- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 37
Tebrikler hamissin insallah
Canim silik ama sinucta iki cizgi tebriklerKızlar kafayı yiyecegim yaa bu sabah ilk idrarimla yine test yaptım daha koyu çıkar diye ama daha silik çıktı bakarmisinizEki Görüntüle 1737865 sonra gidip clear blue digital testi aldım kendimi zorlayip biraz idrar yaptım ondada hamile 1-2 hafta çıktı bakın onuda yukluyorum simdi kesinmi emin olmalimiyim rahatlatin beni Eki Görüntüle 1737869
Canim kan testi yaptir beta dan cikar icini ferah tutKızlar ama Dünkü testim daha koyuydu sayfanın başına yuklemistim üstelik ilk idrar degildi yoksa degerlermi düşüyor
Teşekkür ederim canimhamılesıntebrıkler
Betayi ayni gun 1 saattte veriyolar canimYarın gidecegim ama off yaa kan testi sonuclarini 1 hafta sonra veriyorlar hemen kesede gozukmezmis catliycam
Canım ben doktorun muayenesine gitmistim idrar testi yapiyorlar sonra cikarsa kanı alıyor laboratuvara gonderiyor muayyenede laboratuvar yok 3 - -5 gün sürüyor gidip gelmesi sonucun cikmasiBetayi ayni gun 1 saattte veriyolar canim
Hayırlı olsun cnm ben dün yaptım negetif cıktı! Sen ilişkiden kaç gün sonra bu testi yaptın??benim adetimden 2 gün geçmiş bileSlm kızlar adetime 2 gün var bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım galiba hamileyim bir hafta önce birden bogazim şişti soğuk aldım halim yoktu erken belirtilerde buda varmış basima gelince cevreme sordum onayladilar hala çekiyorum tabi bide son 3 gündür arada bir anda gelen mide bulantısı ve goguslerimin kahverengi yeri karardı belirtiler bunlar buda resmim
Anladim canim ben evde erken gebelik testi yapmistim adete iki uc kala olanlardan.sonra adete iki gun kala devlet hastanesinde yaptirdim verdiler hemen canim.belki tunceli kucuk diye erken vermslerdir.ordaydim o zamnCanım ben doktorun muayenesine gitmistim idrar testi yapiyorlar sonra cikarsa kanı alıyor laboratuvara gonderiyor muayyenede laboratuvar yok 3 - -5 gün sürüyor gidip gelmesi sonucun cikmasi
Canım 2. Çizgin çok belirgin zaten. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tesekkür ederim canim insallah saglikla kucagimiza aliriz rabbim yardimcimiz olsunHayırlı olsun canım ben de 4.5 yıllık evliyim benim de ilk cocuk
Üstüne görmedim ben canim bir bilgim yok belki üstüne gören arkadaslar yardimci olur dilerim en kisa zamanda bebegine kavusursun erken gebelik testi yap canim belki cikarHayırlı geceler arkadaşlar ben yeni üyeyim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz, ben normalde 25 günde bir adet olurum. araligin 17 sinde adet oldum normal 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptım ve gün aşırı birliktelik oldu. 12.güne kadar 13. gün sol kasigimda bıçak batması tarzında ağrı ve sol bacağımdan damar çekilir gibi ağrı oldu göğüslere dokunamiyordum özellikle uçları çok acıyordu. Öyleki sol tarafıma yattigim zaman feci acıyordu sol kasigim tam umutlanmaya basladimki 1 ocakta yani 15 gün sonra açık kahverengi ile başlayan ve 5 gün süren bir kanama başladı yoğun bir şekilde sürdü parça yoktu ama sancı vardı. Bu gün de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa bu gün ve aşırı derecede bel ağrısı var. Neden böyle oldu üzerine görmüş olabilir miyim lütfen yardımcı olun bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?