Kızlar gebelik testimi yorumlarmisiniz

Dilan_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
49
24
3
34
Slm kızlar adetime 2 gün var bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım galiba hamileyim bir hafta önce birden bogazim şişti soğuk aldım halim yoktu erken belirtilerde buda varmış basima gelince cevreme sordum onayladilar hala çekiyorum tabi bide son 3 gündür arada bir anda gelen mide bulantısı ve goguslerimin kahverengi yeri karardı belirtiler bunlar buda resmim

Canım 2. Çizgin çok belirgin zaten. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

gözün aydın o zaman uzun zamandır bekliyormuşsun
hayırlı olsun
sağlıkla kucağına al inşallah

Son adet tarihim 13 aralık yarın doktora gitsem kese gozukurmu
Herkesde farkli bildigim kadariyla bende baya gec görünmüstü dis gebelikten süphelenilmisti hatta, cok sükür degildi. Doktora yinede git kan falan alirlar beta hcg degerin ölcülür.

Hayır bu ikinci gebeligim daha önce kısa süren bir hamilelik gecirmistim yeni evliydim o zaman o yüzden doktor gerek duymadi

Kızlar kafayı yiyecegim yaa bu sabah ilk idrarimla yine test yaptım daha koyu çıkar diye ama daha silik çıktı bakarmisinizsonra gidip clear blue digital testi aldım kendimi zorlayip biraz idrar yaptım ondada hamile 1-2 hafta çıktı bakın onuda yukluyorum simdi kesinmi emin olmalimiyim rahatlatin beni

Hamilesin canim.olmasa ikinci cizgi solik degil hiccc cikmaz.tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…