Kızlar gebelik testi fotoğrafi ekledim yardiminiza ihtiyacım var

Tebrikler ins bebeyini saglikli kucagina alirsin

Ayy inşallah canim ya heyecan yaptım şimdi sen öyle deyince acaba hamile miyimki diye düşünüyordum bende :)

Yarın kan tahlili yaptiracagim bakalım kesin sonucu bi ogreneyim. Inanamiyorum bu teste yaa

Merhaba arkadaslar, aranizda yeniyim. Benim sat Dan a 8gun var ama dayanamayip test yaptim resimdeki cikti acaba yalnis ola bilirmi

Eklentiler

• IMG-20150930-WA0010.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 739
Merhaba arkadaslar, aranizda yeniyim. Benim sat Dan a 8gun var ama dayanamayip test yaptim resimdeki cikti acaba yalnis ola bilirmi
Kiz galiba sende hamilesin ne kadar guzel ya 2 saat ikinde 2 tana hamile haberi aldik

Bencede hamilesin çünkü daha regline 8 gün varken böyle çıkmış. Benim bugün regl günüm olmasına rağmen hafif silikti

benimde sat6 gün var napsam bendede kasık belşrtisi var bir haftayı geçti o belirti daha sayamadıklarımda var napsam bende yapsam çıkarmı ki

Bencede hamilesin çünkü daha regline 8 gün varken böyle çıkmış. Benim bugün regl günüm olmasına rağmen hafif silikti

Bencede yap silikte olsa çıkma ihtimali var
yarın yapıcam inş hamileyimdir inş... bir sürü belirti var kasık ve göğs ağrısı dışındakiler psikolojik olabilrde . kasık ağrısı ve göğs ağrısı için gidecem doktorada

inşallah yaaa okadr çok isttioruz ki . eşim bide ikiz olur inş . diyo bendr be adam dur daha biri bulamadık bi onu bulalımda diom :)
insallah olur ben regl gunune kadar manyakcasina test yapicam oglumdada oyle yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…