Kızlar gebelik testi fotoğrafi ekledim yardiminiza ihtiyacım var

insallah olur ben regl gunune kadar manyakcasina test yapicam oglumdada oyle yapmistim
haha ben yapamam yarın bitane yapar bide regli günümde yaparım çıkmazsa zten doktora gidicem

eczanede kizlar alistilar ))) her defa soruyorlar 3 yoksa 4tanemi
valla eczaneden ben bi kere aldım acaip baktı kadın yüzüme bidaha hrp arkadşım aldı iki ker şimdide benim kocayı yolladım dışarı çıkıcam dedi zten küçük yer nöbetçi eczaneyi kolay bulur al dedim alırım dedi ama inş alır

insallah cift cikar canim

sizde aserme falan varmi? Ben iki gundur tursu kavanozuna saldiriyorum

sizde aserme falan varmi? Ben iki gundur tursu kavanozuna saldiriyorum
o aşerme yok ya aşerme yokda bi tiksinme var sevdiğim yiyeceklerden yemek kokuların kokuya karşı hassaslıkta başladı

o aşerme yok ya aşerme yokda bi tiksinme var sevdiğim yiyeceklerden yemek kokuların kokuya karşı hassaslıkta başladı
hamilelikten ola bilir. oglumda Ben pismis et kokusundan tiksiniyordum . ama o doguncaya kadar hergun lahmacun yedim

hamilelikten ola bilir. oglumda Ben pismis et kokusundan tiksiniyordum . ama o doguncaya kadar hergun lahmacun yedim
bende sucuk kokusundan tiksiniorum şuan ve yiyemiorum çokta severim ama malsf

evet simdi bir test daha yaptim yine cok silik cikti
canım çatlatma iğnenin üzerinden 10-11 gün geçmeden testler doğru sonuç vermiyor. çünkü çatlatma iğnesinde hcg hormonu var ve gebelik testleri pozitif çıkıyor. iğnenin etkisi 10-11 günde geçiyor. onun için seni kırmak istemem ama o silik çizginin bu kadar erken çıkmasının sebebi çatlatma iğnesinden kaynaklıdır. çünkü bende 3 ay klomen+çatlatma iğnesi ve 2 aşılama tedavisi gördüm. ama inşaalllaaahhhh 10 gün sonrada testlerin bu şekilde çıkar

insallah, zaten 10 gun oldu yapali bakalim hayirlisi! birinci cocugumda igneden sonra oldu, bunada hayirlisiyla bir kavussam)))

Canim ne yaptin testi yaptinmi ins bu gunde senin hayirli haberini aliriz
cnm eşim erken olandan deil normal olandan almış hafif bi çizgi var ama belli belirssiz oyüzden var diyemiycem bende çok zor fark ettim uyku mahmurluğuyla . kısmet diyelim haftaya tekrar yapıcam 8 ekimde adet olmazsam

cnm eşim erken olandan deil normal olandan almış hafif bi çizgi var ama belli belirssiz oyüzden var diyemiycem bende çok zor fark ettim uyku mahmurluğuyla . kısmet diyelim haftaya tekrar yapıcam 8 ekimde adet olmazsam
Resmini paylas bakalim belki bizde goruruz ikinci cizgiyi ins hamilesindir bebeyin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…