Kızlar gebelik testi fotoğrafi ekledim yardiminiza ihtiyacım var

daha ne olsun :) benmde böyleydi adet günümde :) hayırlı olur inşallah
ilk belirtilerin nelerdir cnm ?
bnm de adet günim 8ekim olucak sol kasık ağrım var geçen hafta salıdan beri bu sabah test yaptım silik bi beyaz gibi çizgi çıktı gözle görülmüo . kısmet diyelim haftaya test yapıcam yine

öyle belirti olmuyor ya sadece benim göğüsler şiş ve acıyo yandan birde adet günümden önce bi kaç kez bulantım oldu ama bulantı için çok erkendi sanırım soğuk algınlığıydı o şimdi çok hafif var :)

ya tam bulantı deilde sabahları hafif var hiç yoktu bir haftadır var oda sol kasık ağrım çok ağladım resmen akşam bugun allaha şükür fazla değil ama arada sanki bıçak batırıolar gibi oluo

gidip neden kana baktırmıyorsun ki? bende 10 gun varken öğrendim

öğrelirmi hemen ama seninki erken yımurtlamadır . oyğzden işimi şansa bırkmak istemiorum
inanırmısın bende bilemedim, 28 ağustosta adet oldum 3.cü günü klomen içitm ve biter bitmez yaptım şuanda 5+3 hamileyim:) ve hani tahminime göre 1 0gün varken öğrendim belkide erken yumurtlama ama nasıl oldu anlayamadım :) ama çok şükür olduuuu tam 1 yıl sonunda

bizede nasip olur inşallah

CAni gönülden Amin diyorummmm
saol cnm . yine sanki bıçak batırıolar sol kasığıma . hafif bi şişlikte var orda. eşim sanki göbeğin sertleşmiş senin diyo .
akşam ağlayarak uyudum zor sakinleştirdi. eğr bu çektiğim acıların sebebi bebekse tabiki seve seve çekerim ama başka bişiyse dayanacak gücüm kalmıycak bu gidişle

biliyormusun ben bel ağrısından ağlıyordum adet olcakmışım gibiydi çünkü ve kasıklarımda sanki sökülcek gibiydi , hatta arkadaşım bak hamilesin göbeğin öne doğru demişti ve gerçektende öyle çıktı inşallah sebninde bu şekildedir inşalalhhhhhh

bendede var o bel ağrısı göğüslerimde hassaslık göbeğim öne doğrumu bilemiycem yatınca ağrım geçio dün bütün gün yattım akşam bi türlü yatamadım uyku tutmadı oyizden bıçak sancıları arttı

Allahım inşallah hamilesindir inşallahhh

bak şöle anlatayım adetimin olcağı zamn hiç bi belirtim olmadı adet oldum ozmn kasık ağrılarım başladı adetim bitti
kahverngi ve pembemsi akıntım vardı 5-6 gün sürdü. ama işte ondan sonra başladı bel ağrısı göğüslerde hassaslık . koyu idrar kokulu idrar sabahları hafif bulantı et kokunsdan tiksinme bıçak batmaları falan vesaire...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…