok önemli dedi,erken menepoz başlangıcı var yani bende,eşimdede ileri yönde hareket sorunu var spermlerinde,bu durumdada şansım azalıyor,ileride hiç yumurtam olmayabilir,biz ilk denememizi yapıcaz ağustos ayında,benim pek umudum yok aslında:1no2:,hemen ilk denememde olacağını sanmıyorumAllah hakkımızda hayırlısını versin artık canım,senin adına çok sevindim,Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla meralcim

pink rose gazetede okudugum yararlı on içecekten 3. sü soya sütüydü yalnız gazetedeki haber soya sütünün içinde kimyasal bir maddeden bahsediyor ve dikkatli içilmesini öneriyor eksik bilgimi hatırlattın pink rose sagol

kızlar bu soya sütünün ne gibi zararı varmış,hangi durumlarda kullanılmaması gerekiyormuş,nasıl kullanılması gerekiyormuş bilen varsa açıklayabilirmi:uhm:

celine07 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah muradına kavuşursun tez zamanda...

meralcim teşekkür ediyorum canım,ben bu ay tedaviye başlıcam ama hiiiiiiiiiiiç umudum yok,inşallah iyi dilkelrin kabul olur,çok saol canıma.s.inşallah sende sağsalim hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına

amin canım çok teşekkür ederim umudum yok dersen tedaviye 1-0 yenik başlarsın her zaman benim bebeğim olacak diye düşün canım lütfen ve en hayırlı zamanı iste..inşallah en yakın zamanda Rabbim sana bir bebek nasip eder ümidini lütfen kaybetme..bende birazdan tekraradan kan testi vermeye gideceğim ne olur dua et 2 ye katlansın..

amin canım çok teşekkür ederim umudum yok dersen tedaviye 1-0 yenik başlarsın her zaman benim bebeğim olacak diye düşün canım lütfen ve en hayırlı zamanı iste..inşallah en yakın zamanda Rabbim sana bir bebek nasip eder ümidini lütfen kaybetme..bende birazdan tekraradan kan testi vermeye gideceğim ne olur dua et 2 ye katlansın..

canım inşallah hayırlı haberlerle geleceksin,ben inanıyorum..Allah gönlüne göre versin..İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Hayırlı uğurlu olsun tekrar.:1hug::nazar:

Off benimde yaşima göre yüksek çikmişti fsh 8.82 yaşima göre yüksek çikmiş biraz dr.fazla etkisi plmayicağini söylemişti zatn ilk tüp bebk denemde 16 tane yumurta vermiştim ........ Ilk deneme tuttmuştu ama kaybettim

Off benimde yaşima göre yüksek çikmişti fsh 8.82 yaşima göre yüksek çikmiş biraz dr.fazla etkisi plmayicağini söylemişti zatn ilk tüp bebk denemde 16 tane yumurta vermiştim ........ Ilk deneme tuttmuştu ama kaybettim

canım senin yaşın kaç,ciddi derecede yüksek sayılmaz,üst sınır 9 biliyorsundur. birde bi kaç kere yaptırdınmı tahlili, bu hormonlar çok değişken çünkü,en ufak bir stresten bile değişiyorlar,uğş dur ondan sonrakafamçokkarıştı

canım yumyurta sayın çok iyi,ikinci denemeni ne zaman yapmayı düşünüyorsun,dr un sana bişey dedimi fsh yüksekliği ile ilgili,benim fsh geçen sene temmuzda 6,4 dü,üzerinden yaklaşık 6-7 ay geçti birden 13,6 ya yükselmiş şok geçirmiştim,çok çabuk yükeselebiliyormuş.sen tedaviye geç balıcak rar verecek bile olsan bikaç ayda bir en azından fsh değerlerin için reglinin 2. günü tahlillerini yaptır bence,en azından durumunu bilirsin,belki yükselme eğilimindedir allah korusun ona göre tedbirini almaya çalışırsın,geçmiş olsun canım,en azından hamile kalabilmişsin,bu da bişey,yıllarca deneyip hiç hamile bile kalamayanlarda var.hakkımızda hayırlısı olsun,Allah tez zamanda bebek sahibi yapsın bütün isteyenleri

kızlar ankara zekai tahir hastanesinde tedavi gören varmıydı,inanamıyorumya 1 ayda 42 bebek ölmüş bu hastanede ve başhekim çıkmış bizde bi hata,mikrop olayı yok,hepsi annelerinden mikrop kapmış olabilir diyor soğuk kanlılıkla,bu ne biçim insanlık,bebek sahibi olmak kolaymı sanıyorlar,bu kadar ihmal olurmu,Allah bu insanları bildiği gibi yapsın. bi yanda insanlar bebek sahibi olabilmek için yıllarca hem maddi hem manevi çaba sarfediyor,varını yoğunu koyuyor bir yandan da ihmalkarlıklar yüzünden bebekler ölüyor,Allah o ailelerin yardımcısı olsun

Back
X